Popular Posts

ELNEWS - Hellenic Pride

Ενοπλες Δυναμεις - Ελλαδα - Ελληνισμος - Κυπρος - Βαλκανια - Ειδησεις - Επικαιροτητα - Αποκαλυψεις

Blogger news

Blogroll

 

Blogger templates

[5] [SOS] [slider-top-big] [Slider Top]

Αποκλειστική συνέντευξη του βουλευτή της Χρυσής Αυγής Χρήστου Παππά: "Το σύνθημα ψωμί -παιδεία -ελευθερία θα γίνει πραγματικότητα μέσω της Χρυσής Αυγής"!!


Πότε ήρθατε για πρώτη φορά σε επαφή με το κίνημα της Χρυσής Αυγής; Γιατί επιλέξατε τον δρόμο του Εθνικισμού;


Η μεταπολιτευτική λαίλαπα, το κυνήγι μαγισσών από τη Νέα Δημοκρατία και την ιδεολογικά υπόδουλη στην Αριστερά ηγεσία της, εναντίον οτιδήποτε εθνικού, συνέβαλε στην ανάδειξη και συνειδητοποίηση των εθνικιστικών στοιχείων και την ενεργοποίηση υγειών δυνάμεων που είτε είχαν ατονήσει στα πλαίσια μιας πολιτικής κατάστασης με de facto εθνικό προσανατολισμό, είτε ιδιώτευαν εμπρός στο κύμα διώξεων της Μεταπολίτευσης. Ιδιαίτερα σημαντική ήταν η δραστηριοποίηση των νέων, που αποφάσισαν να βγουν μπροστά με τόλμη και ορμητικότητα, χωρίς πολιτικές δεσμεύσεις από την λεγόμενη ακροδεξιά. Σε αυτό το πολιτικό πλαίσιο δραστηριοποιήθηκα στα τέλη της δεκαετίας του ΄70.

Σε ό,τι με αφορά προσωπικά, γεννήθηκα και μεγάλωσα σε μια ελληνική οικογένεια, με μια μητέρα κι έναν πατέρα που με γαλούχησαν με τα ιδανικά της αγάπης στην Πατρίδα, στο Θεό, στις παραδοσιακές αξίες της ελληνικής οικογένειας. Ο πατέρας μου, ένας μαχητής του Συμμοριτοπολέμου, ένας άψογος αξιωματικός του Πυροβολικού, με παλαιά και στενή φιλία με τον Γεώργιο Παπαδόπουλο, βρέθηκε με την μεταπολίτευση κατηγορούμενος στις μηνύσεις που οδήγησαν τελικώς στην δίκη των 24 και μόνον πρωταιτίων του στρατιωτικού κινήματος. Βρέθηκε αντιμέτωπος με την εσχάτη των ποινών επειδή συνέβαλε στο να μη γίνει η Ελλάδα Αλβανία. Παρ’ όλες τις διώξεις δεν υπέκυψε, δεν κοίταξε να βολευτεί με το νέο καθεστώς. Η λεβεντιά του και η στήριξη που προσέφερε στην οικογένεια η μητέρα μου παραμένουν δείκτες της πορείας μου.

Βέβαια θα πρέπει να ξέρετε ότι οι συζητήσεις στα τέλη της δεκαετίας του 70, αρχές του 80, πολιτικές, ιδεολογικές, ιστορικές, γίνονταν σε επίπεδο παρέας. Δεν υπήρχε οργανωμένη πολιτική παράταξη με συγκεκριμένο, καθαρό ιδεολογικό λόγο. Υπήρχε ένας αδιευκρίνιστος πατριωτισμός. Η ίδρυση της Χρυσής Αυγής από το Νίκο Μιχαλολιάκο έδωσε μορφή και σχήμα στις αναζητήσεις μας, και από την πρώτη στιγμή είχα την τιμή να βρίσκομαι συναγωνιστής στο πλευρό του. Η Χρυσή Αυγή δημιούργησε κάτι νέο, που δεν προϋπήρχε, δημιούργησε Χρυσαυγίτες.

