Popular Posts

ELNEWS - Hellenic Pride

Ενοπλες Δυναμεις - Ελλαδα - Ελληνισμος - Κυπρος - Βαλκανια - Ειδησεις - Επικαιροτητα - Αποκαλυψεις

Blogger news

Blogroll

 

Blogger templates

[5] [SOS] [slider-top-big] [Slider Top]

ΠΟΙΟΣ ΕΔΩΣΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΟΝ ΣΟΙΜΠΛΕ ΝΑ ΖΗΤΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΜΑΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ ΤΗΛΕΠΡΟΕΔΡΕ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ;

| No comment
Μιλώντας σε τελετή αποκαλυπτηρίων αγάλματος, στο Λιτόχωρο Πιερίας (τόπο καταγωγής της συζύγου του), προχθές Παρασκευή, ο ζητωμνημονιακός τηλεπρόεδρος Καρατζαφέρης “επιτέθηκε” στον (αντιπαθέστατο) Γερμανό υπουργό Οικονομικών, Β. Σόιμπλε, ο οποίος είχε ζητήσει τον περιορισμό της εθνικής κυριαρχίας της Ελλάδος (και των υπολοίπων χωρών που έχουν μπει στον λεγόμενο «μηχανισμό στήριξης» του Μνημονίου):


«Προχτές αισθάνθηκα εξαιρετικά ταπεινωμένος όταν ένας κάποιος κύριος υπουργός της Γερμανίας, Σόιμπλε, κάπως έτσι τον λένε, είπε ότι η Ελλάδα πρέπει να απολέσει μέρος της εθνικής κυριαρχίας. Θα του στείλω ένα καρτ ποστάλ του Μ.Αλεξάνδρου να το πει κατά πρόσωπο».

Ωραία και… “εθνικά υπερήφανα” μας τα λέει τώρα ο κ. τηλεπρόεδρος. Αλλά, ο Σόιμπλε και ο κάθε Σόιμπλε ζητά περιορισμό της εθνικής μας κυριαρχίας, γιατί μας έχει στο χέρι, επειδή είμαστε δέσμιοι του Μνημονίου. Ξεχνά ο γνωστός… κωλοτούμπας τηλεπρόεδρος ότι αυτός ήταν ο ΛΑ(Γ)ΟΣ του Μνημονίου («Πάμε τρέχοντας στο ΔΝΤ, γιατί εκεί μας περιμένουν πολλά λεφτά») και αυτός (και ΟΛΟΙ οι βουλευτές του) ψήφισαν το Μνημόνιο, για να… «σωθεί η πατρίδα»; Και μάλιστα, χωρίς να το διαβάσουν, γιατί «δεν προλάβαιναν τη στιγμή που χανόταν η Ελλάς». Δεν πειράζει, αν τα ξεχνάει ή κάνει πως τα ξεχνάει αυτά ο τηλεπρόεδρος και η ζητωμνημονιακή παρεούλα του, δεν τα ξεχνάει ο ελληνικός λαός, που υφίσταται τις συνέπειες του Μνημονίου…

xryshaygh.wordpress.com

recent

[4] [ΣΚΑΝΔΑΛΑ] [ticker] [Σ Κ Α Ν Δ Α Λ Α ! ! !]