Popular Posts

ELNEWS - Hellenic Pride

Ενοπλες Δυναμεις - Ελλαδα - Ελληνισμος - Κυπρος - Βαλκανια - Ειδησεις - Επικαιροτητα - Αποκαλυψεις

Blogger news

Blogroll

 

Blogger templates

[5] [SOS] [slider-top-big] [Slider Top]

Καθόλου “αθώες” οι φωτιές στον Έβρο!

| No comment
Καίγεται η Ελλάδα απ’ άκρη σ’ άκρη. Πόσο τυχαίο είναι να συμβαίνει αυτό όποτε η χώρα μας ευρίσκεται σε μία περίοδο κρίσεως; Πόσο τυχαίο είναι να μπαίνουν φωτιές δίπλα από στρατόπεδα, είτε στην Αττική, είτε στον Άραξο, είτε στον Έβρο, στον οποίο αυτή τη στιγμή ευρίσκεται σε εξέλιξη μεγάλη πυρκαγιά; Πυρκαγιά η οποία καίει δάση, τα οποία αποτελούσαν την φυσική κάλυψη των στρατιωτικών μας μονάδων και της γραμμής αμύνης των Ενόπλων Δυνάμεών μας σε περίπτωση τουρκικής επιθέσεως. Όπως έχει γίνει γνωστό: “Ο Έβρος έχει κηρυχθεί σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης από τις 15:00 το μεσημέρι της Πέμπτης, καθώς η φωτιά στη Λευκίμμη έχει κατακάψει περισσότερα από 40.000 στρέμματα με βελανιδιές, πεύκα και καλλιέργειες.
Κατόπιν απόφασης του γενικού γραμματέα Πολιτικής Προστασίας, Θεόδωρου Μπούφη, σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης έχουν κηρυχθεί

οι κοινότητες Λευκίμμης, Σαράντα Σπίτια, Ερείπια Βυρίνης, Ερείπια Κιτρινόπετρας, Ύψωμα Καρβουνιάρης, Μέλια, Β. Οικισμού Κοίλων και Ερείπια Αμυγδαλιάς. Υπό έλεγχο τέθηκε η πυρκαγιά κοντά στο στρατόπεδο της Καβησού, απ’ όπου νωρίτερα απομακρύνθηκαν τα πυρομαχικά.”

Αυτό που δεν γνωρίζετε είναι ότι η συγκεκριμένη περιοχή η οποία καίγεται και τα συγκεκριμένα υψώματα ελέγχουν στρατιωτικά την κύρια οδό της περιοχής καθώς και την οδό ανεφοδιασμού των Ενόπλων Δυνάμεών μας από τον Βορρά σε περίπτωση τουρκικής επιθέσεως.

Για λόγους προφανείς δεν επιθυμούμε να επεκταθούμε επί του θέματος. Απλά σας θυμίζουμε ότι οι Τούρκοι πρόσφατα έκαναν ασκήσεις ζεύξεως του ποταμού Έβρου και έχουν εφοδιαστεί με τον ανάλογο τεχνολογικό εξοπλισμό.

Υ.Γ.: Πόσο τυχαία μπορεί να είναι η σχέση της μεγάλης φωτιάς στον Έβρο με την παρακάτω είδηση; Σας την παραθέτουμε και κρίνετε μόνοι σας: «Μυστήριο» με τρία πτώματα που βρήκαν οι Τούρκοι στον Έβρο. Η τουρκική εφημερίδα Aksam σε μικρό μονόστηλο των εσωτερικών σελίδων και με τον τίτλο « Τρία πτώματα – μυστήριο στον Έβρο» γράφει ότι στον Έβρο βρέθηκαν τα πτώματα τριών ανδρών . Εικάζουν δε οι πηγές της εφημερίδας ότι οι τρείς άνδρες πνίγηκαν και δεν βρέθηκαν επάνω τους τα στοιχεία ταυτότητας τους. Εικάζουν επίσης ότι θα πρέπει να είναι ξένοι υπήκοοι οι οποίοι θέλησαν να περάσουν παράνομα στην Ελλάδα. Τα πτώματα εστάλησαν στο Πανεπιστήμιο για νεκροψία.”

xryshaygh.wordpress.com


recent

[4] [ΣΚΑΝΔΑΛΑ] [ticker] [Σ Κ Α Ν Δ Α Λ Α ! ! !]