Popular Posts

ELNEWS - Hellenic Pride

Ενοπλες Δυναμεις - Ελλαδα - Ελληνισμος - Κυπρος - Βαλκανια - Ειδησεις - Επικαιροτητα - Αποκαλυψεις

Blogger news

Blogroll

 

Blogger templates

[5] [SOS] [slider-top-big] [Slider Top]

Η απάντηση των εθνικιστών στην ανθελληνική επιτροπή Νίκαιας - Ρεντη " Είστε το σκοτεινό παρελθόν...είμαστε το φως των Ελληνων" !!



1) "Η αλήθεια είναι μία. Οι χρυσαυγίτες είναι μαντρόσκυλα του συστήματος.
Με τη στάση τους μέσα και έξω από τη βουλή υποστηρίζουν τους εφοπλιστές για τους οποίους ψηφίζουν φοροαπαλλαγές, τους βιομηχάνους για τους οποίους λένε να πέσει το μεροκάματο των εργατών στα 18€, τους τραπεζίτες, τους τσιφλικάδες που πυροβόλησαν τους μετανάστες εργάτες γης στη Μανωλάδα."




Η αλήθεια είναι μια. Τα μόνα μαντρόσκυλα του συστήματος είναι οι σύντροφοι της Μερκελ.
Οι νοσταλγοί του Χονεκερ, του Τσαουσέσκου και του Στάλιν.
Αυτοί που περιφρουρούσαν την Βουλή και απέλυαν τους εργαζόμενους τους χωρίς οι συνδικα-ληστές του ΠΑΜΕ να αντιδράσουν ποτέ γι αυτούς.
Αυτοί που στις επιχειρήσεις τους αξιοποιούν κάθε αντεργατικό νόμο του καθεστώτος, δεν έχουν το ηθικό δικαίωμα να δίνουν συμβουλές στον Έλληνα εργαζόμενο.
Αυτοί.
Οι ιδεολογικοί απολογητές των πλουτοκρατών.
Αυτοί που με την πολιτική των ανοιχτών συνόρων έχουν καταντήσει την Ελλάδα άντρο ισλαμιστών, οδηγώντας τον λαό μας στην εξαθλίωση.
Πλουτίζουν με διαφημίσεις τραπεζιτών στην εφημερίδα τους (ριζοσπάστης - Εurobank) και μας μιλά για κάθαρση ενώ χρωστά στην Εθνική Τράπεζα 4.402.054 ευρώ και έχει λάβει 63 εκατομμύρια ευρώ επιχορήγηση σύμφωνα με την εφημεριδα Καθημερινή χωρίς ποτέ να έχει δώσει 1 ευρώ πίσω στον λαό.
Αφού το κεφάλαιο δεν έχει πατρίδα...
Αφού οι καπιταλιστές θέλουν φτηνά και άφθονα χεριά...
Αφού οι κυβερνήσεις είναι υποχείριες του κεφαλαίου, τότε ΠΟΙΟΣ γέμισε την πατρίδα μας λαθρομετανάστες;
Όσο περί ''δεκάδων δολοφονιών'' και αλλά συναφή θυμίζουν κατηγορητήριο από ''δίκη της Μόσχας''.. Έτσι είναι. Όταν η πραγματικότητα δεν μας ''ΒΟΛΕΥΕΙ'' την δημιουργούμε. Όλο και πιο πολύ οι ανακοινώσεις των σταλινιδιων, θυμίζουν ανακοινώσεις, Σέχτας Εξαρχείων η τους γνωστούς πολιτικούς ρουφιάνους των δελτίων των  7 και των 8..


2) "Οι νοσταλγοί του φασισμού, οι χιτλερικοί της Χρυσής Αυγής είναι ανεπιθύμητοι. Δεν έχουν καμιά δουλειά να πατούν το πόδι τους και να βρωμίζουν με την παρουσία τους γειτονιές που είναι ποτισμένες με το αίμα χιλιάδων αγωνιστών ...
"Είναι αυτοί που θαυμάζουν το Χίτλερ, που οι πολιτικοί τους πρόγονοι υπηρέτησαν το ναζισμό φορώντας τη στολή των SS."



