Popular Posts

ELNEWS - Hellenic Pride

Ενοπλες Δυναμεις - Ελλαδα - Ελληνισμος - Κυπρος - Βαλκανια - Ειδησεις - Επικαιροτητα - Αποκαλυψεις

Blogger news

Blogroll

 

Blogger templates

[5] [SOS] [slider-top-big] [Slider Top]

Αποκλειστική συνέντευξη του Νικόλαου Λεμοντζή στο ELNEWS – HELLENICPRIDE !! “Μπορεί η δύναμή τους να ‘ναι πέλαγος, η θέλησή μας όμως είναι βράχος!!”

| No comment
     


   Ορκίστηκες πριν λίγες μέρες στο περιφερειακό συμβούλιο Ιονίων Νήσων. Τι σηματοδοτεί αυτό για την Χρυσή Αυγή και τον εθνικό αγώνα που διεξάγεται;

Η ορκωμοσία δεκάδων συμβούλων της Χρυσής Αυγής σε περιφερειακά και δημοτικά συμβούλια σε όλη τη χώρα σηματοδοτεί πολλά πράγματα. Αρχικά, ότι ο ελληνικός λαός δεν τρώει το κουτόχορτο που του σερβίρουν οι διεφθαρμένες ναυαρχίδες της παραπληροφόρησης. Εν συνεχεία, ότι μεγάλο ποσοστό των Ελλήνων έδειξε έμπρακτα τη στήριξή του μέσω της ψήφου του, στο Κίνημα των Ελλήνων Εθνικιστών, φτύνοντας κατάμουτρα τους σκευωρούς, αυτούς που έστησαν μια άθλια σκευωρία, μια ποταπή πολιτική δίωξη εναντίον του Αρχηγού του Κινήματος, Νίκου Μιχαλολιάκου, καθώς και πολλών βουλευτών και στελεχών, επειδή δεν δέχθηκαν να υποταχθούν και υπερήφανα βροντοφωνάζουν για τα δίκαια της Πατρίδας μας και του Λαού μας.

    Τι να περιμένουν από εσένα προσωπικά μετά την εκλογή σου σε αυτή την θέση οι φίλοι που σε ψήφισαν  αλλά και οι πολιτικοί αντίπαλοι σου ;

Οι φίλοι και Συναγωνιστές ξέρουν ότι κάθε σύμβουλος της Χρυσής Αυγής θα δώσει τον Αγώνα τον καλό από ακόμη ένα μετερίζι, αυτό της τοπικής αυτοδιοίκησης. Το ενδιαφέρον του καθενός αιρετού Χρυσαυγίτη για την περιφερειακή και συλλήβδην την εθνική ανάπτυξη είναι πασιφανές και ήδη γνωστό. Το μόνο που υπόσχομαι είναι αγώνας, πολυεπίπεδος και ουσιαστικός. Οι πολιτικοί αντίπαλοι, γνωστοί μεταξύ τους για τα πεπραγμένα των προηγούμενων ετών, δεν έχουν παρά να θεωρούν πως για πρώτη φορά θα έρθουν αντιμέτωποι με μια δύναμη ελέγχου, μια πολιτική δύναμη που δεν ενδιαφέρεται για οφίτσια, δημόσιες σχέσεις και ρουσφέτια, αλλά μοναδικό γνώμονα των ενεργειών της έχει το συμφέρον των Ελλήνων και της Πατρίδας.

     Πέρασαν αρκετά χρόνια από την συμμετοχή σου στο Κίνημα. Και φτάσαμε στο σήμερα με τις πολιτικές διώξεις και το κυνήγι μαγισσών από το σάπιο καθεστώς. Ποια είναι τα συναισθήματα σου; Και τι  κατάληξη πιστεύεις ότι θα υπάρχει στο τέλος;

Οι άδικες πολιτικές διώξεις και η σκευωρία είναι ένα γεγονός,  μια πραγματικότητα που βιώνουμε εδώ και περίπου 11 μήνες. Είδαμε εκτρώματα νομικής αλλά και λογικής φύσεως, ανυπόστατες κατηγορίες, ψευδομάρτυρες, αγαστή συνεργασία όλων των από-κομμάτων του κλεπτοκρατικού τόξου. Είδαμε να παρελαύνουν ως μάρτυρες κατηγορίας βουλευτές άλλων κομμάτων, οι οποίοι κατέθεσαν ότι τους πρόσβαλλαν οι συναγωνιστές μας εντός κοινοβουλίου, επειδή με τον πολιτικό λόγο τους  τους εξέθεταν για τα ανθελληνικά και εθνοκτόνα πεπραγμένα τους. Είδαμε παρέμβαση, ωμή ανάμειξη, εξωτερικών παραγόντων πέραν του Ατλαντικού. 

