Popular Posts

ELNEWS - Hellenic Pride

Ενοπλες Δυναμεις - Ελλαδα - Ελληνισμος - Κυπρος - Βαλκανια - Ειδησεις - Επικαιροτητα - Αποκαλυψεις

Blogger news

Blogroll

 

Blogger templates

[5] [SOS] [slider-top-big] [Slider Top]

Σοκ: 13 μυστικές συναντήσεις του Ρ. Τ. Ερντογάν με ηγέτη ισλαμιστών τρομοκρατών!! ΠΩΣ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΗΠΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ «ΤΟ ΙΣΛΑΜΙΚΟ ΤΕΡΑΣ»...

| No comment



Μία ακόμα απόδειξη ότι η Αγκυρα παίζει και αυτή, εκτός από της ΗΠΑ, «δυνατά» το «χαρτί» του τρομοκρατικού Ισλάμ, έρχεται από την αποκάλυψη ότι τον Απρίλιο του 2012, ο Ρ.Τ.Ερντογάν είχε συναντηθεί μυστικά με τον Σουδάραβα τρομοκράτη Γιασίν αλ Κάντι στο γκαράζ συνεδριακού κέντρο της Κωνσταντινούπολης.  


Ο συγκεκριμένος είχε καταχωρηθεί την εποχή εκείνη από τις ΗΠΑ στην λίστα των πιο επικίνδυνων ισλαμιστών τρομοκρατών.
Όταν πραγματοποιήσε το ταξίδι και την συνάντηση με τον Ρ.Τ.Ερντογάν ο Κάντι του είχε απαγορευθεί η είσοδος στην Τουρκία, αλλά εισήλθε με προσωπική εντολή του Ρ.Τ.Ερντογάν, υπό την κάλυψη της ΜΙΤ
Πιο συγκεκριμένα, ο Τούρκος πρωθυπουργός έστειλε τους άνδρες της ασφάλειάς του να παραλάβουν τον Σαουδάραβα, ούτως ώστε να μην περάσει από τον έλεγχο των διαβατηρίων.
Ο Ερντογάν μετέβη στο συνεδριακό κέντρο με τον επικεφαλής των τουρκικών μυστικών υπηρεσιών, Χακάν Φιντάν, ο οποίος ωστόσο αποχώρησε αφήνοντας τους Ερντογάν και Κάντι να συνομιλήσουν για περίπου 50'.
Η τουρκική εφημερίδα «Καρσί» η οποία δημοσιεύει λεπτομέρειες για την υπόθεση αναφέρει ότι οι δύο άνδρες συναντήθηκαν συνολικά 13 φορές.
Ο λόγος της συνάντησής τους ήταν για να συντονίσουν την αποστολή όπλων στους ισλαμιστές αντ;aρτες της Συρίας, οι οποίοι εν συνεχεία εξελίχθηκαν σε ISIL και εν τέλει σε ISIS (Ισλαμικό Κράτος).
Όλα αυτά μετά την αποκάλυψη της συνάντησης μόλις πριν από ένα χρόνο, του αρχηγού της ISIL Abu Bakr Al-Baghdadi με τον Γερουσιαστή  John McCain ο οποίος ηταν και υποψήφιος για πρόεδρος των ΗΠΑ το 2008.

Επρόκειτο για συγκέντρωση μελών της "συριακής αντιπολίτευσης" και ο  M. McCain πήγε να τους συναντήσει εκεί τον Ιούνιο του 2013.
 

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

recent

[4] [ΣΚΑΝΔΑΛΑ] [ticker] [Σ Κ Α Ν Δ Α Λ Α ! ! !]