Popular Posts

ELNEWS - Hellenic Pride

Ενοπλες Δυναμεις - Ελλαδα - Ελληνισμος - Κυπρος - Βαλκανια - Ειδησεις - Επικαιροτητα - Αποκαλυψεις

Blogger news

Blogroll

 

Blogger templates

[5] [SOS] [slider-top-big] [Slider Top]

Ο Σαμαράς βλέπει εφιάλτες με την Χρυσή Αυγή


Πάλι άρχισε να ασχολείται με την Χρυσή Αυγή ο Σαμαράς. Φαίνεται ότι η έλλειψη συσπείρωσης που εμφανίζει το κόμμα του σε συνδυασμό με το αδιάψευστο στατιστικό στοιχείο ότι οι ψηφοφόροι απορρίπτουν μετά βδελυγμίας το κόμμα του, ερχόμενοι κατά κύματα στην Χρυσή Αυγή, του έχει δημιουργήσει εφιάλτες και συνεπαγόμενες εμμονές...

Μίλησε, λοιπόν, σε συνέδριο ο Σαμαράς και αντί να ασχοληθεί με τα του οίκου του ή με τα της χώρας, επέλεξε πάλι να ασχοληθεί με την Χρυσή Αυγή. Το αστείο βέβαια είναι ότι κάλεσαν τον Σαμαρά να μιλήσει σε συνέδριο με όνομα «Τολμήστε για τη Δημοκρατία». Τι να τους πει ο Σαμαράς; Ότι έχει καταπατήσει το Σύνταγμα και τους Νόμους στην προσπάθεια του να αντιμετωπίσει τους πολιτικούς του αντιπάλους; Τι να πει από την στιγμή που έχει εγκαθιδρύσει μία ιδιότυπη χούντα;
Έτσι επέλεξε να μιλήσει για την Χρυσή Αυγή και τον μυστικό του πόθο να πάρει πίσω ψηφοφόρους. Μεγάλος ο «νταλκάς» του Σαμαρά, αλλά δεν μπορούμε να πούμε ότι συμπάσχουμε. Αυτή είναι η μοίρα των κομμάτων που νομοθετούν εις βάρος των Ελληνικών συμφερόντων και μάλιστα πολύ άργησε η κατρακύλα της ΝΔ.

Στην «ανάλυση» του ο Σαμαράς επανέλαβε τις γνωστές καθεστωτικές ανοησίες και συνέδεσε την άνοδο της Χρυσής Αυγής με την άνοδο της ανεργίας, προκειμένου να φτάσει στο συμπέρασμα ότι οι ψηφοφόροι της Χρυσής Αυγής, ψηφίζουν βάσει οργής και όχι βάσει θέσεων.

Φαίνεται ότι οι συνεργάτες του Σαμαρά δεν τον ειδοποίησαν ότι αυτή η «καραμέλα έλιωσε». Να του θυμίσουμε απλώς ότι πέραν της κοινωνικής πραγματικότητος που είναι αδιάψευστη, πλέον υπάρχει και μία έρευνα που αποδεικνύει του λόγου του το ψευδές. Θυμίζουμε ότι σύμφωνα με την έρευνα της Metron Analysis, σύμφωνα με την οποία η πλειοψηφία των ψηφοφόρων δεν ταυτίζονται με τα κόμματα που ψηφίζουν, τη μεγαλύτερη ταύτιση δείχνουν οι ψηφοφόροι της Χρυσής Αυγής -ποσοστό 65%- και του ΚΚΕ με 62%. Ακολουθούν οι ψηφοφόροι του ΣΥΡΙΖΑ με ποσοστό 55%, ενώ η ΝΔ έρχεται πιο κάτω και από το ΠΑΣΟΚ.

Ας το βάλει καλά στο μυαλό του ο Σαμαράς ότι πλέον δεν έχει να κάνει απλώς με έναν οργισμένο λαό. Έχει να κάνει με εκατοντάδες χιλιάδες συνειδητοποιημένους Χρυσαυγίτες, οι οποίοι δεν πρόκειται να ψηφίσουν Νέα Δημοκρατία, ακόμα και άμα ο Σαμαράς κάνει πραγματικότητα το όνειρο του «πατερούλη» Στάλιν, εγκαθιδρύοντας το μονοκομματικό κράτος, με την βοήθεια των υποχείριων του.
xryshaygh.com

recent

[4] [ΣΚΑΝΔΑΛΑ] [ticker] [Σ Κ Α Ν Δ Α Λ Α ! ! !]