Popular Posts

ELNEWS - Hellenic Pride

Ενοπλες Δυναμεις - Ελλαδα - Ελληνισμος - Κυπρος - Βαλκανια - Ειδησεις - Επικαιροτητα - Αποκαλυψεις

Blogger news

Blogroll

 

Blogger templates

[5] [SOS] [slider-top-big] [Slider Top]

Συνέντευξη του Δημήτρη Βλαχόπουλου, υποψήφιου βουλευτή με την Χρυσή Αυγή στην Κορινθία, στο Τop Channel Kορίνθου!

| No comment


Συνέντευξη εφ' όλης της ύλης έδωσε ο Δημήτρης Βλαχόπουλος, υποψήφιος Βουλευτής της Χρυσής Αυγής στον νομό Κορινθίας, στην κ. Φωτούλα Δημητριάδη και στο διαδικτυακό κανάλι "ΤΟΡ Channel".



Ο Δημήτρης Βλαχόπουλος κατήγγειλε τον αποκλεισμό των υποψηφίων της Χρυσής Αυγής από τα κανάλια, μίλησε με ειλικρίνεια και με στοιχεία για τις πολιτικές διώξεις, τα οικονομικά του Κινήματος, από την θέση του Οικονομικού Δ/ντή της Χρυσής Αυγής, μίλησε για τα τοπικά προβλήματα, δίνοντας το στίγμα του άνισου, πολύπλευρου εκλογικού αγώνα που καλούνται να δώσουν οι Εθνικιστές υποψήφιοι, σε όλη την Ελλάδα.

Διαβάστε αποσπάσματα από την συνέντευξη του, ενώ τις επόμενες ημέρες θα υπάρξει και αποσπασματικό σχετικό βίντεο από την συνέντευξη.

Ερωτούμενος για τα οικονομικά του κόμματος ο Δημήτρης Βλαχόπουλος είπε:
"Η Χρυσή Αυγή είναι κρυστάλλινη στα οικονομικά της. Έχουμε ελεγχθεί πολλάκις από όλες τις οικονομικές υπηρεσίες της χώρας και όλα τα πορίσματα μας δικαιώνουν.
Παρόλο που είμαστε ένα κόμμα χωρίς χρηματοδότηση, ούτε τακτική, ούτε εκλογική - μας τα παρακρατούν παράνομα και αντισυνταγματικά, αφού δεν υπάρχει τελεσίδικη απόφαση και όμως, κάνουμε εκλογές, και κοινωνικό έργο, με δεκάδες διανομές εκλογές. Πως; Μόνο με τα χρήματα των Βουλευτών μας! Αφού μπορούμε εμείς, γιατί δεν μπορούν και οι άλλοι η ΝΔ και ο Σύριζα, που μοιράζονται εκατομμύρια ευρώ ενώ οι έλληνες πεινούν και μένουν άνεργοι;"

Για τις παράνομες πολιτικές διώξεις της Χρυσής Αυγής:
"Οι διώξεις είναι πολιτικές, άδικες, παράνομες και αντισυνταγματικές! 
Επίσης, είναι εκλογές βίας και νοθείας.
Γιατί δεν νοείται ίσος προεκλογικός αγώνας, όταν το τρίτο κόμμα αγωνίζεται μέσα από τα κελιά της φυλακής! Νοθείας, γιατί δεν νοείται η φίμωση της φωνής του κόμματος από τα κανάλια.
Δεν νοείται να υπάρχουν εκλεγμένοι βουλευτές τιμωρημένοι σε σιωπή και μάλιστα με απόφαση δικαστηρίου!"

