Popular Posts

ELNEWS - Hellenic Pride

Ενοπλες Δυναμεις - Ελλαδα - Ελληνισμος - Κυπρος - Βαλκανια - Ειδησεις - Επικαιροτητα - Αποκαλυψεις

Blogger news

Blogroll

 

Blogger templates

[5] [SOS] [slider-top-big] [Slider Top]

ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΕΛΒΕΤΙΑΣ: ΑΛΛΑΞΤΕ ΣΗΜΑΙΑ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ!

| No comment
Να και μια είδηση, που όπως πάει το πράγμα με τους μουσουλμάνους (κυρίως) λαθρομετανάστες που έχουν κατακλύσει την πατρίδα μας, θα τεθεί συντομότατα και στην πατρίδα μας, ή από τα σωματεία των νομιμοποιημένων αλλοδαπών ή από τους πολιτικούς τους εκπροσώπους, τους αυτοαποκαλούμενους «προοδευτικούς»:

Στην Ελβετία, λοιπόν, ο Ίβιτσα Πετρούσικ, αντιπρόεδρος του Συνδέσμου Μεταναστών ‘Secondos Plus’, ζήτησε να… αλλάξει η σημαία της χώρας, λόγω του ότι έχει το σήμα σταυρού και να αντικατασταθεί με την πράσινη, κίτρινη και κόκκινη σημαία της βραχύβιας ελβετικής δημοκρατίας του 1799. Ιδού η θρασύτατη δήλωση του :


“Ο ελβετικός σταυρός δεν ανταποκρίνεται πλέον στην πολυπολιτισμική Ελβετία του σήμερα. Δεν θα πρέπει… ένα χριστιανικό σύμβολο να χρησιμοποιείται σε μια χώρα με τόσους πολλούς άθεους και ανθρώπους που πρεσβεύουν άλλες θρησκείες. Ο σταυρός δεν αντιπροσωπεύει την θρησκευτική και πολιτιστική ποικιλομορφία στην Ελβετία σήμερα”.

Μην ξεχνάτε, ότι κι η δική μας σημαία φέρει το σήμα του σταυρού-καρφιού στα μάτια των αλλοεθνών και αλλόθρησκων που μας έχουν κουβαληθεί εδώ και των αθέων κομμουνιστών συμπαραστατών τους. Στην Ελλάδα, θυμίζουμε, είχαμε και τα προεόρτια με τις δηλώσεις Σηφουνάκη, για αλλαγή της Σημαίας.

xryshaygh.wordpress.com




recent

[4] [ΣΚΑΝΔΑΛΑ] [ticker] [Σ Κ Α Ν Δ Α Λ Α ! ! !]