Popular Posts

ELNEWS - Hellenic Pride

Ενοπλες Δυναμεις - Ελλαδα - Ελληνισμος - Κυπρος - Βαλκανια - Ειδησεις - Επικαιροτητα - Αποκαλυψεις

Blogger news

Blogroll

 

Blogger templates

[5] [SOS] [slider-top-big] [Slider Top]

Τουρκική γκρίνια...επειδή τους αναχαιτίζουμε!

Ξανα-γκρινιάζει η Τουρκία γιατί τα ελληνικά F-16 αναχαιτίζουν  και κάνουν ό,τι άλλο σχετικό απαιτείται  στα τουρκικά αεροσκάφη Ναυτικής Συνεργασίας ή Ηλεκτρονικού Πολέμου CN-235 που προκαλούν , με συνεχείς παραβιάσεις τον Εθνικό Εναέριο Χώρο στο Αιγαίο...
Συγκεκριμένα όπως αναφέρεται στην ιστοσελίδα του Γενικού Επιτελείου Ενόπλων Δυνάμεων της Τουρκίας (ΤSK) στο δήθεν διεθνή εναέριο χώρο του Αιγαίου, αεροσκάφος θαλάσσιας επιτήρησης του τουρκικού Ναυτικού κατά τη διάρκεια άοπλης αναγνωριστικής του πτήσης, δήθεν παρενοχλήθηκε ''από 4 ελληνικά F-16, τα οποία εγκλώβισαν με τα ραντάρ τους το τουρκικό αεροσκάφος δύο φορές και για διάρκεια 41 δευτερολέπτων''.

Πρόκειται για την αναγνώριση/αναχαίτιση που έκαναν τα ελληνικά μαχητικά αεράμυνας όταν στο πλαίσιο επαναλαμβανόμενης τακτικής τους κατά το 2014, τουρκικο  CN-235 περνάει μεταξύ νησιών του Αν. Αιγαίου και παραβιάζει περίπου 14-15 φορές τον  Εθνικό Εναέριο Χώρο στο Αιγαίο. Το Πεντάγωνο έχει αποφασίσει - και το κάνει σταθερά - να αναχαιτίζει με αεροσκάφη περιπολίας τα τούρκικα CN-235 .
onalert.gr/

recent

[4] [ΣΚΑΝΔΑΛΑ] [ticker] [Σ Κ Α Ν Δ Α Λ Α ! ! !]