Popular Posts

ELNEWS - Hellenic Pride

Ενοπλες Δυναμεις - Ελλαδα - Ελληνισμος - Κυπρος - Βαλκανια - Ειδησεις - Επικαιροτητα - Αποκαλυψεις

Blogger news

Blogroll

 

Blogger templates

[5] [SOS] [slider-top-big] [Slider Top]

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΟ ASTRA TV: ΕΙΜΑΣΤΕ Η ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΓΙ΄ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΜΑΣ ΤΡΕΜΕΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ

| No comment


Ο συναγωνιστής Παναγιώτης Ηλιόπουλος μίλησε τηλεφωνικά στο AstraTv Βόλου μέσα από τα κελιά της Τιμής όπου βρίσκεται παράνομα εδώ και έναν ολόκληρο χρόνο προφυλακισμένος με εντολή του ίδιου του Σαμαρά.



Αρχικά κατήγγειλε το πολιτικό σύστημα που χρησιμοποιεί στημένες δημοσκοπήσεις για την παραπλάνηση του ελληνικού λαού, δηλώνοντας πως στις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου η Χρυσή Αυγή θα είναι και πάλι η τρίτη πολιτική δύναμη της χώρας με μεγάλη διαφορά από τον τέταρτο κόμμα.

Σχετικά με την επόμενη μέρα των εκλογών είπε ότι στις 26 Ιανουαρίου δεν θα υπάρξει καμιά καταστροφή στη χώρα αλλά ούτε και σωτηρία. «Μόνο με μια εθνική πολιτική σε όλα τα θέματα για να μπορέσει να ορθοποδήσει ο τόπος, Σύριζα και Νέα Δημοκρατία θα ακολουθήσουν και μετά τις εκλογές τις ίδιες μνημονιακές πολιτικές των τελευταίων πέντε ετών» δήλωσε χαρακτηριστικά.

Παράλληλα, απάντησε απαξιωτικά στα διάφορα πολιτικά απολειφάδια που ακόμα και σήμερα διακινούν ότι η Χρυσή Αυγή είναι συστημικό κόμμα. Σχετικά με τις συνεχιζόμενες πολιτικές διώξεις τόνισε ότι η ελληνική κοινωνία έχει πλέον καταλάβει ότι έγιναν μόνο και μόνο για να διαλύσει ο Σαμαράς την Χρυσή Αυγή και για να υφαρπάξει τις ψήφους, όμως μετά από τόσο καιρό δεν έχει καταφέρει τίποτα και το Εθνικιστικό Κίνημα συνεχίζει την ανοδική του πορεία.


Κλείνοντας ανέφερε τις βασικές προγραμματικές θέσεις της Χρυσής Αυγής για την οικονομία, τα εθνικά θέματα και την εσωτερική ασφάλεια. Υ.Γ. Ο Συναγωνιστής Παναγιώτης Ηλιόπουλος αρνήθηκε να μεταβεί στα δικαστήρια του Βόλου για την εκδίκαση της υπόθεσης του καταγγέλλοντας τις προσβλητικές και απαράδεκτες συνθήκες της επικείμενης μεταγωγής του.
  ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ

recent

[4] [ΣΚΑΝΔΑΛΑ] [ticker] [Σ Κ Α Ν Δ Α Λ Α ! ! !]