Popular Posts

ELNEWS - Hellenic Pride

Ενοπλες Δυναμεις - Ελλαδα - Ελληνισμος - Κυπρος - Βαλκανια - Ειδησεις - Επικαιροτητα - Αποκαλυψεις

Blogger news

Blogroll

 

Blogger templates

[5] [SOS] [slider-top-big] [Slider Top]

Μέχρι και το Reuters διορθώνει: Tρίτο κόμμα η Χρυσή Αυγή ! !

| No comment


Και ενώ η ώρα που οι Έλληνες θα προσφύγουν στις κάλπες πλησιάζει, αρκετές είναι οι εταιρείες δημοσκοπήσεων που διορθώνουν τα ποσοστά της Χρυσής Αυγής και της δίνουν ένα σαφή προβάδισμα κατατάσσοντάς την τρίτη πολιτική δύναμη της χώρας.



Έτσι και το πρακτορείο Reuters σε δημοσίευμά του υποστηρίζει ότι η Χρυσή Αυγή εμφανίζεται από αρκετές δημοσκοπήσεις να καταλαμβάνει την τρίτη θέση, γεγονός που θα έχει ως αποτέλεσμα να δοθεί η τρίτη διερευνητική εντολή στον παράνομα προφυλακισμένο Αρχηγό της Χρυσής Αυγής να σχηματίσει κυβέρνηση, εάν ο ΣΥΡΙΖΑ και η ΝΔ αποτύχουν είτε να εξασφαλίσουν αυτοδυναμία είτε να σχηματίσουν μια κυβέρνηση συνεργασίας.
Σημειώνεται πως, πολλοί δημοσκόποι υποστηρίζουν πως τα ποσοστά της Χρυσής Αυγής ενδεχομένως να είναι υψηλότερα από αυτά που της δίνουν οι δημοσκοπήσεις. «Υπάρχουν ψηφοφόροι, οι οποίοι δεν αποκαλύπτουν τι θα ψηφίσουν. Και αυτοί κυρίως ανήκουν στα εξτρεμιστικά κόμματα» υπογραμμίζει στο Reuters ο Γιώργος Σιακάς, δημοσκόπος και πολιτικός ερευνητής στο Πανεπιστήμιο Μακεδονία.
Φαίνεται, πως τρέχουν να σώσουν τα ασυμμάζευτα διεθνή και εγχώρια ΜΜΕ μιας που οι «προβλέψεις» και οι ευσεβείς τους πόθοι έπεσαν στο κενό. Ο ελληνικός λαός αγκαλιάζει την Χρυσή Αυγή στέλνοντάς την στην τρίτη θέση, κάνοντάς την ρυθμιστή των μετεκλογικών πολιτικών εξελίξεων.

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

recent

[4] [ΣΚΑΝΔΑΛΑ] [ticker] [Σ Κ Α Ν Δ Α Λ Α ! ! !]