ELNEWS - Hellenic Pride

Ενοπλες Δυναμεις - Ελλαδα - Ελληνισμος - Κυπρος - Βαλκανια - Ειδησεις - Επικαιροτητα - Αποκαλυψεις

Blogger news

Blogroll

 

Blogger templates

[5] [SOS] [slider-top-big] [Slider Top]

ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ! ΡΩΣΟΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ: ΑΝ Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΖΗΤΗΣΕΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΘΑ ΤΗ ΔΩΣΟΥΜΕ !!!

| No comment
Γράφει ο Αντίοχος
Μέχρι χθες, οι κράχτες του Μνημονίου μας έλεγαν ότι το «πρόγραμμα διάσωσης» (όπως αποκαλούν το πρόγραμμα του χαμού μας…) είναι «μονόδρομος» και ρωτούσαν αυτάρεσκα: «Πείτε μας μια άλλη λύση. Υπάρχει κάποιος άλλος που προτίθεται να μας βοηθήσει;».
Να. Λοιπόν, που αυτός ο «άλλος»  βρέθηκε και μάλιστα προσφέρθηκε δημοσίως, αποδεικνύοντας στην πράξη πως το Μνημόνιο δεν είναι «μονόδρομος»!
Πρόκειται για τον Ρώσσο υπουργό Οικονομικών, Αντόν Σιλουάνωφ, ο οποίος – προφανέστατα κατόπιν εντολής της κυβερνήσεώς του- είπε κατά τη διάρκεια συνεντεύξεώς του στο αμερικανικό δίκτυο CNBC, ότι η Ρωσσία είναι διατεθειμένη να εξετάσει την παροχή οικονομικής βοήθειας εάν η ελληνική κυβέρνηση προχωρήσει σε ένα τέτοιο αίτημα.
Ο Ρώσσος υπουργός τόνισε πως η Ελλάδα δεν έχει ζητήσει κάτι τέτοιο από τη ρωσσική πλευρά, αλλά αν το πράξει η Μόσχα θα το εξετάσει ιδιαίτερα σοβαρά και θα ληφθούν υπόψιν όλοι οι παράγοντες των διμερών σχέσεων μεταξύ των δύο χωρών. Εννοώντας προφανώς, ελληνο-ρωσσική συμμαχία σε όλα τα επίπεδα – όπως προτείνει η Χρυσή Αυγή.

 

Ιδού, λοιπόν, η «Ρόδος», για όποιον θέλει πραγματικά να «σκίσει» το Μνημόνιο! Τ’ ακούσατε Τσιπροκαμμένοι ή έχετε βουλώσει τ’ αυτιά σας;
xryshaygh.com

recent

[4] [ΣΚΑΝΔΑΛΑ] [ticker] [Σ Κ Α Ν Δ Α Λ Α ! ! !]