Είδαμε δημοσιογραφίσκους σε ρόλο εισαγγελέων, δικαστών αλλά και εκτελεστών. Παρακολουθούμε μια άδικη πολιτική δίωξη, η οποία ως στόχο έχει να πλήξει τη Χρυσή Αυγή, τον μοναδικό υπερασπιστή των δικαίων του Έθνους και των Ελλήνων, αλλά και να πλήξει προσωπικά τον Αρχηγό του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος, τον Νίκο Μιχαλολιάκο, επειδή είναι ο μόνος που μπορεί να φέρει την Πατρίδα μας στη θέση που της αρμόζει. Παραδικαστικά κυκλώματα, επίορκοι λειτουργοί, θρασύτατοι σκευωροί πολιτικάντηδες, σε συνδυασμό με τους ολιγάρχες των μίντια και τα παρακρατικά καθάρματα της αριστεράς, απεργάζονται την συνέχιση της πολιτικής δίωξης. 

Τα συναισθήματα ενός που απλά παρατηρεί με αντικειμενικότητα δεν θα μπορούσαν να είναι άλλα παρά αηδία και οργή για τους σκευωρούς, πόσο μάλλον ενός Εθνικιστή Χρυσαυγίτη, που βλέπει την αγωνία όλων αυτών να τελειώνουν με τη Χρυσή Αυγή. Φευ, όμως. Η Χρυσή Αυγή δεν πεθαίνει και η Ελλάδα θα νικήσει. Και για να χρησιμοποιήσω και ένα νιτσεϊκό ρητό: «όταν μας είπαν πως θα’ χουμε ενάντιους τους ανέμους, εμείς μάθαμε να ταξιδεύουμε με όλους τους καιρούς». Θεωρώ πως η Αλήθεια θα λάμψει και η σκευωρία θα αποκαλυφθεί. Τότε θα δούμε που θα κρυφτούν όλοι αυτοί που συμμετείχαν στην εκπόνηση και εκτέλεση αυτής της άδικης, αντιδημοκρατικής και παράνομης δίωξης.

     Ο Λαϊκός Σύνδεσμος αντιμετωπίζει προβλήματα οργανωτικά λόγω των διώξεων; Η τσάμπα τελικά χαρήκαν οι εκπρόσωποι της "δημοκρατίας" για την ζημία που προκάλεσαν ;

Οι Χρυσαυγίτες είναι πιο ενωμένοι από ποτέ και ουδέν πρόβλημα υπάρχει σε οργανωτικό επίπεδο. Όλοι εμείς είμαστε μια μεγάλη οικογένεια, η οικογένεια της Χρυσής Αυγής. Απόδειξη της άψογης λειτουργίας του Κινήματος είναι η καθημερινότητα. Συνοπτικά αναφέρω: αμείωτη και κλιμακούμενη δράση σε όλη την Ελλάδα, άνοιγμα νέων γραφείων, παρουσία σε όλα τα σημαντικά εθνικά και κοινωνικά ζητήματα, εκδηλώσεις σε όλη την Ελλάδα, ασταμάτητες διανομές τροφίμων, παρά την προσπάθεια για οικονομική μας εξόντωση, κάθοδος σε αυτοδιοικητικές εκλογές και ευρωεκλογές σε όλη την Ελλάδα με τεράστια επιτυχία. Και όλα αυτά μέσα σε κλίμα λάσπης, τρομοκρατίας, δολοφονιών των αθάνατων αδερφών μας Φουντούλη και Καπελώνη, τον παράνομο εγκλεισμό του Αρχηγού μας, το ηθικό του οποίου μας γεμίζει δύναμη και θέληση για Αγώνα, αλλά και τον εγκλεισμό εκλεκτών συναγωνιστών. Οποιαδήποτε πολιτική δύναμη θα είχε καταρρεύσει συθέμελα. Εμείς όμως πεισμώνουμε και αγωνιζόμαστε και δεν κάνουμε ούτε βήμα πίσω.

