Popular Posts

ELNEWS - Hellenic Pride

Ενοπλες Δυναμεις - Ελλαδα - Ελληνισμος - Κυπρος - Βαλκανια - Ειδησεις - Επικαιροτητα - Αποκαλυψεις

Blogger news

Blogroll

 

Blogger templates

[5] [SOS] [slider-top-big] [Slider Top]

Έλεος! «Ρατσιστές» οι Tom και Jerry κατά την Amazon!!!

| No comment


Τα πάντα στην εποχή μας γίνονται "ρατσιστικά", καθώς η παράνοια του «αντιρατσισμού» εξαπλώνεται παντού στις ζαλισμένες από την πολλή ‘πολιτική ορθότητα’ δυτικές κοινωνίες. Οι λέξεις πλέον έχουν χάσει το νόημά τους και σε λίγο δεν θα υπάρχει τίποτα που δεν θα είναι «ρατσιστικό».


Όπως γράφει η London Independent:
Οι φίλοι του Tom και Jerry μπορεί να κάνουν ασυναίσθητα κάποιο μορφασμό όταν το κεφάλι του άτυχου γκρίζου γάτου χτυπάει για πολλοστή φορά σε ένα παράθυρο. Όμως, σύμφωνα με τηνAmazon, ο πραγματικός κίνδυνος για τους σύγχρονους θεατές των κλασικών κινουμένων σχεδίων έγκειται στον «εγγενή ρατσισμό» τους.
Οι άνθρωποι που ελπίζουν να κατεβάσουν τα ηλικίας 70 χρόνων κλασσικά κινούμενα σχέδια μέσω της υπηρεσίας video streamingτης εταιρείας, παλαιότερα γνωστή ως LoveFilm, έρχονται αντιμέτωποι με την προειδοποίηση ότι περιέχει «κάποιες εθνοτικές και φυλετικές προκαταλήψεις που κάποτε ήταν κοινές στην αμερικανική κοινωνία».

Η ανακοίνωση είναι πιθανό να αναφέρεται στην απεικόνιση μιας μαύρης υπηρέτριας γνωστής ως “Mammy Two Shoes” στη σειρά κινουμένων σχεδίων. Ο χαρακτήρας της παχιάς μεσήλικης μαύρης γυναίκας, της οποίας το πρόσωπο εμφανίζεται μόνο μία φορά, είναι γενικά αποδεκτό ως «ένα ρατσιστικό στερεότυπο του υπηρέτη μιας οικογένειας λευκών». «Τέτοιες απεικονίσεις ήταν λάθος τότε και είναι λάθος σήμερα», προσθέτει η προειδοποίησηAmazon.

Η αρχική σειρά ταινιών μικρού μήκους των Τομ και Τζέρι παρήχθη από το κινηματογραφικό στούντιο MGM το 1940, και διήρκεσε μέχρι το 1957. Οι παραγωγοί William Hanna και JosephBarbera έκαναν πάνω από 100 κινούμενα σχέδια, κερδίζοντας επτά βραβεία ακαδημίας.
ΚΟ: Παρακάτω μερικά παραδείγματα «ρατσιστοποίησης» των πάντων που έχει παρουσιάσει ο ΚΟ προς γνώση και συμμόρφωση όσων δεν θέλουν να κολλήσουν "ρατσισμό" (είναι και άλλα, αλλά δεν έχει νόημα να τα ψάξω όλα – άλλωστε, έρχονται και άλλα) :
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

recent

[4] [ΣΚΑΝΔΑΛΑ] [ticker] [Σ Κ Α Ν Δ Α Λ Α ! ! !]