Δωρικός ή Εθνικιστικός χαιρετισμός. Μπορεί να θεωρείται πλέον καθαρά Ελληνικός;

Μα είναι ελληνικός χαιρετισμός. Έτσι χαιρετούσαν οι Έλληνες και έτσι χαιρετούν. Και τώρα αν δείτε έναν φίλο σας στο δρόμο τι κάνετε; Σηκώνετε το χέρι και λέτε «Γεια σου φίλε». Αυτό είναι έμφυτο, είναι το αποτύπωμα χιλιάδων ετών. Οι Κομμουνιστές , οι Αριστεροί χαιρετούν με τη γροθιά υψωμένη, έτοιμη να καταστρέψει με μίσος οτιδήποτε βρει μπροστά της. Εμείς οι Χρυσαυγίτες είμαστε δύναμη φωτός και δημιουργίας και χαιρετούμε ελληνικά.

Η Χρυσή Αυγή είναι ένα κίνημα που ταυτίζεται με εκείνο του Ιωάννη Μεταξά ;

Η Χρυσή Αυγή δεν ταυτίζεται με κανένα πολιτικό ή ιδεολογικό κίνημα καμίας ιστορικής περιόδου. Σέβεται, τιμά και εμπνέεται από ανθρώπους που έθεσαν τον εαυτό τους στην υπηρεσία της Ελλάδος και αγωνίστηκαν για την τιμή και τη δόξα της. Από κει και πέρα η Χρυσή Αυγή με την ηγεσία του Αρχηγού μας Νίκου Μιχαλολιάκου, γράφει τη δική της ιστορία.

Πριν λίγες ημέρες παρακολουθήσαμε τη συνέντευξη του κυρίου Μιχαλολιάκου στον ΣΚΑΙ που σχολιάστηκε από πολλούς αρνητικά για την συμπεριφορά του δημοσιογράφου. Κάποιοι λένε ότι μετά την συνέντευξη η Χρυσή Αυγή αύξησε τα ποσοστά της ενώ άλλοι ότι η Χρυσή Αυγή απέφυγε να απαντήσει και αυτό θα της στοιχίσει. Ποιο είναι το δικό σας σχόλιο;

Όποιος θέλει να κρίνει εκ του ασφαλούς θα βρει πάντα επιχειρήματα προς την πλευρά που έχει αποφασίσει να υποστηρίξει. Οι δημοσκοπήσεις είναι μια ένδειξη της πορείας της Χρυσής Αυγής στην κοινωνία. Αυτό που έχει σημασία είναι ότι η Χρυσή Αυγή δίνει τη μάχη της σε όλα τα επίπεδα με κριτήρια τις ιδέες και τις αρχές που τη διέπουν, και με μοναδικό σκοπό τη σωτηρία της Πατρίδος από τον καταστροφικό εσμό όσων την έφεραν στην σημερινή οικτρή κατάσταση.

Εμφύλιος πόλεμος. Μια έκφραση που ακούγεται όλο και περισσότερο. Υπάρχει πιθανότητα εμφυλίου πολέμου στην χώρα μας; Υπάρχουν συγκεκριμένα κέντρα που θα επιδιώξουν κάτι τέτοιο;

Ο ελληνικός λαός ζει τώρα που μιλάμε έναν πόλεμο. Τον πολεμούν ξένες δυνάμεις που θέλουν να καθυποτάξουν το φρόνημά του, τον πολεμούν οι ίδιοι οι Έλληνες πολιτικοί που εξέθρεψαν το κτήνος της κρατικοδίαιτης τεμπελιάς, τον πολεμούν και τα εκατομμύρια των ξένων λαθρομεταναστών που επίτηδες άφησαν και αφήνουν οι πολιτικάντηδες να συρρέουν στη χώρα μας ώστε να δημιουργήσουν μια πέμπτη φάλαγγα που θα την έχουν του χεριού τους όποτε τη χρειαστούν. Όλα αυτά είναι πόλεμος.