Υπάρχουν προτάσεις και πρόγραμμα από τον Λαϊκό Σύνδεσμο για ότι αφορά τα Iόνια νησιά; Παρακολουθείτε στενά τις εξελίξεις πάνω σε αυτά και είστε έτοιμοι να πιέσετε καταστάσεις ώστε να λυθούν τα όποια προβλήματα υπάρχουν;
 
Το πρόγραμμα της Χρυσής Αυγής για την τοπική αυτοδιοίκηση είναι συγκεκριμένο και απόλυτα εφαρμόσιμο. Βασίζεται δε αποκλειστικά στη λογική, λαμβάνοντας υπόψη τις κατά τόπους συνθήκες και ανάγκες, τις ιδιαιτερότητες και τα χαρακτηριστικά κάθε Περιφέρειας. Φυσικά και υπάρχουν προτάσεις για την ορθή λειτουργία της Περιφερειακής Αρχής Ιονίων Νήσων, προτάσεις οι οποίες έτυχαν ευρείας αποδοχής, η οποία αποτυπώθηκε στα εκλογικά αποτελέσματα. Οι προτάσεις μας αφορούν σε όλους τους τομείς αρμοδιοτήτων της περιφέρειας. Ενδεικτικά αναφέρω:
ΤΟΜΕΑΣ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ
Ενθάρρυνση επιχειρηματικών αναπτυξιακών πρωτοβουλιών
ΠΡΩΤΟΓΕΝΗΣ ΤΟΜΕΑΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ
Προώθηση προγραμμάτων αρωγής για την επανεκκίνηση της πρωτογενούς παραγωγής, την οποία θεωρούμε άμεσα συνδεδεμένη με την ΑΥΤΑΡΚΕΙΑ και την ευμάρεια της περιφέρειας και κατ΄ επέκταση του Έθνους.
ΤΟΜΕΑΣ ΦΥΣΙΚΙΩΝ ΠΟΡΩΝ, ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ
Εκμετάλλευση του ορυκτού μας πλούτου και δημιουργία ειδικού ταμείου, από το οποίο θα επωφελούνται οι ενασχολούμενοι με την πρωτογενή παραγωγή. Υπάρχουν έρευνες οι οποίες αποδεικνύουν την ύπαρξη πλούσιου υπεδάφους, το οποίο με τη σωστή διαχείριση δύναται να επιλύσει το ενεργειακό ζήτημα της χώρας μας και να αλλάξει τα γεωστρατηγικά δεδομένα.
Ενέργεια, αξιοποίηση εναλλακτικών μορφών ενέργειας, όπως η αιολική και η ηλιακή, με απόλυτο σεβασμό στο περιβάλλον και το φυσικό τοπίο.
ΤΟΜΕΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ, ΕΜΠΟΡΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ
Υλοποίηση προγραμμάτων προώθησης απασχόλησης ανέργων
Θέσεις εργασίας που θα δημιουργηθούν από την εκμετάλλευση των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας, τα έσοδα των οποίων θα διατεθούν ως κίνητρα για απασχόληση και επαναλειτουργία της πρωτογενούς παραγωγής
Τασσόμαστε κατά της εργασίας την Κυριακή, διότι θεωρούμε πως αυτό το μέτρο της μνημονιακής Νέα Τάξης Πραγμάτων στοχεύει στο να πλήξει συλλήβδην έναν βασικό πυλώνα της Ελληνικής κοινωνίας, το θεσμό της οικογένειας… αλλά και τη δυνατότητα εκκλησιασμού των πιστών.
Την ίδια στιγμή, με αυτό τον τρόπο καταπατούνται κεκτημένα εργατικά δικαιώματα. Η εργασία την Κυριακή, όμως, για τα τουριστικά επαγγέλματα κατά την τουριστική περίοδο, είναι κάτι που μπορεί να γίνει κατανοητό, εφόσον υπάρχει συνεννόηση εργαζομένων και εργοδότη καθώς και η απόδοση των νόμιμων υπερωριών και των δεδουλευμένων.
ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
Προώθηση προγράμματος συνολικής τουριστικής προσφοράς για όλη την ΠΙΝ
Εντονότερη ακτοπλοϊκή σύνδεση μεταξύ των νησιών, ιδιαίτερα τους θερινούς μήνες
Ανταγωνιστικές τιμές και προώθηση της πολιτισμικής κληρονομιάς
Προώθηση μνημείων και ιστορικών χώρων
Ποιοτικός τουρισμός