Στην ερώτηση "τι είναι τελικά η Χρυσή Αυγή, εγκληματική οργάνωση; Συμμορία; Πολιτικό κόμμα; Ο συναγωνιστής απάντησε:
"Η Χρυσή Αυγή είναι η Ελλάδα, και δεν κάνει εκπτώσεις στις θέσεις της! Eίναι ένα κόμμα εξουσίας και η εξουσία διεκδικείται και θα διεκδικηθεί!"
Στο μέγα θέμα της ανάπτυξης της χώρας και το πρόγραμμα της Χρυσής Αυγής, ο Δημήτρης Βλαχόπουλος απάντησε:

"Η ανάπτυξη της χώρας θα έρθει όταν αναλάβει Εθνικός Κυβερνήτης ο Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος. Θα έρθει μέσα από την κατάργηση του μνημονίου, τον λογιστικό έλεγχο του χρέους, την διαγραφή του απεχθούς χρέους, την έγγραφη των κατοχικών αποζημιώσεων από την Γερμανία, την επιστροφή στην πρωτογενή παραγωγή και την αυτάρκεια της χώρας από την εσωτερική παραγωγή!"

Για τα προβλήματα των αγροτών της περιοχής, ο συναγωνιστής αναφέρθηκε στην αδιάθετη παραγωγή, στις αποζημιώσεις των ροδάκινων και των νεκταρινιών, την συντριβή των παραγωγών σουλτανίνας και Κορινθιακής σταφίδας, την ανεργία.
Εξήγησε πως "χωρίς επιστροφή στην πρωτογενή παραγωγή με κίνητρα, με μειωμένο ΦΠΑ στο πετρέλαιο, μηδενική φορολογία για όσο χρειάζεται, τα προβλήματα των αγροτών θα πολλαπλασιάζονται και ο ορίζοντας της χώρας θα στενεύει! Πάγια θέση του κινήματός μας είναι πως αν δεν τσαπιστεί το χώμα και δεν καπνίσει φουγάρο εργοστασίου, δεν εργαστεί δηλαδή ο πληθυσμός, πως θα υπάρξει καταπολέμηση της ανεργίας και πως θα επέλθει πλούτος στην κοινωνία και άρα ανάπτυξη; Με δανεικά, όπως έκαναν μέχρι τώρα όλες οι κυβερνήσεις που μας έφτασαν ως εδώ;"

Στην ερώτηση ποιές είναι οι θέσεις για τα τοπικά προβλήματα που αντιμετωπίζει η Κορινθία, ο Δημήτρης Βλαχόπουλος απάντησε:

