ELNEWS - Hellenic Pride

Ενοπλες Δυναμεις - Ελλαδα - Ελληνισμος - Κυπρος - Βαλκανια - Ειδησεις - Επικαιροτητα - Αποκαλυψεις

Blogger news

Blogroll

 

Blogger templates

[5] [SOS] [slider-top-big] [Slider Top]

Κώστας Αλεξανδράκης: Χρυσή Αυγή, η μόνη Εθνική Αντιπολίτευση - ΒΙΝΤΕΟ

| No comment


Ο Συναγωνιστής Κώστας Αλεξανδράκης, υποψήφιος με τον Λαϊκό Σύνδεσμο - Χρυσή Αυγή στο υπόλοιπο Αττικής μίλησε στον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1 για τις θέσεις του Κινήματος.
"Είναι μία από τις σπάνιες φορές που στα κανάλια εμφανίζεται εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής. Δεν θα πρέπει να υπάρχουν αυταπάτες ότι αυτό συμβαίνει λόγω της νομοθεσίας που το επιβάλλει και όχι από δημοκρατική ευαισθησία. Σε αυτή τη σπάνια ευκαιρία που σημειωτέον έχει την σκανδαλώδη διάρκεια των τεσσάρων λεπτών μόνο, τέσσερα λεπτά μας δίνουν για να παραθέσουμε τις θέσεις μας, μετά από χρόνιο αποκλεισμό της Χρυσής Αυγής, πρέπει να χρησιμοποιήσουμε πυκνό και περιεκτικό λόγο.Κατά πρώτον πρέπει να αναφέρουμε, μιας και μας λένε ότι ζούμε σε δημοκρατία, ότι πριν λίγο καιρό στη Βουλή έγινε μία αποκάλυψη που δεν έτυχε ούτε προβολής, αλλά ούτε καν αναφοράς από τα κανάλια. Εμφανίστηκε ηχητικό ντοκουμέντο, γνήσιο με την σφραγίδα ανεξάρτητου ευρωπαίου πραγματογνώμονα, στο οποίο ο απερχόμενος πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, χρησιμοποιώντας χυδαίο υβρεολόγιο που δεν θα παραθέσω, - όποιος θέλει μπορεί να βρει το ηχητικό στο διαδίκτυο - μιλώντας με ανώτατο δικαστικό λειτουργό διατάσσει την προφυλάκιση Βουλευτών της Χρυσής Αυγής. Συγκεκριμένα ο Σαμαράς μιλώντας στο τηλέφωνο λέει «πες στον ψηλό, τον «παναθηναϊκάκια», τους επόμενους τρεις που θα πάνε» και επακολουθεί χυδαία φράση που εννοεί να τους βάλουν φυλακή.
Δεν έφταναν, όμως, οι διώξεις και η φίμωση. Έπρεπε να υπάρξει ακόμα μεγαλύτερη τρομοκρατία στην προσπάθεια του συστήματος να λυγίσει την Χρυσή Αυγή. Ο λόγος φυσικά για την δολοφονία των αδερφών μας, Γιώργου Φουντούλη και Μανώλη Καπελώνη, τους οποίους δεν ξεχνάμε ποτέ.
Όμως η Χρυσή Αυγή δεν λύγισε, η Χρυσή Αυγή δεν λυγίζει. Ο Αρχηγός και οι Συναγωνιστές μας βρίσκονται στις φυλακές, αλλά δεν υπάρχει κανένα στοιχείο που να τους συνδέει με την οποιαδήποτε έκνομη ενέργεια. Ο κάθε πολίτης μπορεί να βρει τις αποδείξεις με μια απλή αναζήτηση στην ιστοσελίδα της Χρυσής Αυγής xagr.net. Παρόλα αυτά οι έγκλειστοι Συναγωνιστές, ο Αρχηγός και όλοι εμείς συνεχίζουμε τον Αγώνα για την Πατρίδα και τον Ελληνικό Λαό. Τα άλλα κόμματα στις φυλλάδες και τα κανάλια, εμείς στους δρόμους και τις φυλακές.
Σας παρουσιάζω σε τίτλους το πρόγραμμα της Χρυσής Αυγής για μια Ελεύθερη και Ισχυρή Ελλάδα:

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΘΑΡΣΗ - ΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ, ΤΑ ΚΛΕΜΜΕΝΑ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ

ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΝΟΜΙΩΝ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ

ΤΕΛΟΣ ΣΤΗΝ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ

ΜΗΔΕΝΙΚΗ ΑΝΟΧΗ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ, ΕΡΓΟΛΑΒΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΝΑΛΑΡΧΕΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΧΡΑΣΤΗΚΑΝ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΗΜΑ

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ

ΛΟΓΙΣΤΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΚΑΙ ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥ ΧΡΕΟΥΣ

ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΕΝ.Φ.Ι.Α. ΚΑΙ ΑΙΜΑΤΗΡΗΣ ΦΟΡΟΛΟΓΗΣΗΣ

ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΤΡΑΠΕΖΙΚΩΝ ΧΡΕΩΝ ΜΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ

ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑΤΑ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΕΘΝΙΚΑ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ

ΑΝΑΚΗΡΥΞΗ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΖΩΝΗΣ, ΧΩΡΙΚΑ ΥΔΑΤΑ ΣΤΑ 12 ΜΙΛΙΑ, ΕΝΙΑΙΟΣ ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ-ΚΥΠΡΟΥ

ΠΡΩΤΟΓΕΝΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΤΑΡΚΕΙΑ

ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΟΡΥΚΤΟΥ ΜΑΣ ΠΛΟΥΤΟΥ. ΕΡΕΥΝΕΣ ΚΑΙ ΓΕΩΤΡΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ Κ ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ

ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΣΤΡΟΦΗ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΡΩΣΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΙΝΑ

ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΚΑΤΟΧΙΚΟΥ ΔΑΝΕΙΟΥ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ

ΜΗΔΕΝΙΚΗ ΑΝΟΧΗ ΣΤΗΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

ΑΠΕΛΑΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ

ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΤΟΜΕΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ

ΕΘΝΙΚΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΓΙΑ ΛΥΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΓΡΑΦΙΚΟΥ

ΝΑ ΜΗ ΓΙΝΟΥΜΕ ΜΕΙΟΨΗΦΙΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΧΩΡΑ

Τελειώνοντας και επειδή μένει μόνο μια βδομάδα μέχρι τις εκλογές να πω ότι το βράδυ της 25ης Ιανουαρίου η Χρυσή Αυγή θα είναι τρίτη πολιτική δύναμη του τόπου και μόνη πραγματική Εθνική Αντιπολίτευση, ενάντια στους εθνομηδενιστές του ΣΥΡΙΖΑ και τους μνημονιακούς της Νέας Δημοκρατίας. Ενάντια στους μπολσεβίκους και τους τοκογλύφους. Χρυσή Αυγή για να ανήκει η Ελλάδα στους Έλληνες!
  ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

recent

[4] [ΣΚΑΝΔΑΛΑ] [ticker] [Σ Κ Α Ν Δ Α Λ Α ! ! !]