Popular Posts

ELNEWS - Hellenic Pride

Ενοπλες Δυναμεις - Ελλαδα - Ελληνισμος - Κυπρος - Βαλκανια - Ειδησεις - Επικαιροτητα - Αποκαλυψεις

Blogger news

Blogroll

 

Blogger templates

[5] [SOS] [slider-top-big] [Slider Top]

O κομμουνισμός ώς ψυχική ασθένεια...Υπάρχει θεραπεία ;;

| No comment



O κομμουνισμός ώς ψυχική ασθένεια . . .
Η '' ιδεολογία '' τους , έχει τέσσερις πυλώνες .




1. Άρνηση προσωπικότητας .
2. Αυτοάρνηση της σκέψης .
3. Μισελληνισμό .
4. Επιλεκτική βία .




Τέτοιες τοποθετήσεις προσφέρονται , μόνο ως '' διαγνώσεις '' σε άτομα ανεπαρκούς συγκρότησης του ψυχισμού τους . Κάθε κομμουνιστής δεν συγκροτείται από στοιχεία κοσμοθεωρίας αλλά από στοιχεία ψυχοσύνθεσης . Η ψυχοσύνθεση αυτή '' ντύνει '' την αδυναμία τους να κατανοήσουν τα κοινωνικά φαινόμενα , με προσφιλή θεωρητικά '' ρούχα '' εμμονών . Ενώ δηλώνει ενδιαφέρον για τους ανθρώπους τους ορίζει σαν '' υποκείμενο '' , '' μάζα '' , ανάγοντας τα πάντα στην οικονομία , αγνοώντας τα αρχέγονα και αιώνια χαρακτηριστικά τους . Αφαιρεί από τους ανθρώπους , κάθε οντότητα , δηλαδή , κάθε πολιτιστική , πολιτισμική υπόστασή , καθότι τους '' συλλαμβάνει '' σαν δρώντα υποκείμενα α - πρόσωπα , ως '' φορείς'' κάποιας υποτιθέμενης οικονομικής κανονικότητας . Τα αποκλίνοντα ψυχολογικά χαρακτηριστικά τους , εστιάζονται εκεί ακριβώς .

Ο εθνομηδενισμός - μισελληνισμός είναι το άλλο άκρο κάποιας γραμμής ψυχολογικής '' κανονικότητας '' όπου απαιτούνται ειδικοί ψυχολόγοι για να κρίνουν το πότε κάποιος έχει ξεπεράσει τα '' όριά '' της . Ο ‘’κάθε’’ κομμουνισμός δεν είναι πια ένα αντίπαλο πολιτικό πρόταγμα για το πώς ( πρέπει να ) είναι οργανωμένος ο κόσμος . Ο ’’ κάθε’’ κομμουνισμός είναι αναπόσπαστο σημείο του καθεστώτος . Έτσι απλά ο Τσέ με τον Ένγκελς μπορούν άνετα να θεωρηθούν ομοφοβικοί . Ο Μάρξ με τον Μπακούνιν ρατσιστές ; Θα ρωτήσει κάποιος . Θα μας τρελάνεις ρε φίλε; Όχι του απαντώ . Απλά οι '' κλασσικοί '' του ‘’κάθε’’ κομμουνισμού , διαφωνούν μέσα από τα γραπτά τους , με τους αυτοκλήτους πολιτικούς επιγόνους τους . Πως είναι δυνατόν να λες ότι αμφισβητείς - μάχεσαι τον καπιταλισμό , και την ίδια στιγμή να υιοθετείς την βασική ιδεολογική - πολιτική επιλογή του , με την οποία διαφωνούν - μέσα από τα γραπτά τους επαναλαμβάνω - οι '' θεωρητικοί '' που λες ότι πιστεύεις ; ;

Έτσι οι υποστηρικτές του ‘’κάθε’’ κομμουνισμού καταλήγουν να '' πάσχουν '' από ονειρώξεις , νευρώσεις καθώς και '' κρίσεις '' αυθυποβολής . Μερικοί νομίζουν ότι είναι οι '' συνεχιστές '' του Λένιν ή του Τρότσκι . Άλλοι πάσχουν από το σύνδρομο '' Πλουμπίδη '' , ( λέγετε και το σύνδρομο του μαζόχα ) . Είναι πραγματικά λυπηρό να βλέπεις νέους ανθρώπους να έχουν υποβιβάσει σε τέτοιο σημείο την προσωπικότητα τους δεχόμενοι να μπαίνουν σε λογικές προβάτου ή φυτού . Η '' πολιτική '' ως υποκατάστατο για ζωές και ανύπαρκτες προσωπικότητες . '' Χρήσιμοι ηλίθιοι '' .