Για τα απορρίμματα και την διαχείρισή τους.
Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ έχει ήδη εκπονήσει εδώ και μια 5ετία, υπό την εποπτεία του Αρχηγού της, πριν τον προφυλακίσουν άδικα και αντισυνταγματικά, ένα πρόγραμμα για την διαχείριση των απορριμμάτων, με καταρτισμένους και έμπειρους επιστήμονες, έχουμε παραβρεθεί σε ημερίδες και συνέδρια περιβαλλοντικών οργανώσεων, και έχουμε αποκρυσταλλώσει γνώση που είναι προς το συμφέρον της κοινωνίας!
Το πρόγραμμα μας έχει αντιγραφεί αυτούσιο και αυτολεξεί από τον Σύριζα που όμως δεν μπορεί να το εκτελέσει και αυτό φαίνεται από τις παλλινωδίες της Δούρου στην Περιφέρεια Αττικής.
Βασικές προτεραιότητες του προγράμματος μας είναι:
Το Δημόσιο συμφέρον – Δημόσια υγεία
Η Ανακύκλωση στην πηγή – Όποιος ρυπαίνει να πληρώνει – ΌΠΟΙΟΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΝΑ ΑΝΤΑΜΟΙΒΕΤΑΙ.
Και πάνω απ όλα! Δημόσια διαχείριση των απορριμμάτων.
Επιγραμματικά τα συνθήματά μας είναι:
 Tα σκουπίδια είναι χρυσός – ΔΕΝ ΤΑ ΧΑΡΙΖΟΥΜΕ ΣΕ ΙΔΙΩΤΕΣ!
Ανακύκλωση στην πηγή
Τα σκουπίδια είναι χρυσός - Δεν τα χαρίζουμε σε ιδιώτες
Επιστρέφουμε τον πλούτο από την ανακύκλωσή τους πίσω στον λαό
Συντηρούμε μέσω της ανακύκλωσης τους ήδη υπάρχοντες εργαζόμενους στην καθαριότητα, επιδοτούμε μέσω των κερδών από την ανακύκλωση και νέες προσλήψεις στην καθαριότητα! Υπάρχουν παραδείγματα και στην Ελλάδα και στο Εξωτερικό, όπου δείχνουν πως είναι εφικτό να συμβεί αυτό που λέμε.
Σήμερα στην Κορινθία, στην Πελοπόνησσο και αλλού ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ τι να κάνουμε τα απορρίμματα μας! Έτσι, τα απορριμμάτων από Δήμους των νομών Αργολίδας, Αρκαδίας και Κορινθίας πηγαίνουν στο ΧΥΤΑ Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης.
Ο ΧΥΤΑ-ΧΥΤΥ Ξυλοκάστρου είναι ένα έργο που κατασκευάστηκε για να εξυπηρετεί μόνο τις Δημοτικές ενότητες Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης και Φενεού και τις προβλεπόμενες ποσότητες, σύμφωνα με τους όρους της Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων και τις προϋποθέσεις της άδειας λειτουργίας του.
Σήμερα η τοπική κοινωνία είναι ανάστατη με τη σκέψη ότι μπορεί να μετατραπεί ο Δήμος σε «σκουπιδο-υποδοχέα» της Πελοποννήσου.
Ο Δήμος Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης είναι αγροτουριστικός Δήμος και οποιαδήποτε περιβαλλοντική υποβάθμισή του θα επηρεάσει αρνητικά το εισόδημα και το μέλλον των δημοτών του.  Το ίδιο θα συμβεί και αλλού γιατί κανείς δεν θέλει τα σκουπίδια που ο ίδιος παράγει  στην πόρτα του γιατί όλοι έχουμε μια κακή εικόνα να δείξουμε.
Όπως βλέπετε, η Χρυσή Αυγή είναι δεκάδες βήματα μπροστά -  σε σχέση με τα άλλα κόμματα - στην επίλυση το προβλήματος. Μόνο η ανακύκλωση είναι η ενδεδειγμένη μέθοδος διαχείρισης των απορριμμάτων. Και ο πλούτος της μπορεςί να εγγυηθεί τις ήδη υπάρχουσες αλλά και την δημιουργία ΝΕΩΝ θέσεων εργασίας.

Για τo στρατόπεδo της Κορίνθου και τους λαθρομετανάστες.
Τον Αύγουστο του 2012, χωρίς καμία επίσημη προειδοποίηση, πόσο μάλλον διαβούλευση, μέσα σε μία νύχτα και ενώ υπήρχαν μέσα ακόμη αξιωματικοί και οπλίτες, μεταφέρθηκαν στο στρατόπεδο 400 μετανάστες που είχαν συλληφθεί εκείνες τις μέρες κατά κύριο λόγο σε Πάτρα και Κόρινθο με την περίφημη επιχείρηση-σκούπα με το κυνικό, ειρωνικό όνομα «Ξένιος Δίας». Σύντομα και οι τελευταίοι στρατιωτικοί απομακρύνθηκαν και το στρατόπεδο μετατράπηκε οριστικά σε ξενοδοχείο και τότε ΜΟΝΟ η Χρυσή Αυγή βρέθηκε εκεί απ έξω στο πλευρό των κατοίκων!