ΤΟΜΕΑΣ ΕΡΓΩΝ ΧΩΡΩΤΑΞΙΑΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ
Κατασκευή, συντήρηση, ανακαίνιση δρόμων
Οδικό δίκτυο απαρχαιωμένο, ασυντήρητο, επικίνδυνο
Περιπέτεια με την ανεπαρκή και ανύπαρκτη σήμανση-Ανύπαρκτες ταμπέλες
Έλλειψη χώρων στάθμευσης
Σεβασμός στο περιβάλλον, αδιαπραγμάτευτη αρχή της ΕΑ, χωρίς όμως ευχολόγια και φανφάρες αλλά με πράξεις. Ο σεβασμός καλλιεργείται και ως εκ τούτου προτείνουμε την εφαρμογή περιβαλλοντικής εκπαίδευσης μέσω προγραμμάτων στην πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια εκπαίδευση, προκειμένου οι επόμενες γενιές να σεβαστούν και να προστατέψουν όσα μας κληροδότησε η γενναιόδωρη Φύση.
ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΑΠΟΡΡΙΜΑΤΩΝ
Πρώτη μας έννοια, η διαχείριση των απορριμμάτων. Τα «σκουπίδια» που ζητούν και οι μεγαλοεργολάβοι μετ' επιτάσεως και υπάρχει τόση διαπλοκή γύρω από αυτά.
Σήμερα που δεν υπάρχει μέριμνα, αλλά και έλεγχος, η εμπλοκή ιδιωτών με την αποκομιδή νοσοκομειακών αποβλήτων, η άναρχη κι επικίνδυνη ταφή τους, αλλά και η Περιβαλλοντική βόμβα των χωματερών πρέπει να εκλείψει.
Προκρίνουμε την ανακύκλωση στην πηγή, πάντα με δημόσιο χαρακτήρα και σε καμία περίπτωση δεν παραχωρούμε τον πλούτο μας στους ιδιώτες.
Η ανακύκλωση μπορεί να διατηρήσει τις υπάρχουσες θέσεις εργασίας στην καθαριότητα, να δημιουργήσει νέες θέσεις και να δημιουργήσει ακόμη νέες ασχολίες και δραστηριότητες, μέχρι σήμερα ανύπαρκτες.
ΤΟΜΕΑΣ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΝΟΙΑΣ
Η δωρεάν δημόσια υγεία είναι αναφαίρετο δικαίωμα, το οποίο πλήττεται από την μνημονιακή πολιτική.
Τα νοσοκομεία της ΠΙΝ πλήττονται από ελλείψεις προσωπικού, ειδικευμένων ιατρών αλλά και υλικοτεχνικές ελλείψεις, με αποτέλεσμα οι πολίτες να πρέπει να μεταβούν σε νοσοκομεία άλλων ΝΟΜΩΝ.
Στήριξη μέσω προγραμμάτων και ημερίδων δωρεάν εξετάσεων
Προώθηση κοινωνικών σταθμών συμβουλευτικής και περίθαλψης, κοινωνικών ιατρείων
Κοινωνικά παντοπωλεία σε όλες τις περιφερειακές ενότητες
ΤΟΜΕΑΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ-ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ- ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ
Ημερίδες ιστορικής επιμόρφωσης με σκοπό την καλλιέργεια της εθνικής υπερηφάνειας
Πολιτιστικές εκδηλώσεις για την γνωστοποίηση εθίμων που κινδυνεύουν να χαθούν
Προβολή επτανησιακής κουλτούρας και πολιτισμού
Εξασφάλιση απαραίτητων πόρων ώστε οι μαθητές να έχουν την απαραίτητη θέρμανση στα σχολεία τους αλλά και δωρεάν σίτιση τους.
Υλικοτεχνική υποδομή και εξωραϊσμός των σχολικών εγκαταστάσεων
Διοργάνωση αθλητικών δραστηριοτήτων σε όλη την περιφέρεια με συμμετοχή ομάδων από κάθε νησί.
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ
Οι πυρκαγιές και οι πλημμύρες είναι φαινόμενο γνωστό στην ΠΙΝ. Θα πρέπει το ΠΣ να ενισχυθεί αλλά και εθελοντές εκπαιδευμένοι να συνδράμουν επιτηρώντας τις ζώνες επικινδυνότητας. Να απαγορεύεται ο αποχαρακτηρισμός δασικής περιοχής και να μην ανεγείρονται σπίτια σε καμένες δασικές εκτάσεις.
Αναδασώσεις εθελοντικές, με τη συνδρομή της περιφέρειας.
Αντιπλημμυρικά έργα
Αντιπυρικές ζώνες


