Popular Posts

ELNEWS - Hellenic Pride

Ενοπλες Δυναμεις - Ελλαδα - Ελληνισμος - Κυπρος - Βαλκανια - Ειδησεις - Επικαιροτητα - Αποκαλυψεις

Blogger news

Blogroll

 

Blogger templates

[5] [SOS] [slider-top-big] [Slider Top]

ΜΙΑ ΠΕΡΙΕΡΓΗ ΙΣΤΟΡΙΑ… Η (ΔΗΘΕΝ) «ΑΝΤΙΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗ» ΑΝΙΧΝΕΥΕΙ ΤΗΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΔΥΟ ΚΑΤΑΖΗΤΟΥΜΕΝΩΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΩΝ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΠΙΑΝΕΙ! ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ;;;

| No comment
Ένα πολύ περίεργο δημοσίευμα σε ιστοσελίδα αριστερότατου αστυνομικού συντάκτη μεγάλου καναλιού, γράφτηκε τις προηγούμενες ημέρες (προ των τελευταίων συλλήψεων). Προφανώς, κατόπιν «διαρροής» της (δήθεν…) «Αντιτρομοκρατικής» προς τον… πολυπράγμονα μεγαλοδημοσιογράφο.
Το δημοσίευμα αφορά τον προστατευόμενο του ΣΥΡΙΖΑ, Κώστα Σακκά, ο οποίος αποφυλακίστηκε στις 11 Ιουλίου 2013 μετά από μια μαϊμού «απεργία πείνας» και εξαφανίστηκε στις 10 Φεβρουαρίου του 2014, όταν παραβίασε τον «περιοριστικό» όρο της υποχρεωτικής εμφάνισής του στο αστυνομικό τμήμα της γειτονιάς του. Ιδού:

«Στα ύψη έχει εκτοξεύσει το θερμόμετρο της ανησυχίας της Αντιτρομοκρατικής το ενδεχόμενο της σύμπραξης της Πώλας Ρούπα με τον Κώστα Σακκά.


Το τελευταίο διάστημα αναφέρεται από αστυνομικές πηγές πως ανιχνεύτηκαν είτε επικοινωνίες μεταξύ τους είτε ενεργοποίηση δικτύου, που τους έφερε σε επαφή, προκειμένου ν’ αντισταθμιστεί το επιχειρησιακό κενό, που άφησε στο ένοπλο αντάρτικο πόλης η σύλληψη του Νίκου Μαζιώτη.

Ο τελευταίος δε, είναι αυτός που -όπως εκτιμάται- μεσολάβησε για το μεταξύ τους «πάντρεμα» και δίνει κατά διαστήματα από τις φυλακές των Διαβατών οδηγίες μέσω κειμένων, που δημοσιεύονται στο διαδίκτυο για στόχους».

Αλήθεια, πως «ανιχνεύτηκαν» από τα σαΐνια της ΚΥΠ και της (δήθεν) «Αντιτρομοκρατικής» επικοινωνίες του καταζητούμενου Σακκά με την καταζητούμενη Ρούπα; Και γιατί αφού τους «ανίχνευσαν» δεν τους έπιασαν; Ή μήπως δε θέλουν να τους πιάσουν, γιατί είναι προστατευόμενοι του ψευδοκράτους;
ethnikismosblog.wordpress.com

recent

[4] [ΣΚΑΝΔΑΛΑ] [ticker] [Σ Κ Α Ν Δ Α Λ Α ! ! !]