Popular Posts

ELNEWS - Hellenic Pride

Ενοπλες Δυναμεις - Ελλαδα - Ελληνισμος - Κυπρος - Βαλκανια - Ειδησεις - Επικαιροτητα - Αποκαλυψεις

Blogger news

Blogroll

 

Blogger templates

[5] [SOS] [slider-top-big] [Slider Top]

Ένας ποινικολόγος σχολιάζει την θλιβερή εικόνα του Δένδια στην εκπομπή enikos και την κατάρρευση της σκευωρίας κατά της Χρυσής Αυγής

Στην βραδινή εκπομπή ΕΝΙΚΟΣ του Νίκου Χατζηνικολάου, ο υπουργός ΠΡΟ-ΠΟ Δένδιας έζησε πραγματικούς εφιάλτες στις εν ριπή μυδραλίου ερωτήσεις των απλών πολιτών, αναδεικνύοντας σε πανελλήνια κλίμακα έναν σαθρό πολιτικό λόγο που δεν έπειθε ούτε τον πιο αφελή τηλεθεατή...

Σε ερώτηση του ιδίου του Χατζηνικολάου, που επιτέλους βρίσκονται τα οπλοστάσια της Χρυσής Αυγής για τα οποία τόσος λόγος και έρευνες έγιναν, ο θλιβερός υπουργός αρνήθηκε τον εαυτό του, εξασκούμενος σε κυβιστήσεις, αφού απάντησε πως ποτέ εκείνος δεν έκανε λόγο για όπλα…..
Κατεβάζοντας τους τόνους χτες- ξέχασε άραγε πως από το καλοκαίρι του 2012 βροντοφώναζε πως θα συντρίψει την Χρυσής Αυγής και τα τάγματα εφόδου- ψέλλισε πως έγραψε μόνον μια απλή αναφορά των αδικημάτων που είχε καταγράψει, διαβιβάζοντας την στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου, ισχυριζόμενος ξεδιάντροπα πως ενήργησε σαν οποιοσδήποτε Έλληνας Πολίτης.

Ξέχασε πως ήταν εκείνος, ο οποίος προσπαθούσε με νύχια και με δόντια να συνδυάσει το σκοτεινό έγκλημα του Κερατσινίου με τις τάχα εκκρεμείς πλημμεληματικού χαρακτήρα υποτιθέμενες παραβάσεις μελών της Χρυσής Αυγής (βλ πάγκους Ραφήνας!) ως δράσεις μιας εγκληματικής οργάνωσης. Ξέχασε ακόμη πως ήταν εκείνος που έδινε γραμμή στην αντιτρομοκρατική να προβεί σε προσαγωγές των βουλευτών και των μελών της Χρυσής Αυγής, οι οποίες μεταλλάχθηκαν σε συλλήψεις δίχως την έκδοση των αναγκαίων ενταλμάτων σύλληψης!

Με όλες αυτές τις ενέργειες με σύμπραξη του αντιεισαγγελέα Βουρλιώτη και άλλων διακονούντων την δικαιοσύνη (!) έστειλε στην φυλακή βουλευτές του Ελληνικού Κοινοβουλίου. Ο απλός κόσμος που ήταν στο πάνελ του «ΕΝΙΚΟΣ» με τις τοποθετήσεις και ερωτήσεις του, τον άφησε άφωνο.
Καμμιά πειστική απάντηση για τις αυθαίρετες συλλήψεις αστυνομικών με την έωλη μόνον κατηγορία πως οι τελευταίοι τάχα έχουν σχέση με την Χρυσή Αυγή. Ο βομβαρδισμός συνεχίσθηκε, αφού πολλοί ήταν οι παριστάμενοι πολίτες που του υπενθύμιζαν ότι την ανικανότητα αυτού και των προκατόχων του την «αναπλήρωνε» η Χρυσή Αυγή, ρωτώντας τον συνάμα αν είναι υπερήφανος για την κατάντια της χώρας!

Μάλιστα στην προσπάθεια του να πείσει τον κόσμο πως δεν θα πρέπει να ψηφίζουν Χρυσή Αυγή επιχειρηματολογώντας φαιδρά ρωτώντας: «Υπάρχει κάτι που σας κάνει να ελπίζετε ότι το μέλλον των παιδιών σας θα είναι καλύτερο με την Χρυσή Αυγή» εισέπραξε την απάντηση από τον κόσμο ότι θα ξαναψηφίσουν την Χρυσή Αυγή και θα φέρουν κι άλλους γιατί η Χρυσή Αυγή είναι η μόνη που λέει την αλήθεια. Όλοι οι τηλεθεατές απήλαυσαν το κεραυνοβολημένο ύφος του μετά την ψυχρολουσία αυτή….
Κρύος ιδρώτας τον έλουσε αλλά και καμμιά απάντηση δεν έδωσε στην παρατήρηση πολίτη, για την σύλληψη βουλευτών και του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής με τον πρωτότυπο αυτό τρόπο, περιφέροντας τους δηλαδή, σιδηροδέσμιους εμπρός από την ΓΑΔΑ ως ήρωες! Δεν ήταν λίγοι ακόμη αυτοί που του υπενθύμισαν πως ψεύδεται, αφού τίποτε δεν έχει αλλάξει σε κεντρικές συνοικίες των Αθηνών σε σχέση με την εγκληματικότητα των αλλοδαπών (ναρκωτικά έξω από τα σχολεία- ληστείες κλπ) Του θύμισαν ότι αναγκάζονται να κλείνουν τα καταστήματα τους από τις 8 το βράδυ και όσοι δεν κλείνουν τρώνε μαχαιριές στα πλευρά….
Είναι βέβαιο πως χτες ο Ελληνικός Λαός αντιλήφθηκε την ολοφάνερη σκευωρία που έστησε κατά της Χρυσής Αυγής ο θλιβερός αλλά και με μεγάλη ανασφάλεια υπουργός, στερούμενος παρρησίας και λεβεντιάς αρνούμενος έτσι πολλές φορές τον ίδιο του τον εαυτό. Αντιλήφθηκαν όμως ακόμη τα κούφια λόγια τα μεγάλα, τους πομφόλυγες και την περίσσια ανεπάρκεια του. Η ώρα της αλήθειας και της Νέμεσης έρχεται.
του Ηλία Ηλιακόπουλου, Ποινικολόγου - Δρ. Νομικής
xryshaygh.com

recent

[4] [ΣΚΑΝΔΑΛΑ] [ticker] [Σ Κ Α Ν Δ Α Λ Α ! ! !]