Το ότι οι συνθήκες διαβίωσης μέσα στο στρατόπεδο είναι άθλιες και απάνθρωπες ακούγεται ίσως κοινότυπο αλλά είναι η αλήθεια. Την ευθύνη όμως έχουν οι ίδιοι οι λαθρομετανάστες. Η καθαριότητα είναι ανύπαρκτη με συνέπεια ασθένειες που είχαμε ξεχάσει να μεταδίδονται με ταχύτητα!
Είναι αυτή ανθρωπιστική λύση για το πρόβλημα των λαθρομεταναστών; Να τους βάζουμε σε στρατόπεδα και να δεσμεύουμε χώρους που θα μπορούσαν να φιλοξενήσουν συμπολίτες μας που είναι άστεγοι και διωκόμενοι από την Χούντα Σαμαρά - Βενιζέλου, πνιγμένοι στους φόρους;;;
Η χώρα μας μόνο το 2013 πήρε από κονδύλια της ΕΕ πάνω από 35.000.000 ευρώ για το μεταναστευτικό ζήτημα. Όπως είχε πει και η Γραμματέας Μεταναστευτικής Πολιτικής της ΝΔ, Φωτεινή Πιπιλή, «Η αντιμετώπιση του εθνικού προβλήματος της μετανάστευσης έχει και κέρδη! Ζεστό ευρωπαϊκό χρήμα». Αυτή η αφήγηση έχει χρησιμοποιηθεί και για να μετριαστούν οι αντιδράσεις των τοπικών κοινωνιών.
Για παράδειγμα, το δημοτικό συμβούλιο της Δεσκάτης Γρεβενών υπερψήφισε τη δημιουργία στρατοπέδου συγκέντρωσης εντός των ορίων του δήμου με 20 ψήφους υπέρ και 1 κατά, με την αιτιολόγηση ότι έτσι θα δημιουργηθούν νέες θέσεις εργασίας.
Σήμερα η λύση που έδωσε η ΝΔ προκειμένου να χρησιμοποιήσει αλλού τα λεφτά που θα έπρεπε να χρησιμοποιήσει για να στείλει τους λαθρομετανάστες στα σπίτια τους, στην χώρα τους, κοντά στους δικούς τους ανθρώπους, αποδεικνύται ασύμφορη! 
1.000.000 ευρώ το χρόνο για το φαγητό των λαθρομεταναστών στην Κόρινθο, ενώ για την προμήθεια σάντουιτς και νερών μόνο για τους αστυνομικούς που απασχολούνται στο στρατόπεδο έχει γίνει απευθείας ανάθεση με κόστος 10.000 ευρώ το μήνα.
Έχει ήδη δρομολογηθεί επίσης η ανάθεση της φύλαξης των στρατοπέδων συγκέντρωσης σε ιδιωτικές επιχειρήσεις σεκιούριτι που θα πάρουν τη θέση της αστυνομίας. Μόνο στην Κόρινθο το συγκεκριμένο έργο θα έχει ετήσιο κόστος 5.273.520 ευρώ. 
Με τα μισά χρήματα τους επαναπατρίζουμε…
Σε μια εποχή οικονομικής κρίσης, όπου τα σχολεία και τα νοσοκομεία μένουν χωρίς χρηματοδότηση και κλείνουν, όπου γενικότερα τα δημόσια αγαθά ξεπουλιούνται, πώς βρίσκονται άφθονα κονδύλια για να λειτουργούν όλο και περισσότερα τέτοια κέντρα κράτησης; Επίσης, ενώ οι μετανάστες αντιμετωπίζονται ως «πρόβλημα», γύρω από την ύπαρξή τους, ΠΩΣ χτίζονται οικονομικές δραστηριότητες με μόνιμα χαρακτηριστικά; Αρα προωθούν τη διαιώνιση του «προβλήματος»;
Εμείς λέμε, ΑΜΕΣΗ ΑΠΕΛΑΣΗ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΣΤΙΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΟΥΣ.
ΕΠΑΝΑΚΤΗΣΗ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟΥ ΠΡΟΣ ΟΦΕΛΟΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ!

Για την εγκληματικότητα
Η Κορινθία, όπως και κάθε περιοχή στην πατρίδα μας σήμερα υποφέρει από την εγκληματικότητα κυρίως των ρομά και των αλλοδαπών. 
Συνεχώς, κρούσματα ληστειών και κλοπών εμφανίζονται ενώ τα αστυνομικά τμήματα έχουν ελλειπή στελέχωση προσωπικού και υλικοτεχνικής υποδομής.
Ζητάμε λοιπόν, ενίσχυση των αστυνομικών τμημάτων με προσωπικό και υλικοτεχνική υποδομή. Δημιουργία και νέων αστυνομικών τμημάτων σε περιοχές με έξαρση εγκληματικότητας.