Μιλούν για ταγματασφαλίτες και ναζί, εκτός από μονολιθικοί είναι και ηλίθιοι καθώς η Χρυσή Αυγή επίσημα δια στόματος Νίκου Μιχαλολιάκου έχει αποκηρύξει τους Ναζί και έχει αποκαλέσει εγκληματία πολέμου τον Αδόλφο Χίτλερ και δήλωσε ότι θα πολεμούσε με λυσσά τους ναζί πράγμα που δεν έπραξαν οι κομμουνιστές το 1940 όταν ευθυγραμμίστηκαν με το γερμανοσοβιετικό σύμφωνο Ρίμπεντροπ-Μολότωφ της 23ης Αυγούστου 1939 και διακήρυτταν ότι δεν πρέπει να πολεμήσουμε εναντίον του άξονα κατηγορώντας το Μεταξά ότι... προετοιμάζει πόλεμο!!!
Όσο για τα τάγματα ασφάλειας, ναι ήταν προδοτικά τα πιο πολλά και συνεργάστηκαν ανοιχτά με τους Γερμανούς όμως σε αυτά κατέφυγαν πολλοί Έλληνες πατριώτες που έφυγαν διωκόμενοι από τους παρακρατικούς δολοφόνους της ΟΠΛΑ (οργάνωση του Κ.Κ.Ε) και ήθελαν να υπερασπιστούν την ζωή τους.
Σε όλες τις κατηγορίες τους έχουν πάρει κατάλληλες απαντήσεις όμως, γιατί κάνεις από αυτούς τους σταλινοτσολιάδες δεν καταδίκασε ποτέ τα εγκλήματα του Στάλιν στον ελληνισμό του πόντου;;;
Tον Xότζα ( που τίμησε ο Γλέζος!!!) που κατάσφαξε τους Έλληνες στην Βόρειο Ήπειρο;;;Αλλά και της μεγάλης λατρείας του Μister Alexis τον Μάο τσε Τουνγκ που εξόντωσε σε στρατόπεδα εργασίας 40.000.000 ανθρώπους ;;;
Θα μας πουν για την 5η ολομέλεια του ΚΚΕ με την όποια παρέδωσαν την Μακεδονία μας;;; Συγκεκριμένα, στην πολιτική απόφαση της Ολομέλειας αναφερόταν:

"Στη Βόρεια Ελλάδα ο μακεδονικός (σλαβομακεδονικός) λαός τα έδωσε όλα για τον αγώνα και πολεμά με μια ολοκλήρωση ηρωισμού και αυτοθυσίας που προκαλούν το θαυμασμό.
Δεν πρέπει να υπάρχει καμιά αμφιβολία ότι σαν αποτέλεσμα της νίκης του ΔΣΕ και της λαϊκής επανάστασης, ο μακεδονικός λαός θα βρει την πλήρη εθνική αποκατάστασή του έτσι όπως το θέλει ο ίδιος, προσφέροντας σήμερα με το αίμα του για να την αποχτήσει.
Οι Μακεδόνες κομμουνιστές στέκονται πάντα επικεφαλής στην πάλη του λαού των.
Ταυτόχρονα, οι Μακεδόνες κομμουνιστές πρέπει να προσέξουν τις διασπαστικές και διαλυτικές ενέργειες που ξενοκίνητα σοβινιστικά και αντιδραστικά στοιχεία αναπτύσσουν, για να διασπάσουν την ενότητα ανάμεσα στο μακεδονικό (σλαβομακεδονικό) και τον ελληνικό λαό, διάσπαση που μόνο τον κοινό τους εχθρό, το μοναρχοφασισμό και τον Αμερικανοαγγλικό ιμπεριαλισμό θα ωφελήσει.
Παράλληλα, το ΚΚΕ πρέπει ριζικά να βγάλει απ' τη μέση όλα τα εμπόδια, να χτυπήσει όλες τις μεγαλοελλαδίτικες σοβινιστικές εκδηλώσεις και τα έργα, που προκαλούν δυσαρέσκεια και δυσφορία μέσα στο μακεδονικό λαό και έτσι βοηθούν τους διασπαστές στην προδοτική δράση τους, ενισχύουν το έργο της αντίδρασης.
Ο Σλαβομακεδονικός και ελληνικός λαός μόνον ενωμένοι μπορούν να νικήσουν. Διασπασμένοι μόνον ήττες μπορούν να πάθουν. Γι' αυτό η ενότητα στην πάλη των δύο λαών πρέπει να φυλάγεται σαν κόρη οφθαλμού και να ενισχύεται και να δυναμώνει σταθερά και καθημερινά". ("Επίσημα Κείμενα ΚΚΕ", τόμος 6ος, σελ. 337-338).