     Τι σημαίνει τελικά να είσαι Έλληνας εθνικιστής στην πράξη και όχι μόνο στα "χαρτιά" και στα "λόγια" ;

Σημαίνει να αγαπάς την  Πατρίδα σου έμπρακτα. Να στέκεσαι βράχος και πιστός συναγωνιστής για τους συναγωνιστές σου. Να ζεις ως εθνικιστής 24 ώρες το 24ωρο και να μην επιδίδεσαι σε φθηνούς εντυπωσιασμούς ή φετιχιστικές τάσεις. Να αποτελείς πρότυπο προς μίμηση και όχι προς αποφυγή. Να νιώθεις ότι έχεις χρέος να αλλάξεις τα πράγματα που βλέπεις πως δεν πάνε καλά. Να έχεις εσωτερική πειθαρχία και πειθαρχία στις Ιδέες σου. Να βλέπεις σε κάθε δράση του Κινήματος την ευκαιρία να αφυπνιστεί ακόμη ένας Έλληνας. Να προχωράς μπροστά και κάθε δυσκολία να σε κάνει ακόμη πιο συνειδητοποιημένο, ακόμη πιο αποφασισμένο. Ο Εθνικισμός μας, ο Χρυσαυγιτισμός, είναι τρόπος ζωής, είναι νόημα, είναι Ιδέα και Πράξη. Πνεύμα και Έργο. Όραμα και Δράση.

     Ποιο είναι το δικό σου μήνυμα που θα ήθελες να στείλεις στους φίλους και υποστηρικτές της Xρυσής Aυγής ;

Όλοι οι Συναγωνιστές και οι Συναγωνίστριες, οι υπερήφανοι άνδρες και οι υπερήφανες γυναίκες του Κινήματος της Χρυσής Αυγής οφείλουν να μην κάνουν ούτε βήμα πίσω. Δεν έχουν να φοβηθούν τίποτα, καθώς δεν μπορεί κανένας υποτακτικός εντολοδόχος του Συστήματος, όσο υψηλά και αν βρίσκεται, να κάμψει το ηθικό του έγκλειστου Αρχηγού μας, των έγκλειστων συναγωνιστών μας. Κάποιοι θλιβεροί σκευωροί, επειδή αντιλήφθηκαν ότι το πολιτικό τέλος τους πλησιάζει και ότι η Χρυσή Αυγή θα τους φέρει ενώπιον των ευθυνών τους, σκαρφίστηκαν και έθεσαν σε εφαρμογή μια επιχείρηση τρομοκράτησης του ελληνικού λαού. Κλείνοντας αυτές τις γραμμές, απευθύνω κάλεσμα σε όλους τους φίλους του Κινήματος να κλιμακώσουν τον Αγώνα, να πυκνώσουν με περισσότερη δύναμη τις τάξεις της Χρυσής Αυγής, ώστε να γκρεμιστεί η χούντα Σαμαρά-Βενιζέλου. Συναγωνιστές, ούτε βήμα πίσω. Ψηλά οι σημαίες. Μπορεί η δύναμή τους να ‘ναι πέλαγος, η θέλησή μας όμως είναι βράχος.

ELNEWS - HELLENIPRIDE


recent

[4] [ΣΚΑΝΔΑΛΑ] [ticker] [Σ Κ Α Ν Δ Α Λ Α ! ! !]