Το έγκλημα όμως είναι άλλο . Με τις πράξεις τους βοηθούν , προβάλλουν το μοντέλο που κάθε συνεπής κεφαλαιοκράτης επιδιώκει . Την διάλυση των Εθνών , καταστρέφοντας κάθε συνεκτικό στοιχείο των ανθρώπων . Την κοινή φυλετική καταγωγή και την κοινή μνήμη . Αγνοούν ( ; ; ) ότι μόνο όταν υπάρχουν αυτά , και ΜΟΝΟ αυτά , τα ΣΥΝΕΚΤΙΚΑ χαρακτηριστικά οι κοινωνίες , δεν γίνονται όχλος που να σκέπτονται μόνο την '' πιστωτική κάρτα '' στην '' καλύτερη '' ή Συρία - Ιράκ ή Λίβανος πιο παλιά , στην '' χειρότερη '' . Δείτε για παράδειγμα τις Η.Π.Α . Τα πράγματα είναι απλά . Κάθε άνθρωπος με στοιχειώδη λογική και σκέψη το βλέπει . Ο '' αντιρατσισμός '' είναι κέρδος για τους πλουτοκράτες . Πρόσχημα για προδότες , και '' ιδεολογία '' για πολιτικά ηλίθιους . Πως το έλεγε ο Ένγκελς ; ; '' Κάθε μεταναστευτική ομάδα επιστρέφει στον εαυτό της '' .

Τώρα φτάσαμε στο σημείο οι Εθνικιστές ( ! ) να είναι πιο '' κοντά '' στον Μαρξ από ότι οι ‘’κάθε’’ κομμουνιστές . Προσπαθούν με την δύναμη της απελπισίας να πείσουν και όταν συναντούν την δικαιολογημένη αποστροφή των Ελλήνων η απόρριψη αυτή αντανακλάται σε αυτούς σαν ιδεολογική νεύρωση . Η ιδεοληψία '' καταπίνει '' την σκέψη τους . Και ένας τέτοιος δυστυχισμένος άνθρωπος παύει να σκέπτεται . Γίνεται νευρωτικός . Αρνούνται την '' Αθάνατη Ελληνική Φυλή '' . Δεν θεωρούν τον εαυτό τους '' παιδιά του Ελληνικού Λάου '' . Στην προσπάθεια τους να το '' επιβεβαιώσουν '' , απαρνιούνται με σιχασιά , την δική τους φυλετική ταυτότητα , δεχόμενοι όμως ΜΟΝΟ όλων των άλλων ! ! Απορρίπτουν τον '' ελληνικό φασισμό - σωβινισμό '' , δεχόμενοι όμως ΟΛΩΝ των άλλων . Προβάλλουν την ιστορική μνήμη των Εβραίων για παράδειγμα , αλλά για τον '' συνωστισμό '' της Ρεπούση δεν έβγαλαν άχνα . Και στην τελική αφού οι Εθνικιστές '' καπηλεύονται '' την πατρίδα , οι ‘’κάθε’’ κομμουνιστές ΓΙΑΤΙ δεν την υπερασπίζονται ; ;

Έτσι παίζουν θαυμάσια τον ρόλο του άλλοθι στην επιδίωξη των μεγαλοκαπιταλιστών , να ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΘΕΙ δηλαδή ο '' απείθαρχος '' Ελληνικός λαός από ορδές αφροασιατών . Και δη μουσουλμάνων . Άμα τους ρωτήσεις αν οι υποστηριχτές των τζιχαντιστών που βρίσκονται στην Ελλάδα , είναι '' ταξικά τους αδέλφια '' , σε κοιτάνε σαν ροφός που είναι έτοιμος να τσιμπήσει το δόλωμα . Αποθεώνουν την '' βία '' κατά των '' ναζιστών '' βρίζοντας άνανδρα δολοφονημένους , αλλά ΚΑΙ την βία , των Σταλινικών κατά των Τροτσκιστών , η των Τροτσκιστών κατά των Αναρχικών , διότι λέει εμείς είμαστε '' επαναστάτες '' , όχι οι '' άλλοι '' . Τραγέλαφος ή μήπως κατάντια .; Για να τελειώνουμε . '' Το κράτος είναι μια παρασιτική απόφυση στο σώμα του Έθνους '' , '' το προλεταριάτο πρέπει να ανυψωθεί σε κυρίαρχη τάξη του έθνους '' ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ!! Λοιπόν . Διαφωνείτε αγκιτάτορες του Μαρξισμού , Λενινισμού και του προλεταριακού διεθνισμού ;; Τρομάρα σας ! ! !


ΖΗΤΩ Η ΑΘΑΝΑΤΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΥΛΗ
ΖΗΤΩ ΤΟ ΕΘΝΟΣ
ΜΑΥΡΟΣ ΚΑΒΑΛΑΡΗΣ
ELNEWS - HELLENICPRIDE

recent

[4] [ΣΚΑΝΔΑΛΑ] [ticker] [Σ Κ Α Ν Δ Α Λ Α ! ! !]