Έτσι λοιπόν εν έτη 2013 οι σύγχρονοι ταγματασφαλίτες της τρόικας και του ΔΝΤ έκαναν αυτό που ονειρεύονταν.
Σοβιετοποίησαν την Ελλάδα εξαθλιώνοντας τους Έλληνες στήνοντας τους στις ουρές για ένα πιάτο φαΐ και λίγο ψωμί κάνοντας τον να νιώθει ταπεινωμένος γεμίζοντας τον με εγκληματικότητα σκάνδαλα και πολιτικά λαμόγια.
Τους διαφεύγει βεβαίως ότι οι κακοί φασίστες χουντικοί άφησαν μια Ελλάδα με ανεπτυγμένη βιομηχανία και μηδενικό χρέος με γειτονιές χωρίς εγκληματικότητα...
Χαρίζοντας χρέη...
Και με την λέξη ανεργία να μην υπάρχει...!!
Οι θιασώτες του Εβραίου Μαρξ και του μεγαλοκαπιταλιστή βιομηχάνου Ένγκελς φρόντισαν να γεμίσουν την πατρίδα μας με στίφη βαρβάρων λαθρομεταναστών που πουλούν ανεξέλεγκτα την πραμάτεια τους εις βάρος των ελαχίστων πλέον Ελλήνων ιδιοκτήτων καταστημάτων που κλείνουν και αυτοί τα μαγαζιά τους.
Έφεραν μαζί τους κάθε λογής αρρώστια αλλά και την πορνεία, τα ναρκωτικά και την εξαιρετικά υψηλή εγκληματικότητα τρομοκρατώντας ουσιαστικά τους πολύ μαλθακούς από τα πολλά χρόνια μεταπολίτευσης, Έλληνες.
Ουρλιάζουν για το ρατσιστικό έγκλημα στην Μανωλάδα που είναι όντως καταδικαστέο αλλά γιατί δε λένε ότι αυτοί που πυροβόλησαν είναι Αλβανοί και ότι ο γαιοκτήμονας είναι οπαδός του ΤΖΕΦΡΥ!!! Πολλοί θα πουν δε φταίνε αυτοί ,οι Έλληνες φταίνε που δε δουλεύουν εκεί, ναι λογικό είναι όταν ένας από αυτούς πληρώνεται με 5 ευρώ την μέρα και πέφτει θύμα εκμετάλλευσης από τον τσιφλικά ενώ ο Έλληνας για να εργαστεί θα θέλει τα νόμιμα και κεκτημένα εργατικά του δικαιώματα, άρα όπως αναφέραμε πιο πάνω είναι φανερό ποιος ωφελείτε από την παρουσία των λαθρομεταναστών εδώ και τι ρολό παίζουν όσοι τους στηρίζουν.


3) ''Η συγκέντρωση που κάνουν είναι για να ξεπλυθούν για τις δεκάδες δολοφονίες μεταναστών, που έχουν διαπράξει οι υποστηρικτές και ομοϊδεάτες τους, που έχουν διαπράξει οι μπράβοι που αξιοποιεί η Χρυσή Αυγή.
Την κάνουν για να φουντώσουν το μίσος ανάμεσα σε εργάτες.

