Popular Posts

ELNEWS - Hellenic Pride

Ενοπλες Δυναμεις - Ελλαδα - Ελληνισμος - Κυπρος - Βαλκανια - Ειδησεις - Επικαιροτητα - Αποκαλυψεις

Blogger news

Blogroll

 

Blogger templates

[5] [SOS] [slider-top-big] [Slider Top]

ΤΟ ΑΠΟΒΡΑΣΜΑ Ο ΒΛΑΣΤΟΣ ΔΗΛΩΣΕ ΣΕ ΣΥΓΓΕΝΗ ΤΟΥ ΟΤΙ ΞΕΡΕΙ ΠΟΙΟΙ ΣΚΟΤΩΣΑΝ ΤΟΥΣ ΚΑΠΕΛΩΝΗ~ΦΟΥΝΤΟΥΛΗ !!!

| No comment
Νέες διαστάσεις προσλαμβάνει, μέσα από το διαβιβαστικό της αστυνομίας για την πρωτοφανή υπόθεση της εγκληματικής οργάνωσης, η υπόθεση της δολοφονίας των μελών της Χρυσής Αυγής Γιώργου Φουντούλη και Μανώλη Καπελώνη στο Νέο Ηράκλειο την 1η Νοεμβρίου 2013.
Όπως αναφέρει ο σταθμός ΣΚΑΪ, στο διαβιβαστικό αναφέρεται ότι συγγενικό πρόσωπο του βαρυποινίτη Παναγιώτη Βλαστού τον επισκέφθηκε στον Κορυδαλλό την επομένη της δολοφονίας των μελών της Χ.Α. και τον ρώτησε αν είχε κάποια εμπλοκή.

​Ο Π. Βλαστός ισχυρίζεται ότι τα κράνη των δολοφόνων είναι δικά τουΤο συγγενικό πρόσωπο του Βλαστού, που περιλαμβάνεται στη δικογραφία, κατέθεσε ότι ο βαρυποινίτης απάντησε μεν ότι δεν έχει καμία σχέση με το περιστατικό, εντούτοις γνώριζε ποιος σκότωσε τους Φουντούλη και Καπελώνη, και μάλιστα ότι τα λευκά κράνη που φορούσαν οι δράστες για να μην φαίνονται τα χαρακτηριστικά τους την ώρα της επίθεσης ήταν δικά του.


 

Επίσης από το διαβιβαστικό της ΕΛ.ΑΣ. προκύπτει ότι ο Βλαστός παρακολουθούσε υψηλόβαθμο στέλεχος ιδιωτικής τράπεζας με σκοπό την απαγωγή του από το κέντρο της Αθήνας.
zougla.gr

recent

[4] [ΣΚΑΝΔΑΛΑ] [ticker] [Σ Κ Α Ν Δ Α Λ Α ! ! !]