ELNEWS - Hellenic Pride

Ενοπλες Δυναμεις - Ελλαδα - Ελληνισμος - Κυπρος - Βαλκανια - Ειδησεις - Επικαιροτητα - Αποκαλυψεις

Blogger news

Blogroll

 

Blogger templates

[5] [SOS] [slider-top-big] [Slider Top]

Κοσμοσυρροή στην εκδήλωση της Χρυσής Αυγής στην Ξάνθη!!! (Φωτορεπορτάζ, Βίντεο)

| No comment
Την Πέμπτη 2 Οκτωβρίου στα πλαίσια της πανθρακικής εκστρατείας του Κινήματος, παρευρέθηκε στην πόλη της Ξάνθης ο Βουλευτής Σερρών, δημοτικός σύμβουλος Θεσσαλονίκης και μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου του Κινήματος, Αρτέμης Ματθαιόπουλος.
Την έναρξη της εκδήλωσης πραγματοποίησε ο Γραμματέας της Τ.Ο. Ξάνθης Καπαγερίδης Χρήστος καλωσορίζοντας τον συναγωνιστή Αρτέμη Ματθαιόπουλο και επισημαίνοντας ότι μαζί με όλα τα οικονομικά προβλήματα της περιοχής που κληρονομεί η Ξανθιώτικη κοινωνία, έρχεται να προστεθεί και ο εθνικός κίνδυνος μετά τη δράση του τουρκικού Deb στις ευρωεκλογές υπό την ανοχή του προδοτικού κράτους.
Στη συνέχεια το λόγο έλαβε ο Γραμματέας της Τ.Ο. Κομοτηνής Νικόλαος Τσουμαρέλης, ο οποίος τόνισε το φαινόμενο της ενότητας των Τ.Ο. της περιφέρειας Αν. Μακεδονίας – Θράκης απέναντι στο σάπιο κατεστημένο. Μια ενότητα που επιβιώνει κάτω από την ελληνική σημαία και το λάβαρο της Χρυσής Αυγής. Ακολούθως παρουσίασε στους ακροατές τον συναγωνιστή Αρτέμη Ματθαιόπουλο.
Ο συναγωνιστής Αρτέμης Ματθαιόπουλος τόνισε εκ προοιμίου ότι η επίσκεψή του αφορά στην ενημέρωση των ενδιαφερομένων σχετικά με την παράνομη πολιτική δίωξη που αντιμετωπίζει το Κίνημα αλλά και στο ενδεχόμενο προκήρυξης πρόωρων εκλογών από την παραπαίουσα συγκυβέρνηση. Χαρακτηριστικά της παράνομης πολιτικής δίωξης είναι ότι η Χρυσή Αυγή δε διαθέτει ούτε όπλα ούτε μαύρο χρήμα κι ότι δίνει τον αγώνα για την Εθνική Ανεξαρτησία, για Δικαιοσύνη και για Ελευθερία.
Στη συνέχεια αναπτύχθηκαν εν συντομία τα συμπεράσματα από τις συναντήσεις του με φορείς όπως κτηνοτρόφους και επιχειρηματίες που πραγματοποιήθηκαν καθ’ όλη τη διάρκεια της εν λόγω εκστρατείας. Τονίστηκε ότι σκοπός της Χρυσής Αυγής δεν είναι η εξολόθρευση του ελληνικού λαού προκειμένου να ευημερούν οι οικονομικοί δείκτες. Σε τοπικό επίπεδο και αναφορικά με τα θέματα της Ξάνθης επισημάνθηκε ο κίνδυνος που ελλοχεύει από τις συνδιαλλαγές του τουρκικού προξενείου με φορείς και βουλευτές του ΠΑΣΟΚ, του ΣΥΡΙΖΑ και της ΔΗΜΑΡ. Στον αντίποδα η Χρυσή Αυγή δεν επιθυμεί καμία σχέση με την Τουρκία, καθόσον έχει προγραμματιστεί να επέλθει η κοσσοβοποίηση της Θράκης μέσω της τουρκικής οικονομικής διείσδυσης στον τόπο.
Τέλος, αφού έδωσε έμφαση στη γερμανολατρεία που χαρακτηρίζει τη ΝΔ και στον θαυμασμό του Βενιζέλου απέναντι στους νεοναζί της Ουκρανίας, απηύθυνε κάλεσμα στους υποστηρικτές και φίλους του Κινήματος προκειμένου να γίνουν εκλογικοί αντιπρόσωποι εν όψει της προκήρυξης πρόωρων εκλογών.
Ακολουθούν οι ομιλίες
Αρτέμης Ματθαίοπουλος - Βουλευτής Σερρών

Νικόλαος Τσουμαρέλης - Γραμματέας Τ.Ο. Κομοτηνής
Χρήστος Καπαγερίδης - Γραμματέας Τ.Ο. Ξάνθης
Αναμνηστική φωτογραφία 


xryshaygh.com

recent

[4] [ΣΚΑΝΔΑΛΑ] [ticker] [Σ Κ Α Ν Δ Α Λ Α ! ! !]