Όταν Έλληνες πολιτικοί σε αποκόβουν από τις ρίζες σου, σε ξεριζώνουν από το χωριό σου, σου σβήνουν από τα σχολεία την ιστορία σου, όταν σε καταδικάζουν εν γνώσει τους στην ανεργία, όταν αφήνουν τους τοκογλύφους να σου πάρουν το σπίτι, όταν αφήνουν με τις αποφάσεις τους ασθενείς χωρίς φάρμακα, όταν καταδικάζουν σε θάνατο τους συνταξιούχους που έχουν χρυσοπληρώσει τις συντάξεις τους και την ασφάλισή τους αλλά κάποιοι επιτήδειοι έπαιξαν στο χρηματιστήριο τα λεφτά τους, όλα αυτά δεν είναι εμφύλιος πόλεμος; Δεν είναι μια κάστα που επιτίθεται ανελέητα εναντίον του λαού μας; Και φυσικά μακριά από μας οποιαδήποτε σκέψη Έλληνας να χτυπάει Έλληνα. Ο ελληνικός λαός πλήρωσε ακριβά τα αγγλοαμερικανικά παιχνίδια του 1946-1949 καθώς και την προδοτική πολιτική των κομμουνιστών.

Το κίνημα της Χρυσής Αυγής είναι πιο κοντά στην δεξιά ή στην αριστερά; Αποδέχεστε τον όρο ακροδεξιά;

Η Χρυσή Αυγή είναι Ελληνικό Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα. Δεν αλληθωρίζει ούτε προς τη Δεξιά του Σαμαρά , τη χαζοχαρούμενη δεξιά που λέω εγώ, ούτε βέβαια στην Αριστερά των αρνητών της Πατρίδας.


Είδαμε την αντίδραση της Χρυσής Αυγής έξω από το Χυτήριο για την θεατρική παράσταση που προκάλεσε τους πιστούς της Ορθοδοξίας. Είδαμε και εσάς προσωπικά. Αρκετοί θεωρούν ότι η αντίδραση των Ελλήνων έξω από το θέατρο ήταν λάθος με αποτέλεσμα να διαφημιστεί η παράσταση. Τελικά χρειαζόταν όλο αυτό; Και αν ναι, θα σας δούμε και πάλι να αντιδράτε;

Ένας από τους παράγοντες που ευθύνονται για τη σημερινή κατάσταση της χώρας μας, και δεν μιλώ για την οικονομική αλλά για την ηθική παρακμή, είναι ότι για πάρα πολλά χρόνια είτε από οκνηρία, είτε από βόλεμα, είτε από αδιαφορία, οι Έλληνες, οι πολλοί, σταμάτησαν να σκέφτονται. Άφησαν να γιγαντωθεί το ιδεολογικό καθεστώς της Αριστεράς στα σχολεία, στον πολιτισμό, στα ΜΜΕ, άφησαν να τους υπαγορεύει ο κάθε καραγκιοζάκος τι πρέπει να σκέφτονται , τι πρέπει να διαβάζουν , τι πρέπει να πιστεύουν.