Για το κακό οδικό δίκτυο της περοχής
Ένα από τα σημαντικότερα ίσως προβλήματα του Νομού Κορινθίας, είναι η ύπαρξη πολλών τροχαίων ατυχημάτων. Ειδικότερα, ο Νομός Κορινθίας είναι ένας από τους νομούς της Ελλάδας με τα περισσότερα τροχαία ατυχήματα. Το γεγονός αυτό οφείλεται κατά κύριο λόγο στο κακό οδικό δίκτυο που διασχίζει το Νομό. Μια κατάσταση απαράδεκτη, αφού τα έργα έπρεπε να έχουν τελειώσει από το 2004. Όμως έχουν καταντήσει "το γεφύρι της Άρτας" ενώ ο μεγάλος αριθμός οχημάτων που κυκλοφορούν - αφού το οδικό δίκτυο ενώνει την Αθήνα και το λιμάνι της Πάτρας, ή την έξοδο στην Ηπειρωτική Ελλάδα - επιδεινώνουν το πρόβλημα, ειδικά τις νυχτερινές ώρες!
Αλλά τα διόδια - διόδια, και μάλιστα αυξημένα κάθε χρόνο... Δώρο κι αυτά στους εργολάβους.
ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΓΚΑΙΡΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΤΩΝ ΕΡΓΩΝ ΟΔΟΠΟΙΪΑΣ!
ΟΙ ΕΞΑΓΓΕΛΙΕΣ ΤΗΣ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΠΩΣ  ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΔΟΘΕΙ ΤΟ 60% ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ ΔΕΝ ΜΑΣ ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΕΡΓΑ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΧΑΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΗΔΗ ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΔΕΚΑΕΤΙΑ!
ΑΜΕΣΗ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΩΝ ΔΙΟΔΙΩΝ! ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΙΤΗΣΗ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ.
ΟΙ ΕΡΓΟΛΑΒΟΙ ΕΧΟΥΝ ΠΛΗΡΩΘΕΙ, ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΖΗΜΙΩΘΕΙ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΕ ΜΙΑ ΔΙΔΡΟΜΗ 60-70ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΩΝ ΧΑΝΕΙ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΣ ΔΙΟΔΙΑ!

Για το νοσοκομείο και την υγεία
Η χώρα βρίσκεται αντιμέτωπη με μια ανθρωπιστική κρίση την οποία προκάλεσαν οι ακραίες νεοφιλελεύθερες επιλογές της κυβέρνησης, τα αποτελέσματα της οποίας αποτυπώνονται στον τομέα της δημόσιας υγείας.
Τα νοσοκομεία, όπως και αυτό της Κορίνθου, αποψιλώνονται από προσωπικό, απαξιώνονται προς όφελος ιδιωτικών συμφερόντων.
Ζητούμε ΆΜΕΣΑ την ενίσχυση του δικτύου πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας, αλλά και του νοσοκομείου του νομού.
Η χωροθέτηση εξάλλου του Νοσοκομείου κοντά σε εθνικούς δρόμους, όπου υποδέχονται τα τροχαία, η μοναδικότητά του σε επίπεδο νομού, καθώς και η πληθώρα επισκεπτών που δέχεται η περιοχή τα Σαββατοκύριακα, τις αργίες και τους θερινούς μήνες έχουν σαν αποτέλεσμα, το μοναδικό Νοσοκομείο να εξυπηρετεί πολλά έκτακτα περιστατικά τροχαίων ατυχημάτων, με άμεσο αποτέλεσμα την συμφόρηση των ΤΕΠ, κυρίως για χειρουργικά και ορθοπεδικά περιστατικά.
ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΑΛΥΨΗ ΚΕΝΩΝ ΘΕΣΕΩΝ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΟΡΙΝΘΟΥ
ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΟΠΟΥ ΛΕΙΠΟΥΝ Ή ΑΝΑΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΥΠΑΡΧΟΝΤΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΩΝ ΚΕΝΤΡΩΝ ΥΓΕΙΑΣ

