Popular Posts

ELNEWS - Hellenic Pride

Ενοπλες Δυναμεις - Ελλαδα - Ελληνισμος - Κυπρος - Βαλκανια - Ειδησεις - Επικαιροτητα - Αποκαλυψεις

Blogger news

Blogroll

 

Blogger templates

[5] [SOS] [slider-top-big] [Slider Top]

Παραμιλάει ο Καμμένος με την άνοδο της Χρυσής Αυγής!! - ΒΙΝΤΕΟ!!



Εχθές ήταν απολαυστική η μέρα για όσους αποφάσισαν να κάτσουν σπίτι και να παρακολουθήσουν τηλεόραση. Μετά την αποχώρηση των λαμογιών από το στούντιο του EXTRA 3 κατά την διάρκεια τηλεφωνικής παρέμβασης του συναγωνιστή Κασιδιάρη, σειρά είχε ο Καμμένος να μας διασκεδάσει παραμιλώντας δίχως τέλος σχετικά με την άνοδο της Χρυσής Αυγής και τον επερχόμενο εκλογικό πάτο που βλέπει πλέον σε πρώτο πλάνο.

Ο Καμμένος μέσα σε όλα είπε και τα εξής «ανέκδοτα»:
  • Η Χρυσή Αυγή είναι επικίνδυνη για τον τόπο και ότι οι Χρυσαυγίτες δεν είναι πατριώτες!
  • Η Χρυσή Αυγή χρηματοδοτείται από την τρόικα!
  • Η Χρυσή Αυγή προωθείται από τα ΜΜΕ και μάλιστα περισσότερο από ότι οι ΑΝ.ΕΛ.!
Θα μπορούσαμε να πούμε πολλά για τον πολιτικό και όχι μόνο βίο του Καμμένου (πχ ότι εμείς δεν διαθέτουμε σκάφη, ούτε σχέση έχουμε με offshore εταιρείες, ούτε γλεντάμε στην βουλή), δεν θα το κάνουμε όμως για λόγους "τακτ". Θα δώσουμε τον λόγο στους Έλληνες να του απαντήσουν όπως του αρμόζει στις επόμενες εκλογές. Μέσα όμως στο παραλήρημά του και στο άγχος για τα ψηφαλάκια, του ξέφυγε του Πάνου μια μεγάλη αλήθεια: Η Χρυσή Αυγή είναι πρώτο κόμμα! 

Προσπάθησε να τα μπαλώσει και διόρθωσε από «πρώτο κόμμα» σε «κυρίαρχο κόμμα». Όπως και να έχει Πάνο η ουσία είναι μία: Ο Λαός αφυπνίζεται, κρίνει αυστηρά και δεν μπορούν πλέον να τον παραπλανήσουν για άλλη μια φορά οι καναλάρχες, οι μεγάλοι παίχτες του χρηματιστηρίου και οι λοιποί επιτήδειοι «άρχοντες» του συστήματος. Οι χαρακτηρισμοί, οι αφορισμοί και οι κλάψες είναι ανούσιες, ήρθαμε για να μείνουμε και θα βάλουμε τέλος στην ασυδοσία.
Υ.Γ.: Απολαύστε το βίντεο...

xryshaygh.com


recent

[4] [ΣΚΑΝΔΑΛΑ] [ticker] [Σ Κ Α Ν Δ Α Λ Α ! ! !]