Αυτό λοιπόν το κύκλωμα των κουλτουριάρηδων που αλληλοϋποστηρίζονταν και αλληλοχειροκροτούνταν επί δεκαετίες βρέθηκε μπροστά σε μια δύναμη, τη Χρυσή Αυγή, που είπε στοπ, μέχρις εδώ, και στάθηκε στο πλευρό των διαδηλωτών που ήσαν στην πλειοψηφία τους ιερείς, καλόγηροι, γυναίκες και άτομα μεγάλης ηλικίας. Αυτούς τους ανθρώπους επέλεξε ο κύριος Δένδιας να πολεμήσει με χημικά και όχι αυτούς που βλασφημούσαν την πίστη της συντριπτικής πλειοψηφίας του ελληνικού λαού. Ας μη βαφτίζεται λοιπόν η δειλία σωφροσύνη. Δεν αρκεί να αγανακτεί ο Έλληνας από τον καναπέ. Έτσι του άρπαξαν τη ζωή μέσα από τα χέρια. Επειδή καθόταν στον καναπέ και περίμενε κάποιον άλλον να του λύσει το πρόβλημα.

Εμάς μας κάλεσαν στο θέατρο οργανώσεις πιστών Ορθοδόξων και ανταποκριθήκαμε στην πρόσκληση χωρίς να προβάλλουμε την κομματική μας ιδιότητα. Όσο για την παράσταση, κατέβηκε σε μερικές μέρες. Αυτά περί διαφημίσεως.

Είναι κοινό μυστικό ότι δεν μπορούν να εφαρμοστούν τα καινούρια μέτρα. Ο Ελληνικός λαός δεν αντέχει άλλο. Να περιμένουμε και μνημόνιο 4 σύντομα ή πιστεύετε ότι έχει αρχίσει η αντίστροφη μέτρηση ξεσηκωμού και εξέγερσης των Ελλήνων;

Αυτό αγαπητέ μου θα το αποφασίσει ο λαός. Η Χρυσή Αυγή είναι εδώ. Ο Αρχηγός μας, οι συναγωνιστές όλοι έχουμε βάλει τους εαυτούς μας μπροστά. Όποιος θέλει να ζήσει ας αγωνιστεί στο πλευρό μας.

Υπάρχει σωτηρία για αυτήν την χώρα; Υπάρχουν λύσεις;

Βεβαίως υπάρχουν λύσεις. Ο ελληνικός σπόρος είναι δυνατός. Είναι αυτός που σε κάθε κύκλο της Ιστορίας ανασταίνεται και ανασταίνει μαζί του και όλον τον κόσμο. Είμαστε δημιουργοί πολιτισμού. Μην το ξεχνάτε ποτέ αυτό.

Υπήρξαν λύσεις για το ελληνικό έθνος μετά από 400 χρόνια σκλαβιάς, υπήρξαν λύσεις μετά από την καταστροφή του πολέμου, και δεν θα υπάρξουν τώρα; Μην πιστεύετε αυτά που λένε τα κανάλια και οι εφημερίδες για να τρομοκρατήσουν το λαό και να τον κρατήσουν σε καταστολή. Χρειάζεται εθνική ηγεσία, χρειάζεται θέληση και πρόγραμμα. Αυτά τα έχουμε και θα τα αποκτήσει και ο ελληνικός λαός για να βγει από το λάκκο που τον έριξαν οι ξενόδουλοι πολιτικάντηδες και οι πολιτικές τους.

Εμείς λέμε πρωτίστως ναι στην εθνική παραγωγή. Ναι στη συνεργασία με τις ευρωπαϊκές χώρες και με όλες τις χώρες που μπορούμε να έχουμε δίκαιη εμπορική συνεργασία. Αλλά αν θέλουμε να ζήσει και να ευημερήσει ο λαός μας και γι’ αυτό είναι εδώ η Χρυσή Αυγή, θα στηρίξουμε την ελληνική αγροτική και κτηνοτροφική παραγωγή, την ελληνική βιοτεχνία και βιομηχανία, την ελληνική τέχνη, την ελληνική δημιουργία.