Για το μεγάλο θέμα της διάβρωσης της ακτής στο Δερβένι και αλλού
Τα έργα που έκανε πρόσφατα η περιφέρεια για την ανάσχεση της διάβρωσης στο Δερβένι, δημιούργησαν επιπλέον προβλήματα - σε συνδυασμό με παλαιότερες, αμφιλεγόμενες παρεμβάσεις - που δήθεν θα έλυναν το πρόβλημα και που έχουν εγκαταλειφθεί. 
Συνέπεια, υ­πάρ­χει σο­βα­ρός κίν­δυ­νος να χα­θούν πα­ρα­λί­ες, ι­διο­κτησί­ες και πολ­λές του­ρι­στι­κές ε­πι­χει­ρή­σεις να α­να­γκα­στούν να α­να­στεί­λουν τη λει­τουρ­γί­α τους στο ά­με­σο μέλ­λον.
Ζητάμε, άμεση ενίσχυση υποδομών ώστε να εξαλειφθεί το πρόβλημα.
Πίεση στους εργολάβους και την Περιφέρεια να τελειώσουν επιτέλους τα έργα.
Έλεγχο, να δούμε γιατί συνέβησαν αυτές οι κακοτεχνίες που επιδείνωσαν το πρόβλημα;

Στην ερώτηση σε όσα έχουν ακουστεί για τους Χρυσαυγίτες, όλο το προηγούμενο διάστημα, μέσω της τηλεοράσεως, και στο ότι ίσως ο κόσμος να έχει σχηματίσει μια κακή άποψη για τα στελέχη της Χρυσής Αυγής, ο συναγωνιστής απάντησε:
" Το ψηφοδέλτιο της χρυσής αυγής είναι στελεχωμένο με επιστήμονες, επαγγελματίες, ανθρώπους του μόχθου και της προκοπής, άνεργους, ΑΜΕΑ! Είναι δολοφόνοι όλοι αυτοί; Δεν έχουν οικογένειες, παιδιά; Δεν έχουν προσωπικότητα;  Παρά την χρυσαυγειάδα των καναλιών και των νταβατζήδων, ο κόσμος είναι δίπλα μας, και την άλλη Κυριακή θα μας αναδείξει σε τρίτη πολιτική δύναμη!  Και σύντομα και κυβέρνηση!

Τέλος, δίνοντας το πολιτικό μήνυμα προς τους ψηφοφόρους της Κορινθίας είπε: 
"Το μήνυμα το δικό μου, είναι πως σε αυτή την εκλογική αναμέτρηση πρέπει ο λαός να δώσει δυναμικό το παρόν δίπλα μας!
Να δυναμώσει την φωνή της Χρυσής Αυγής στο κοινοβούλιο, να δυναμώσει την Ελλάδα. Γιατί η Χρυσή Αυγή είναι η Ελλάδα! "


Για την Κορινθία, ο υποψήφιος Βουλευτής
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΒΛΑΧΟΠΟΥΛΟΣ


Υ.Γ. Ο Δημήτρης Βλαχόπουλος ήταν μέχρι και πριν από λίγα χρόνια, μόνιμος κάτοικος Αγίων Θεοδώρων.
Είναι μέλος της Κ.Ε. του κόμματος "ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ" ενώ έχει την ευθύνη της Κεντρικής διοίκησης, καθώς και την οικονομική Διεύθυνση του Κινήματος. Είναι εκδότης της Εθνικής εφημερίδος "ΕΜΠΡΟΣ".

recent

[4] [ΣΚΑΝΔΑΛΑ] [ticker] [Σ Κ Α Ν Δ Α Λ Α ! ! !]