Popular Posts

ELNEWS - Hellenic Pride

Ενοπλες Δυναμεις - Ελλαδα - Ελληνισμος - Κυπρος - Βαλκανια - Ειδησεις - Επικαιροτητα - Αποκαλυψεις

Blogger news

Blogroll

 

Blogger templates

[5] [SOS] [slider-top-big] [Slider Top]

ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΝΕΚΡΟ ΤΡΕΜΕΙ ΤΟΝ "ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟ ΚΕΡΑΥΝΟ" Ο ΙΕΡΩΝΥΜΟΣ ΛΙΑΠΗΣ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙ...

| 2 Comments
Πρίν διηγηθώ τα νέα κατορθώματα του Αρχιεπισκόπου Αθηνών, επιθυμώ να σας θυμήσω ότι τις 10 τελευταίες Κυριακές ο Ιερώνυμος Λιάπης δεν έχει πατήσει το πόδι του σε Θεία Λειτουργία, πράγμα που σημαίνει πως αν ετηρούντο οι Ιεροί Κανόνες, θα έπρεπε να είχε ξυριστεί πάραυτα. Την περασμένη Παρασκευή 5 Αυγούστου 2011, ο 73χρονος Λιάπης διέπραξε νέα αισχρότητα: Απαγόρευσε σε όλους τους Μητροπολίτες της Ιεράς Συνόδου να παραστούν στα εγκαίνια του «Μουσείου Αρχιεπίσκοπος Χριστόδουλος» που έγιναν στην Χώρα της Αμοργού, όπου παραθέριζε τα τελευταία 19 χρόνια της ζωής του ο «Αρχιεπίσκοπος Κεραυνός»!..


Ψυχή του νέου Μουσείου ο πρώην πρωτοσύγκελλος της Αρχιεπισκοπής Αθηνών και στενός φίλος του Χριστόδουλου, πατήρ Θωμάς Συνοδινός, ο οποίος κατάγεται από την Αμοργό και ήταν αυτός που έπεισε τον μακαριστό «Κεραυνό» να κάνει εκεί τις καλοκαιρινές διακοπές του. Το μουσείο χρηματοδότησε το «Ίδρυμα Νιάρχου» και στην Θεία Λειτουργία των Εγκαινίων χοροστάτησε ο Πατριάρχης Αλεξανδρείας Θεόδωρος. Από Μητροπολίτες της Ελλαδικής Εκκλησίας παρών ήταν μόνον ο τοπικός Επίσκοπος Θήρας και Αμοργού Επιφάνιος, διότι ο εκδικητικός Ιερώνυμος Λιάπης είχε απαγορεύσει την παρουσία των λοιπών Αρχιερέων!..

Η πλάκα είναι πως ο Ραδιοσταθμός της Εκκλησίας 89,5 FM επί 3 ημέρες απέκρυψε την είδηση ότι εγκαινιάστηκε «Μουσείο Χριστόδουλου» στην Αμοργό. Τα τηλεφωνήματα των αγαναχτισμένων χριστοδουλικών στο τηλεφωνικό κέντρο του Εκκλησιαστικού Ραδιοσταθμού ήσαν τόσα, που ο Διευθυντής του, συριζαίος θεολόγος Αλέξανδρος Κατσιάρας, αναγκάστηκε να επιτρέψει στον παπα – Θωμά Συνοδινό να βγεί το πρωΐ της περασμένης Τρίτης στο τηλέφωνο και να ενημερώσει τους ακροατές του 89,5 FM για τα εγκαίνια.

"Κοινός Νούς" - Εφημερίδα "Στόχος"



recent

[4] [ΣΚΑΝΔΑΛΑ] [ticker] [Σ Κ Α Ν Δ Α Λ Α ! ! !]