Σύμφωνα με τις δημοσκοπήσεις η Χρυσή Αυγή έχει συνεχώς άνοδο. Δεν είναι μάλιστα λίγοι εκείνοι που δηλώνουν με βεβαιότητα πως θα είναι σύντομα κυβέρνηση. Είναι έτοιμη η Χρυσή Αυγή για αυτό το ενδεχόμενο; Έχει πρόγραμμα;

Η Χρυσή Αυγή είναι έτοιμη από καιρό. Έχουμε τις ιδέες, έχουμε το πρόγραμμα, έχουμε τους ανθρώπους με τις απαραίτητες γνώσεις και ικανότητες και μια επιπλέον: την θέληση να υλοποιήσουμε την κυβερνητική μας πρόταση με την εθνική κυβέρνηση της Χρυσής Αυγής. Μια κυβέρνηση όπου το κράτος θα υπηρετεί τα εθνικά συμφέροντα και το λαό. Ένα κράτος δικαιοσύνης , αξιοκρατικό, ένα κράτος που θα επανενεργοποιήσει το λαό μας για μεγάλα ειρηνικά επιτεύγματα. Κύριος γνώμονας και φροντίδα αυτού του κράτους θα είναι η εθνική ανεξαρτησία και η κοινωνική δικαιοσύνη. Αυτό το κράτος κατ’ ουσίαν θα είναι ένα λαϊκό κράτος που θα υλοποιήσει τους ανεκπλήρωτους στόχους της εθνικής επανάστασης του 1821. Μιας επανάστασης που πέρα από εθνικοαπελευθερωτική ήταν και η μοναδική εθνικιστική επανάσταση της Ιστορίας, η επανάσταση που σηματοδότησε κάθε σύγχρονο εθνικισμό.

Γίνεστε λοιπόν κυβέρνηση. Θα καταγγείλετε αμέσως το μνημόνιο; Ποιες θα είναι πρώτες κινήσεις που θα κάνετε;

Έχουμε πει και προεκλογικά και το λέμε και τώρα. Η Ελλάδα έχει πληρώσει πανάκριβα το Ευρώ, έχει πληρώσει πανάκριβα την ΕΕ. Η Ελλάδα αυτήν τη στιγμή δεν έχει πρωτογενή παραγωγή για να στηρίξει το λαό της. Επομένως, πρώτη μας δουλειά είναι η ανασύσταση της πρωτογενούς παραγωγής, γεωργίας και κτηνοτροφίας, που την κατέστρεψαν οι ευρωπαϊκές επιδοτήσεις και τα συμφέροντα των κομματικών συνδικαλιστών που πήραν στο λαιμό τους τους αγρότες και τους κτηνοτρόφους.

Σκοπός μας είναι επίσης η ενίσχυση της παραγωγής των Ελληνικών βιοτεχνιών και βιομηχανιών ώστε να τονωθεί η ελληνική παραγωγή με Έλληνες εργάτες και να μειωθεί η ανεργία.

Σε ό,τι αφορά το νόμισμα αν η ΕΕ δεν θέλει την Ελλάδα στο Ευρώ, ας την βγάλει εκείνη. Εμείς το Ευρώ το έχουμε πληρώσει και θα διαπραγματευθούμε σκληρά την παραμονή μας μέχρις ότου τουλάχιστον ανακάμψει η εθνική παραγωγή. Η Ελλάδα είναι ένας ευλογημένος τόπος. Εμείς βγάζουμε κι από την πέτρα λάδι. Όλα αυτά τα χρόνια οι κυβερνώντες έκαναν τα πάντα για να γεμίσουν τα πορτοφόλια τα δικά τους και των φίλων τους. Τώρα ήρθε η ώρα μιας εθνικής, ακομμάτιστης πολιτικής που θα εφαρμόσουμε για όλους τους Έλληνες. Έλειπε η βούληση. Εμείς την έχουμε και θα αναστήσουμε πολύ σύντομα την Πατρίδα μας.

