Popular Posts

ELNEWS - Hellenic Pride

Ενοπλες Δυναμεις - Ελλαδα - Ελληνισμος - Κυπρος - Βαλκανια - Ειδησεις - Επικαιροτητα - Αποκαλυψεις

Blogger news

Blogroll

 

Blogger templates

[5] [SOS] [slider-top-big] [Slider Top]

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΑΣ ΒΑΡΔΟΥΛΑΚΗ ΣΤΟ ELNEWS - HELLENICPRIDE !! "Επέλεξα τον δρόμο τον δύσκολο, αυτόν που επέλεξε, πολλά χρόνια πριν, ο αδίκως και παρανόμως προφυλακισμένος Αρχηγός μας"




Υποψήφια για μια θέση στο ευρωπαϊκό κοινοβούλιο με την Χρυσή Αυγή . Τελικά τι είναι αυτό που σε τρομάζει αλλά και που σε ενθουσιάζει περισσότερο; 

Καταρχάς είναι ύψιστη τιμή για μένα που συμπεριελήφθην στο ψηφοδέλτιο του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος για το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο. Είναι υποχρέωσή μας να συμβάλουμε ενεργητικά στον Αγώνα, που διεξάγει η Χρυσή Αυγή για την σωτηρία της Πατρίδας μας από τους ανθέλληνες και προδότες πολιτικούς και τα αφεντικά αυτών, τους διεθνείς τοκογλύφους. Συνεπώς, δεν με τρομάζει τίποτε, δεν ΜΑΣ τρομάζει τίποτε. Είμαστε συνειδητοποιημένοι Έλληνες πολίτες και συνειδητά μαχόμενοι Χρυσαυγίτες και Χρυσαυγίτισσες. 

Η Ιδεολογία της Χρυσής Αυγής πρεσβεύει τον Λαϊκό Εθνικισμό, μια Ιδεολογία -η οποία αποτελώντας τρόπο και στάση Ζωής- μάχεται για το Έθνος και την Φυλή μας. Και όσον αφορά στις επερχόμενες εκλογές νοηματοδοτεί ουσιαστικά αυτό που ονειρεύεται κάθε Ευρωπαίος πολίτης, την Ευρώπη των Εθνών και των Φυλών και όχι αυτήν των τοκογλύφων και των αλλότριων πολιτισμικών στοιχείων. Ως προς τον ενθουσιασμό, αυτός έχει να κάνει με την αποδοχή της Χρυσής Αυγής από τους Έλληνες και τις Ελληνίδες, όλοι αυτοί οι γενναίοι άνθρωποι που στελέχωσαν και στελεχώνουν -άφοβα και σθεναρά- τα ψηφοδέλτια του Κινήματος, προκειμένου να συνδράμουν στην προσπάθεια για την Ελευθερία της Ελλάδας.





Πες μας 2 λόγια για σένα..τι έχεις σπουδάσει και που έχει εργαστεί 

Γεννήθηκα στην Λειβαδιά Βοιωτίας και κατάγομαι από τα ηρωικά Σφακιά της Κρήτης. Σπούδασα Νομική και Πολιτικές Επιστήμες στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Είμαι μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών από το 2000 και έκτοτε εργάζομαι ως ελεύθερη επαγγελματίας ασκώντας την δικηγορία. Ομιλώ την αγγλική, ιταλική και γερμανική γλώσσα και τα τελευταία 4 χρόνια είμαι μόνιμη αρθρογράφος της εφημερίδας «Χρυσή Αυγή».


Τι θα προσπαθήσει να πετυχει η Χρυσή Αυγή μέσα στο ευρωπαϊκό κοινοβούλιο; 

Μέσα στο Ευρωκοινοβούλιο θα ακουστεί δυνατά η πραγματική Ελληνική Εθνικιστική φωνή. Θα αφυπνίσουμε τους Ευρωπαίους πολίτες για την καταστροφική τροπή που έχουν πάρει τα πράγματα, τόσο σε διεθνές όσο και σε τοπικό επίπεδο, για την κοινωνία και την οικονομία, την Ιστορία και τον πολιτισμό, για την αλλοίωση των συνεκτικών στοιχείων των ευρωπαϊκών Εθνών. Επιπλέον, δεν πρέπει να λησμονούμε ότι όπως υπάρχουν ανθέλληνες πολιτικοί εντός του Ελληνικού Κοινοβουλίου, έτσι και στην Ευρωβουλή υφίσταται και δρα ένας εσμός ελληνόφωνων ευρωβουλευτών προερχόμενος από τα ελληνικά κόμματα, που μας διαφεντεύουν με τις πιο προδοτικές μεθόδους εδώ και 40 χρόνια, οι οποίοι κάθε άλλο παρά προασπίζονται τα εθνικά μας συμφέροντα. Αντιθέτως, λειτουργούν και αυτοί ως καλοπληρωμένες μαριονέτες ξένων εντολέων, ξεπουλώντας τα Εθνικά και δίκαια συμφέροντά μας. Η διατράνωση, η περιφρούρηση και η ενδυνάμωση αυτών των συμφερόντων είναι υψίστης σημασίας στόχος των Εθνικιστών ευρωβουλευτών. 


