Popular Posts

ELNEWS - Hellenic Pride

Ενοπλες Δυναμεις - Ελλαδα - Ελληνισμος - Κυπρος - Βαλκανια - Ειδησεις - Επικαιροτητα - Αποκαλυψεις

Blogger news

Blogroll

 

Blogger templates

[5] [SOS] [slider-top-big] [Slider Top]

Η ΧΑ ΠΑΝΟΥΛΗ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΤΑΞΕΙ ΦΟΒΙΣΜΕΝΗ ΤΟ ΣΤΕΦΑΝΙ! ΤΟΥΡΚΟΙ~ΜΟΓΓΟΛΟΙ~ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ, ΤΑ ΙΜΙΑ ΕΙΝΑΙ ΓΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ! ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΤΕΛΕΣΟΥΜΕ ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΝΗΣΙ !!!

| No comment
Γράφει ο Θοδωρής Τσέλας.
Στα Ίμια που ξεπούλησε και γκριζάρισε ο Σημίτης και έκτοτε καμία κυβέρνηση ασχολήθηκε, ούτε πράσινη, ούτε μπλε, πήγε ο καπετάν Πάνος για να αποδείξει πως είναι ατρόμητος!
Από τότε δηλαδή που υπήρξε η κρίση των Ιμίων και που η Αγκυρα άρχισε να κάνει λόγο δήθεν για γκρίζες ζώνες στο Αιγαίο, αμφισβητώντας την κυριαρχία της Ελλάδος σε αρκετά νησιά θέτοντας ένα ακόμα θέμα στην ατζέντα των ελληνοτουρκικών διαφορών.

Από τότε, που  μας διέταξαν κι εμείς πειθαρχήσαμε ως λίγοι και μικροί να αποσυρθούν τα στρατεύματα από την περιοχή, τότε που ζητήθηκε να μην υπάρχουν «ούτε σημαίες, ούτε στρατός στα Ίμια» και βρέθηκε ο Πάγκαλος να προσβάλλει την σημαία μας χαρακτηρί αφού ζοντας την ως ένα απλό πανί...

Δείτε λοιπόν το τελετουργικό όπως περιγράφεται στα ΜΜΕ.

"Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Π. Καμμένος, θα είναι ο πρώτος υπουργός που επισκέπτεται τη θάλασσα των Ιμίων για να ρίξει ένα στεφάνι τιμώντας έτσι τη μνήμη των τριών πιλότων του ελικοπτέρου του Πολεμικού Ναυτικού, του υποπλοίαρχουΧριστόδουλου Καραθανάση, του υποπλοίαρχου Παναγιώτη Βλαχάκου και του αρχικελευστή Εκτορα Γιαλοψού που σκοτώθηκαν εν ώρα καθήκοντος."

Ερώτηση: Θα ρίξει ένα στεφάνι, oύτε καν θα ανέβει πάνω, oύτε καν θα τελέσουν ένα τρισάγιο στα άγια Ελληνικά χώματα του νησιού, που οι τρεις λεβέντες χάθηκαν για να υπερασπιστούν;

Καπετάν Πάνο, δεν πείθεις κανέναν! Και από ενέργειες πυροτεχνήματα δεν έχουμε ανάγκη! Όχι πως είχαμε αμφιβολία πως θα έκανες κάτι παραπάνω! Που κότσια για να ανέβεις επάνω...Για το θεαθήναι όλα! Αν, όμως, νομίζεις πως έτσι, θα κερδίσεις τους πατριώτες που απογοήτευσες εσύ και η ψοφοδεξιά, αμέσως μετά που έπεσε ο εθνοπροδότης Σημίτης, που δεν πράξατε και ΔΕΝ απαίτησες να διαπραχθούν τα δέοντα, ώστε να κόψεις τον βήχα στους μογγόλους Τούρκους, είσαι γελασμένος!


 

Η Χρυσή Αυγή Πανούλη δεν θα πετάξει φοβισμένη το στεφάνι! Και το λέει ξεκάθαρα! Τούρκοι, μογγόλοι, Αριστεροί! Τα Ίμια είναι γη Ελληνική - Και σύντομα θα τελέσουμε, μνημόσυνο στους ήρωες, επάνω στο νησί!

Κάλεσμα - Πρόσκληση: Αύριο άπαντες στην συνάντηση μας, εκεί που ανταμώνουν οι σημαίες μας και ο τόπος γίνεται το Αιγαίο μας

Εκεί όπου 3 Έλληνες Αξιωματικοί έπεσαν κατά την εκτέλεση του Εθνικού Καθήκοντος περισώζοντας την Τιμή ενός ολόκληρου Έθνους, όπως πράττουμε σήμερα Εμείς!
xryshaygh.blogspot.gr

recent

[4] [ΣΚΑΝΔΑΛΑ] [ticker] [Σ Κ Α Ν Δ Α Λ Α ! ! !]