Ποια η άποψή σας για στρατηγικές σχέσεις με άλλες χώρες; Αρκετοί θέλουν στρατηγικές σχέσεις με το Ισραήλ ενώ είναι γενικότερα γνωστό ότι ο Ελληνικός λαός προτιμάει ως σύμμαχο την Ρωσία. Είναι εφικτό αυτό με μια χώρα που είναι μέλος του ΝΑΤΟ; 

Συμμαχία δεν νοείται χωρίς αμοιβαίο όφελος μεταξύ των συμβαλλομένων.

Εμείς έχουμε αποφασίσει ότι η εθνική ανεξαρτησία αποτελεί προτεραιότητά μας, όχι στα λόγια, κάθε 28η Οκτωβρίου και κάθε 25η Μαρτίου, αλλά ως σταθερά της Ελληνικής πολιτικής. Με αυτήν ως γνώμονα θα συνάψουμε τις συμμαχίες εκείνες που κάθε φορά θα είναι προς όφελος της Πατρίδας και του Λαού μας.

Η πρόσδεση της Ελληνικής εξωτερικής πολιτικής σε συμμάχους που αγόραζαν επιρροή επί των ελλήνων πολιτικών και οι αγκυλώσεις που δημιουργούνταν συνακόλουθα στην ελληνική εξωτερική πολιτική είναι αυτά που οδήγησαν την Ελλάδα στα σημερινά αδιέξοδα.

Βλέπουμε τον κύριο Δένδια να φέρεται αλαζονικά απέναντι σας. Τον πρωθυπουργό της χώρας να μην εμφανίζεται στην βουλή. Εντέλει έχουμε κυβέρνηση σε ένα όντως δημοκρατικό πολίτευμα;

Αλαζονική είναι η συμπεριφορά όλων αυτών απέναντι στον Ελληνικό λαό. Μόνο προ των εκλογών έχει αξία γι’ αυτούς ο ‘Έλληνας. Αυτοί που τον εκμαύλισαν με τα κοινοτικά προγράμματα, με τις επιδοτήσεις, με τα δάνεια, βάζοντάς τον σε έναν τρόπο ζωής που ήξεραν ότι δεν είχε στέρεες βάσεις, αυτοί έχουν το θράσος να λένε ότι κατανοούν τον ελληνικό λαό και ότι θα τον σώσουν. Είναι κοινοί απατεώνες.

Η περίπτωση Δένδια είναι μια παρωνυχίς των όσων συμβαίνουν στο κοινοβούλιο, μια μικρή μόνον ένδειξη του πόσο φοβούνται και πόσο εχθρεύονται το κίνημά μας. Έχουν πρόβλημα με τη Χρυσή Αυγή γιατί τους χαλάει το πρόγραμμα ξεπουλήματος της χώρας. Έβγαλαν και βγάζουν κατά καιρούς ψευτοδεξιούς, ψευτοπατριώτες, και πάλι θα ξαναβγάλουν. Μόνο τη Χρυσή Αυγή πολεμούν άπαντες. Αυτό σημαίνει ότι είμαστε σε καλό δρόμο.

Ο κύριος Δένδιας είναι αλαζονικός, είναι εμπαθής, είναι πολέμιος της Χρυσής Αυγής και είναι και ευθύς πολέμιος των βουλευτών μας, των εκλεγμένων από τον ελληνικό λαό. Είναι αυτός που εφάρμοσε την λογική της προληπτικής συλλογικής ευθύνης εναντίον των βουλευτών μας. Αν δεν είναι αυτό φασιστικό με την έννοια που δίνουν στον όρο οι δήθεν δημοκράτες, τότε τι είναι;

Και όλο αυτό ξέρετε, για ένα αδίκημα που δεν έφθασε στη δικαιοσύνη επομένως ούτε τελεσιδίκησε. Αφαίρεσε λοιπόν από τους Έλληνες βουλευτές της Χρυσής Αυγής την προβλεπόμενη από το νόμο αστυνομική φύλαξη επειδή εθίγη ο πάγκος κάποιων παράνομων λαθρομεταναστών που διακινούσαν παράνομα εμπορεύματα. Δικαίως τον έχουν ονομάσει υπουργό προστασίας του λαθρομετανάστη.

