Popular Posts

ELNEWS - Hellenic Pride

Ενοπλες Δυναμεις - Ελλαδα - Ελληνισμος - Κυπρος - Βαλκανια - Ειδησεις - Επικαιροτητα - Αποκαλυψεις

Blogger news

Blogroll

 

Blogger templates

[5] [SOS] [slider-top-big] [Slider Top]

Ανθελληνισμός...MEGAλοκάναλα...απολύσεις...σκλαβία... και ο Έλληνας απλά "τηλεθεατής" στην ζωή του...!!




Δεν πέρασαν παρά μόνο λίγες ημέρες από το άρθρο στο οποίο παραθέταμε τον νέο εργασιακό μεσαίωνα που ετοιμάζουν οι μεγαλοεργολάβοι και οι συν αυτώ για τους Έλληνες εργαζόμενους και τα πρώτα άσχημα νέα έφτασαν.



Στον γνωστό τηλεπικοινωνιακό κολοσσό HOL (Hellas on line) ,που ανήκει στον όμιλο εταιριών INTRAKOM συμφερόντων Σωκράτη Κόκκαλη του ανθρώπου που μαζί με τον αρχιτέκτονα της διαπλοκής Κων/νο Σημίτη και το πρώην συγκρότημα Λαμπράκη νυν Ψυχάρη (Κο.Λα.Ση) έλεγχαν επί χρόνια την πολιτική και όχι μόνο σκηνή της χώρας, έσκασε η βόμβα. Εν μια νυκτί και υπό πλήρη μυστικότητα ανακοινώσε δια στόματος του ιδίου του Chief Executive Officer της εταιρείας Αντώνη Κεραστάρη και με συνοπτικές διαδικασίες , την απόλυση 380 εργαζομένων που αποτελούσαν το τηλεφωνικό της κέντρου και τη τεχνική υποστήριξη του ομίλου. Ο εν λόγω κύριος αφού έκανε μια ανασκόπηση για το ποσό υγιής είναι η εταιρία και κερδοφόρα ανακοινώσε τις απολύσεις αλλά έδωσε σαν γνήσιος εκμεταλλευτής και καπιτα-λήστης δυο εναλλακτικές.

 Η πρώτη ήταν πρόσληψη τους από μια τρίτη εταιρεία ,την 360 ΑΕ, με την μέθοδο της επίνοικιασης με νέα σύμβαση που για τρεις μήνες θα εγγυάται τους σημερινούς μισθούς μιλώντας και για αποζημιώσεις. Δεν ανέφερε βέβαια κανείς ότι μετά το πέρας των τριών μηνών οι μισθοί θα έρθουν, εκεί ακριβώς που έχουν ορίσει οι τοκογλύφοι των Βρυξελλών ,στα επίπεδα των 560 ευρώ μεικτά και έτσι η όποια αποζημίωση σύντομα θα εξανεμιστεί. Φαίνεται όμως ότι είναι πολύ σύνθετη αυτή η σκέψη για τους περισσότερους. Η νέα σύμβαση μεταξύ άλλων προβλέπει ότι στην περίπτωση που ο μισθός υπερβαίνει την συλλογική σύμβαση, τότε κάθε υπερωρία, βραδινή εργασία κτλ θα συμψηφίζεται με αυτό το ποσό και ο εργαζόμενος παραιτείται από την απαίτηση για προσαύξηση, ενώ η όποια εκπαίδευση θα γίνεται ώρες εκτός εργασίας και άνευ πληρωμής.

 Η δεύτερη φυσικά εναλλακτική ήταν η απόλυση. Έγινε για άλλη μια φορά αντιληπτό από τους συγχρόνους έμπορους εργαζομένων ότι ανεξάρτητα από αν μια εταιρία έχει κέρδη η ζημίες όλα γίνονται τον βωμό τους υπερκέρδους αρκεί να αυξάνει ο μαμωνάς τους. Πιστά στο ρόλο τους φυσικά και όλα τα σωματεία που με την απάθεια ή με την αστεία «αντίσταση» που προέβαλαν έπαιξαν για άλλη μια φορά το παιχνίδι των αφεντικών τους. Από την μια το σωματείο της Intracom απολύτως ελεγχόμενο από τους εργοδότες απλά επανέλαβε την θέση της διοίκησης σαν την μόνη λύση και από την άλλη οι καλοαναθρεμμένοι συνδικαλιστές του ΠΑΜΕ προτίμησαν να εκτονώσουν την «χύτρα» προτείνοντας 48ωρη απεργία την στιγμή που οικογένειες συναδέλφων τους έμεναν στο δρόμο.

 Ο εν λόγω επιχειρηματικός κολοσσός στον όποιον πρόσκειται και η HOL, εκτός του ότι εισάγει επισήμως τηλεπικοινωνιακό υλικό από την Τουρκία ενώ μέχρι πρότεινως έπαιρνε από εταιρίες αμιγώς ελληνικών συμφερόντων, προσφάτως πήρε μέρος μαζί με άλλες τρεις κατασκευαστικές στον διαγωνισμό για το Ισλαμικό Τέμενος στην Αθήνα. Οι εταιρίες αυτές (ΤΕΡΝΑ, ΑΚΤΩΡ, J&P ΑΒΑΞ, ΙΝΤΡΑΚΑΤ) όλες συμφερόντων γνωστών μεγαλοεργολάβων και MEGAλων καναλιών ανέλαβαν να φέρουν σε πέρας το έργο που θα δώσει σε όλους τους ισλαμιστές λαθροειβολείς αυτό που θέλουν. Τον χώρο που θα κηρύττουν λόγους μίσους για την πατρίδα και την θρησκεία μας.

Φυσικά δεν περίμενε τίποτα καλύτερο κανείς από όλους αυτούς που τόσα χρόνια αποτελούν και αποτελούσαν την σκιώδη κυβέρνηση κάθε προσκυνημένης εξουσίας παίρνοντας έργα πολλών εκατομμυρίων με απευθείας αναθέσεις , μέσα από τεράστιο χορό μιζών και εμβασμάτων σε off-shore εταιρίες ,πλουτίζοντας στην πλάτη του πολύπαθου λάου μας. Είναι οι ίδιοι που μιλούν για “κίνητρα ανάπτυξης για προσέλκυση επενδυτών” που είναι προκάλυμμα για την ακόμα πιο μεγάλη επίθεση που ετοιμάζουν στα εργασιακά δικαιώματα των Ελλήνων και δίνουν δικαίωμα στον κάθε μεγαλοκαρχαρία αλλάζοντας απλά ένα ΑΦΜ και εκμεταλλευόμενος τις νέες συνθήκες αγοράς εργασίας να μπορεί να βγάλει ακόμα περισσότερα. Από αυτούς που πάνω στον ίδιο βωμό θα αντικαταστήσουν ολοκληρωτικά τους Έλληνες εργαζόμενους με νέους αναλώσιμους λαθρομετανάστες εργάτες καθώς αυτοί δε χρειάζονται κανένα από τα θεμελιωμένα από τον εθνάρχη Ιωάννη Μεταξά εργασιακά δικαιώματα και θα παράγουν φυσικά πολλαπλάσια κέρδη.

ΖΗΤΩ ΤΟ ΕΘΝΟΣ

ΖΗΤΩ Η ΑΙΩΝΙΑ ΕΛΛΑΣ

ΜΑΥΡΟΣ ΚΑΒΑΛΑΡΗΣ

ELNEWS - HELLENICPRIDE



recent

[4] [ΣΚΑΝΔΑΛΑ] [ticker] [Σ Κ Α Ν Δ Α Λ Α ! ! !]