Είναι συμμορία δολοφόνων. Γι’ αυτό είναι ανεπιθύμητοι.
Το εργατικό κίνημα, το λαϊκό κίνημα θα τους απαντήσει με τον τρόπο που έχει διδαχτεί από την πείρα του να τους απαντά.
Στην Κοκκινιά, που τα χρόνια της κατοχής ήταν ο φόβος και ο τρόμος των ναζί, δεν έχουν καμιά δουλειά οι απόγονοί τους''



Δολοφονίες μεταναστών...;;;
Ο Ελληνικός λαός γνωρίζει ότι η μόνη εγκληματικότητα που υπάρχει είναι κατά των Ελλήνων...
Μας ληστεύουν...
Μας σκοτώνουν...
Μας βιάζουν...
Βασανίζουν ανήμπορους Έλληνες...
Εξαθλιώνουν Ελληνικές επιχειρήσεις...
Και αν κάποιες φορές ακούσουμε για δολοφονία μεταναστών, αυτό οφείλεται καθαρά στις μεταξύ τους διαφορές που προσπαθούν να λύσουν οι "φυλές των λαθρομεταναστών της Αθήνας" ...
Για διαφορές που έχουν στο μοίρασμα των ναρκωτικών...
Στον έλεγχο περιοχών...
Στον έλεγχο της πορνείας και του παραεμπορίου!!!

''Ρατσισμός'', ''Φασισμός'' είναι όταν ο λαός μας είναι φτωχός, απελπισμένος και άνεργος.
Είναι όταν τον συκοφαντούν, τον βρίζουν και τον προσβάλουν καλώντας τον να μπει στην στάνη με τα φυτά.
''ΟΤΙ ΠΕΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑ''..
Κατηγορούν την Χρυσή Αυγή ότι προβάλλει το μίσος και την μισαλλοδοξία και ότι λαϊκίζει.
Εκείνοι οι υπερασπιστές του δικαίου που ήταν όταν πεινούσε ο λαός;;;
Το προφανές και βέβαιο είναι ένα.
Στην Νίκαια στην Μικρή Μόσχα στο Άνδρο των κομμουνιστών οι εθνικιστές όχι μόνο έκαναν παρουσία , πράγμα που πολλούς όταν εκεί ξεκίνησε ο τοπικός πυρήνας προκάλεσε γέλιο, αλλά γιγαντώθηκαν στάθηκαν αλληλέγγυοι στους Έλληνες ανεξάρτητου κομματικής ταυτότητος δίνοντας τρόφιμα και ρούχα στεκάμενοι διπλά του σε κάθε του πρόβλημα.
Μην κοιτάτε με απορία ο ένας τον άλλον... ναι το λαϊκό κόμμα υπάρχει στην γειτονιά της Νίκαιας και αυτό το κόμμα είναι η Χρυσή Αυγή.
Τα πράγματα άλλαξαν και εσείς ακόμα νομίζετε ότι με κραυγές και ανακοινώσεις θα το αλλάξετε...
Είσαστε απλά ΠΑΡΕΛΘΟΝ.
Αρκετή ζημία κάνατε τόσα χρόνια.
Όχι. Αυτήν την φορά δεν θα καπηλευτείτε τον πόθο του λάου μας για λευτεριά και δικαιοσύνη.
Το ''Ζητώ η αθάνατη ελληνική φυλή'' από τον λόγο της Λαμίας έγινε 5η ολομέλεια και Τασκένδη.
Σας ξέρουμε καλά.
Εμείς τα εγγόνια και τα παιδιά των αγωνιστών της Εθνικής Αντίστασης, σας λέμε το εξής:

ΞΕΓΕΛΑΣΑΤΕ τους παππούδες μας, τους πατεράδες μας, εμάς.
Τα παιδιά μας όχι!!..
ΑΣ ΠΑΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΗΝ ΧΩΜΑΤΕΡΗ ΠΟΥ ΠΕΤΑΞΑΝ ΤΗΝ ΜΟΥΜΙΑ ΤΟΥ ΛΕΝΙΝ.
ΑΣ ΦΩΝΑΞΕΤΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΙΣΛΑΜΙΣΤΗ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΝΕΙ ΠΑΡΕΑ ΚΑΙ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ,ΑΦΗΣΤΕ ΜΑΣ ΗΣΥΧΟΥΣ.


ΖΗΤΩ ΤΟ ΕΘΝΟΣ

ΖΗΤΩ Η ΝΙΚΗ


ΜΑΥΡΟΣ ΚΑΒΑΛΑΡΗΣ
ELNEWS-HELLENICPRIDE


recent

[4] [ΣΚΑΝΔΑΛΑ] [ticker] [Σ Κ Α Ν Δ Α Λ Α ! ! !]