Είναι βέβαια και άλλοι που έρχονται, διαβάζουν ένα ποίημα και φεύγουν. Πριν μερικές μέρες κάναμε ερώτηση για τα χρέη των κομμάτων. Είπαμε πώς είναι δυνατόν βουλευτής σας, να ζητά να κατάσχεται η πρώτη κατοικία για χρέη προς τις τράπεζες, τότε θα κατασχέσουν και τη Ρηγίλλης και τη Χαριλάου Τρικούπη ή όπου βρίσκεται τα γραφεία και ο εξοπλισμός των μεγάλων κομμάτων που χρωστάνε εκατομμύρια; Αυτούς δεν θα τους πειράξετε; Και απάντησε ο υφυπουργός «δεν ξέρω», σαν τον Παπακωνσταντίνου που έχασε τη λίστα. Αλλά αυτά τα περνούσαν έτσι όλα τα χρόνια, μεταξύ τους, με ψευτοκαβγάδες για τα μάτια του κόσμου. Ξέρουν ότι μόνο με τη Χρυσή Αυγή κινδυνεύουν πραγματικά, γι΄ αυτό μας πολεμούν, γι’ αυτό πρέπει όλοι οι Έλληνες να συσπειρωθούν γύρω μας και να μας δώσουν δύναμη να σηκώσουμε την Ελλάδα από το χάλι που την έφεραν.

Ποιο είναι το δικό σας μήνυμα στον δοκιμαζόμενο Ελληνικό λαό;

Δεν προσκυνάμε. Η Ιστορία μας, οι Πρόγονοί μας, αυτό που είμαστε βιολογικά, σωματικά και ψυχικά, δεν μας επιτρέπει να προσκυνήσουμε κανέναν αφέντη, καμία ξένη δύναμη, οποιονδήποτε θελήσει να μας υποτάξει. Αυτό τρέμουν, το ξύπνημα του Έλληνα. Και γι’ αυτό πρέπει να υπάρχουν Έλληνες. Η προστασία και η ενδυνάμωση της Ελληνικής οικογένειας είναι άμεση προτεραιότητά μας. Και επειδή είμαστε αρχές Νοεμβρίου και θα γίνει και πάλι πολύς θόρυβος για το περίφημο Πολυτεχνείο, έναν μύθο που δημιούργησε το μεταπολιτευτικό κατεστημένο και το οποίο κατ’ ουσίαν ήταν μια επιχείρηση δημιουργίας κρίσεως καθοδηγούμενης από την αμερικανική πρεσβεία, θα σας επαναλάβω ένα σύνθημα της εποχής εκείνης το οποίο στην ουσία του είναι σωστό. Η επανάληψη του συνθήματος αυτού δεν είναι προσχηματική ούτε λέγεται για εντυπωσιασμό. Είναι το Μαζί με τη Χρυσή Αυγή για Ψωμί-Παιδεία-Ελευθερία. Η Παιδεία , η Υγεία, η Εθνική Άμυνα, οι Επικοινωνίες κ.λ.π. είναι δημόσια αγαθά όπως και η εθνική ανεξαρτησία και η κοινωνική δικαιοσύνη, μόνο που αυτά τα τελευταία δεν παρέχονται από το κράτος αλλά κατακτώνται. Ο λαός θα τα κατακτήσει και πάλι με την κυβερνητική πρόταση της Χρυσής Αυγής.


Το elnewsgr ευχαριστεί τον κύριο Παππά για την συνέντευξη που μας παραχώρησε, του ευχόμαστε να συνεχίσει το ίδιο δυναμικά.

ELNEWS - HELLENIC PRIDE

-->


recent

[4] [ΣΚΑΝΔΑΛΑ] [ticker] [Σ Κ Α Ν Δ Α Λ Α ! ! !]