Popular Posts

ELNEWS - Hellenic Pride

Ενοπλες Δυναμεις - Ελλαδα - Ελληνισμος - Κυπρος - Βαλκανια - Ειδησεις - Επικαιροτητα - Αποκαλυψεις

Blogger news

Blogroll

 

Blogger templates

[5] [SOS] [slider-top-big] [Slider Top]

Ο ΦΟΝ ΑΝΤΩΝΑΚΗΣ, Ο Γ. ΡΑΛΛΗΣ ΚΑΙ ΤΟ… «ΔΩΡΟ ΠΑΣΧΑ»

Γράφει ο Αντίοχος.
Τις παραμονές των εκλογών της 18ης Οκτωβρίου του 1981, κι ενώ η συντριβή της ΝΔ ήταν βεβαία, μέσα στην απελπισία του ο τότε πρωθυπουργός Γ. Ράλλης (ο «δε θέλω ου») μοίραζε λεφτά –υπό μορφήν εκτάκτου βοηθήματος της τότε ΕΟΚ- στους αγρότες, πιστεύοντας ότι θα εξαγοράσει την ψήφο τους...
Αλλά, ούτε αυτό τον έσωσε από τη συντριβή. Την εποχή εκείνη, ο Αντωνάκης (ο οποίος δεν είχε γίνει ακόμα φον…) ήταν νεαρός και πολλά υποσχόμενος (λόγω των διασυνδέσεών του…) βουλευτής Μεσσηνίας. Φαίνεται όμως πως δεν το πήρε το μάθημά του.
Σήμερα, λοιπόν, κι ενόψει της.....
επικείμενης συντριβής της ΝΔ, ο φον Αντωνάκης επιχειρεί να επαναλάβει την κίνηση απελπισίας του Ράλλη!
Έτσι, σε συνέντευξή του στο «Βήμα της Κυριακής» επανέλαβε το παραμύθι, ότι το πρωτογενές πλεόνασμα είναι πάνω από 1,5 δισ. ευρώ (παρά το ότι Ευρωπαίοι αξιωματούχοι το διαψεύδουν ρητά και κατηγορηματικά…) και με αυτό το δεδομένο η ετέρα φυλλάδα του συγκροτήματος Λαμπράκη (τα «Νέα»), προαναγγέλλει ότι «η κυβέρνηση προετοιμάζει «δώρο Πάσχα» για χαμηλοσυνταξιούχους και ένστολους», το οποίο «αναμένεται να αποτελέσει το ισχυρό όπλο της κυβέρνησης για τις ευρωεκλογές».
Και βέβαια, δεν αποκλείεται να μοιράσει κάποια ψίχουλα (τα οποία έχει πάρει από χαμηλοσυνταξιούχους και ένστολους στο πολλαπλάσιο). Υπό μορφήν εκτάκτου (προεκλογικού) βοηθήματος βεβαίως, μπας και τσιμπήσουν και ρίξουν καμιά ψήφο στις εκλογές, κι όχι ως αύξηση μισθού και σύνταξης (που έχει πιο μόνιμο χαρακτήρα). Το οποίο έκτακτο βοήθημα, θα είναι δώρον-άδωρον, καθώς μετά την απομάκρυνση από την κάλπη, θα τους το πάρει πίσω διπλό και τριπλό.
Τι θα καταφέρει ο… φον Μαυρογιαλούρος με τα ψίχουλα που ετοιμάζεται να δώσει; Ότι κατάφερε κι ο Ράλλης το 1981!
ethnikismos.net

recent

[4] [ΣΚΑΝΔΑΛΑ] [ticker] [Σ Κ Α Ν Δ Α Λ Α ! ! !]