Ποιος πρέπει να είναι ο ρόλος της γυναίκας στο εθνικιστικό κίνημα; 

Δεν θα σας μιλήσω ποιος πρέπει να είναι ο ρόλος της γυναίκας στο Εθνικιστικό Κίνημα, αλλά ποιος πραγματικά είναι στον τρέχοντα χρόνο. Η θέση της γυναίκας είναι ισότιμη και ισάξια με αυτή των ανδρών. Ο ρόλος μας είναι, βέβαια, πιο πολύπλοκος και δύσκολος αλλά αυτό προστάζει η Φύση. Και η Φύση πρέπει να γίνεται σεβαστή. Σαφώς, λοιπόν, το σθένος και η αποφασιστικότητα των Χρυσαυγιτισσών δεν υπολείπεται από αυτή των ανδρών. Τουναντίον, τα δύο φύλα αλληλοσυμπληρώνονται και αλληλοενδυναμώνονται, και αυτό είναι ένα αδιαμφισβήτητο και επιδιωκόμενο χαρακτηριστικό γνώρισμα εντός των τάξεων της Χρυσής Αυγής.


Πιστεύεις ότι ο ελληνικός λαός θα δώσει την απάντηση του μέσα από την ψήφο του στην Χρυσή Αυγή;

Όπως λέει και ο θυμόσοφος Λαός μας «φωνή Λαού, οργή Θεού». Είμαι πεπεισμένη ότι ο Ελληνικός λαός θα στηρίξει την Χρυσή Αυγή στις επερχόμενες εκλογές, όχι μόνο ως ένδειξη διαμαρτυρίας για τα κακώς κείμενα που συμβαίνουν στην Πατρίδα μας αλλά πλέον ως Εθνικά σκεπτόμενοι πολίτες θα εκφραστούν συνειδητά υπέρ του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος. 


Γιατί θα πρέπει ο ελληνικός λαός να εμπιστευτεί τον Λαϊκό Σύνδεσμο Χρυσή Αυγή;

Ο Ελληνικός Λαός θα εμπιστευτεί πάλι τον Λαϊκό Σύνδεσμο Χρυσή Αυγή διότι είναι το μόνο Πατριωτικό και Εθνικιστικό Κόμμα, το οποίο συγκρούεται με το σάπιο πολιτικό και οικονομικό σύστημα, που στοιχειώνει την μεταπολιτευτική Ελλάδα. Αυτό το απέδειξαν οι βουλευτές μας με το κοινοβουλευτικό και εξωκοινοβουλευτικό τους έργο, αλλά και οι παράνομες και αντισυνταγματικές προφυλακίσεις του Αρχηγού μας και τεσσάρων ακόμα βουλευτών μας, επειδή η Χρυσή Αυγή είπε τα πράγματα με το όνομά τους. Συνεπώς, ο Ελληνικός Λαός θα την εμπιστευτεί και θα την στηρίξει. Τα Εθνικά μας συμφέροντα, ο Πολιτισμός μας, η ένδοξη Ιστορία μας αλλά και η Ορθοδοξία κινδυνεύουν, καθώς η εσκεμμένως εισαγόμενη πολυπολιτισμικότητα και τα εθνοκτόνα μέτρα (οικονομικά, κοινωνικά, ηθοπλαστικά κλπ) διαλύουν τον Ελληνικό κοινωνικό ιστό, ήτοι το Έθνος και την Φυλή μας. Η επαγρύπνηση και η δραστική παρουσία της Χρυσής Αυγής έχει συμβάλει στην αφύπνιση δεκάδων χιλιάδων Ελλήνων, και θα αποτυπωθεί με την ψήφο τους στις κάλπες την 25ην Μαΐου. 


Ποιο είναι το δικό σου μήνυμα που θες να δώσεις στον ελληνικό λαό;

Επέλεξα τον δρόμο τον δύσκολο, αυτόν που επέλεξε, πολλά χρόνια πριν, ο αδίκως και παρανόμως προφυλακισμένος Αρχηγός μας, Νικόλαος Μιχαλολιάκος. Δρούμε και λειτουργούμε, έχοντας στο πλευρό μας τα νεκρά αδέρφια μας, τους Ήρωες Γιώργο και Μάνο. Είμαι περήφανη γι’ αυτήν μου την απόφαση. Είναι ο δρόμος ο δύσκολος, ο δρόμος ο Καλός, για την Αρετή και την Τιμή και θα τον διαβώ μέχρι τέλους.

Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ. 

ΖΗΤΩ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!

ΖΗΤΩ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ! 

Βαρδουλάκη Γεωργία - Υποψήφια ευρωβουλευτής με την Χρυσή Αυγή
ELNEWS - HELLENICPRIDE 

 

recent

[4] [ΣΚΑΝΔΑΛΑ] [ticker] [Σ Κ Α Ν Δ Α Λ Α ! ! !]