Popular Posts

ELNEWS - Hellenic Pride

Ενοπλες Δυναμεις - Ελλαδα - Ελληνισμος - Κυπρος - Βαλκανια - Ειδησεις - Επικαιροτητα - Αποκαλυψεις

Blogger news

Blogroll

 

Blogger templates

[5] [SOS] [slider-top-big] [Slider Top]

Λαϊκός Εθνικισμός σημαίνει Αγώνας!

| No comment


Καμία χριστουγεννιάτικη ευχή δεν δύναται να κατευνάσει την οργή μήτε και να αναπληρώσει το κενό εκείνων των Συντρόφων που παρά τη θέλησή τους, βρίσκονται μακριά μας. Διωκόμενοι Εθνικιστές, Πολιτικοί Κρατούμενοι ενός αντεθνικού Καθεστώτος το οποίο σκορπίζει με λύσσα το ταλμουδικό του μίσος, την ίδια ώρα που με αυθάδεια απύθμενη απαιτεί από το Κίνημα σεβασμό.



Όταν οι οικογένειες των Ελλήνων Πατριωτών θα μαζωχτούν γύρω από την πύρινη εστία -πραγματική ή νοερή-, ευλαβικά τηρώντας τα πατροπαράδοτα έθιμα των Χριστουγέννων, θα υπάρχουν αντίστοιχες οικογένειες Εθνικιστών που θα βιώνουν την εκδικητική μανία ενός Κράτους ξενόδουλου, το οποίο βαστά μακριά τους ανθρώπους τους επειδή οι τελευταίοι διέθεταν το σθένος να αντισταθούν στη σιωνιστική βαρβαρότητα. Αυτό ήταν και παραμένει το διαρκές «έγκλημα» των Συντρόφων μας, το οποίο πληρώνουν με την παράνομη προφυλάκισή τους. Οι περισσότεροι μάλιστα εξ αυτών, θα περάσουν στις φυλακές της ψευτοδημοκρατίας τα δεύτερα συνεχόμενα Χριστούγεννα, έχοντας στη καρδιά ένα πόθο δυνατότερο από την οποιαδήποτε ευχή: τον πόθο της Λευτεριάς.
Όταν οι πόλεις και τα χωριά της Πατρίδος θα πλημμυρίζουν από το παιδικό τραγούδι των Χριστουγέννων, δωρεά των προεστών και προκρίτων για να ξεγελάσουν τη δυστυχία του απλού Λαού, στις φυλακές του Κορυδαλλού και του Μαλανδρίνου θα θεριεύει η θέληση για οριστική επικράτηση και θα σιγοτραγουδιέται μέσα από τα κελιά ο θούριος «Ορθό το Λάβαρο».
Οι Εθνικιστές Πολιτικοί Κρατούμενοι δεν είναι κόκκινοι τρομοκράτες για να προσμένουν χάρες από το αντεθνικό Καθεστώς. Ως ορκισμένοι του εχθροί, το μόνο που αληθινά προσμένουν είναι τον λυσσώδη και φανατικό Αγώνα των Συντρόφων τους που οδηγεί αφενός στη δικαίωση και αφετέρου στην Νίκη του Κινήματος.
Δεν τρέφουμε καμία αυταπάτη: η δικαίωση των Εθνικιστών Πολιτικών Κρατουμένων είναι άμεσα εξαρτώμενη από την αμετάκλητη συντριβή του Καθεστώτος των διεφθαρμένων!
Η συντριβή του μετώπου των αντιπάλων δεν θα έρθει βεβαίως μέσα από ευχές, προσευχές, ανούσια λόγια  και ως μάννα εξ ουρανού. Τουναντίον, διέρχεται απαραιτήτως μέσα από θυσίες, στερήσεις και διώξεις ακατάληπτες από το μέσο αστικό νου. Ιδού γιατί το Κίνημά μας είναι Κίνημα επαναστατικό και στην πραγματικότητα, όσο κι αν οι μαρξιστές το αρνούνται, είναι το μοναδικό αληθινά Λαϊκό και Επαναστατικό.
Όταν μια μέρα το αδέκαστο Δικαστήριο της Ιστορίας θα γυρέψει τις επαναστατικές μας περγαμηνές, εμείς οι Εθνικιστές θα υποδείξουμε 2 Νεκρούς Συντρόφους κι επιπλέον τον Αρχηγό και δεκάδες ακόμη Συναγωνιστές Πολιτικούς Κρατούμενους μιας λαομίσητης Χούντας. Οι αριστεροί αντιθέτως, θα έχουν να υποδείξουν μονάχα την μείωση των κρατικών τους μισθών!
Όταν λοιπόν οι αστοί θα μυξοκλαίγονται γύρω από το γιορτινό τραπέζι για τα δεινά τα οποία τους φόρτωσε η ψευτοδημοκρατία των καπιταλιστών, τότε υποδείξτε τους με την Πίστη των πραγματικών Ιδεολόγων χαραγμένη στο πρόσωπο και πρωτίστως στην καρδιά σας, πως δεκάδες Χρυσαυγίτες βρίσκονται αντισυνταγματικά προφυλακισμένοι επειδή το τυραννικό Καθεστώς τους αρνείται το δικαίωμα στο νόμιμο Πολιτικό Αγώνα. Τα δεινά του Λαού μας, έχουν πηγή κι αιτία, οι οποίες συνοψίζονται σε δυο λέξεις: αντισυνταγματικό τόξο. Η λύση του Ελληνικού Προβλήματος από την άλλη, δύναται επίσης να περιγραφεί με δυο λέξεις: ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!
Αντί ευχών, πολλώ δε μάλλον αντί της επίπλαστης και ψευδεπίγραφης κοινωνικής ειρήνης, η οποία κυριαρχεί σε αστικές κομματικές συμμορίες διεφθαρμένων και στα νεκροταφεία, το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα δεν μπορεί παρά να βρίσκεται σε διαρκή επαγρύπνηση κι αγωνιστική εγρήγορση για να διαφυλάξει τα δίκαια του Λαού και της Πατρίδος και προπαντός για να διασφαλίσει την άμεση απελευθέρωση του Αρχηγού και των Συναγωνιστών μας.
Κλείστε τα αυτιά στις σειρήνες του εφησυχασμού, του συμμορφωτισμού, της πολιτικής ειρήνης και συναίνεσης. Όσο έστω κι ένας Συναγωνιστής μας παραμένει Πολιτικός Κρατούμενος του αντεθνικού Καθεστώτος, βρισκόμαστε άπαντες σε Πολιτικό Πόλεμο με μια Τυραννία φαύλων και ξενόδουλων!
Λευτεριά στους Εθνικιστές Πολιτικούς Κρατούμενους!
ΥΓ. Δεν είναι ευχή, είναι σάλπισμα αδιάκοπου Αγώνα.
Ευάγγελος Καρακώστας

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

recent

[4] [ΣΚΑΝΔΑΛΑ] [ticker] [Σ Κ Α Ν Δ Α Λ Α ! ! !]