Popular Posts

ELNEWS - Hellenic Pride

Ενοπλες Δυναμεις - Ελλαδα - Ελληνισμος - Κυπρος - Βαλκανια - Ειδησεις - Επικαιροτητα - Αποκαλυψεις

Blogger news

Blogroll

 

Blogger templates

[5] [SOS] [slider-top-big] [Slider Top]

ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ! ! !

| No comment


Γράφει ο Θοδωρής Τσέλας.

Λένε διάφοροι «μετριοπαθείς» ψηφοφόροι, προφανώς επηρρεασμένοι από τα διάφορα ευφάνταστα που βλέπουν στην τηλεόραση. «Ναι, καλοί είστε, καλά τα λέτε, αλλά είστε βίαιοι ρε παιδί μου και τα χαλάμε…»…Τους απαντάμε λοιπόν . . .



Η ψήφος, στην Χρυσή Αυγή, είναι ψήφος ευθύνης,  είναι ψήφος στην Ελλάδα!
Η ψήφος, στην Χρυσή Αυγή, είναι φτυσιά και χαστούκι στα μούτρα όλων εκείνων που ήθελαν να γίνει μπάχαλο η χώρα με το που φυλάκισαν τον Αρχηγό της Χρυσής Αυγής και τους Βουλευτές της με τον θεαματικό τρόπο που το έκαναν, για να καλύψουν τα εγκλήματά τους εναντίον των Ελλήνων!

Τίποτε δεν έγινε, αν και έγιναν συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας με χιλιάδες μέλη και φίλους.
Γατί οι Έλληνες Εθνικιστές είναι συνειδητά έτοιμοι,  και φυλακές να πάνε και εξορίες και το αίμα τους να χύσουν για την Πατρίδα και τους Έλληνες.

Και οι άθλιοι αποφάσισαν να κλιμακώσουν και να χύσουν το αίμα εκείνο το κρύο βράδυ στην λεωφόρο Ηρακλείου, όταν δεν κατάφεραν τους δόλιους σκοπούς τους με τις φυλακίσεις, ελπίζοντας στην δίκαιη αγανάκτηση μας,

Και πάλι εμείς εκεί, στον δρόμο της Αρετής και της Πειθαρχίας. Στον δρόμο της Ευθύνης.Θρηνήσαμε, άλλοι βουβά και άλλοι γοερά, είπαμε συνθήματα, αλλά δεν προκαλέσαμε κανέναν. Πάντα όμως θα ζητάμε την τιμωρία για το στυγερό έγκλημα.
Δεν είναι αδυναμία η συμπεριφορά μας. Είναι πράξη δύναμης.

Όπως πράξη δύναμης είναι η υπομονή του συνόλου της κοινοβουλευτικής δύναμης της Χρυσής Αυγή που υπομένει τις διώξεις, τις παρενοχλήσεις στην άσκηση των δικαιωμάτων τους εντός του κοινοβουλίου, ΕΠΙΜΕΝΟΝΤΑΣ με ατσάλινη θέληση για αγώνα, για λευτεριά, για ελπίδα στην Ελλάδα και τον Έλληνα.

Με μπροστάρη τον Αρχηγό μας που βρίσκεται για πολλοστή φορά στις φυλακές διωκόμενος για τις ιδέες του και την Ιδεολογία του που δεν είναι άλλη παρά μόνον η Ελλάδα, ζητούν σε όλους τους τόνους: ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ!

Δεν είμαστε ήρωες όσοι εμπλεκόμαστε με την Χρυσή Αυγή, επειδή φανήκαμε συνετοί στα δύσκολα. Ήρωες είναι εκείνοι που διώκονται και εξακολουθούν να στέκονται αγέρωχοι.
Ήρωες είναι εκείνα τα παιδιά που έπεσαν στην παγωμένη άσφαλτο.
Όλοι εμείς οι υπόλοιποι, είτε είμαστε στα ψηφοδέλτια, είτε όχι, δεν είμαστε κάτι, πέραν από Έλληνες, μέχρι να μας καλέσει και η δική μας μοίρα.

Όλοι όμως, από όποιο πόστο και αν υπηρετούμε την Ιδέα της Ελλάδας, έχουμε μέσα μας την Ελλάδα που  ήταν – είναι – και θα είναι πάνω από όλους μας.

Μιλάμε για Ελλάδα και δακρύζουμε βλέποντας τα σημερινά χάλια, την ταπείνωση, το σκυμμένο κεφάλι του πατέρα στο άδειο τραπέζι, το κρύο παιδικό δωμάτιο μέσα στον χειμώνα.
Γιατί θέλουμε τους Έλληνες ελεύθερους, ανεξάρτητους, ισχυρούς.
Θέλουμε την χώρα μας, χώρα υπερήφανη και όχι υποταγμένη στους ξένους τοκογλύφους.

Ποιος είναι λοιπόν «Φασίστας»;
Ποιος σας λέει να μην μας ψηφίσετε γιατί είμαστε «Φασίστες, εγκληματίες, νεοναζί;»Για κοιτάξτε τον καλά στα μάτια και δείτε την αδιαφορία του, δείτε πόσο έχει μπει η τηλεόραση βαθειά στο πετσί του και έχει ποτίσει το ψέμα την ψυχή του.
Μυρίστε την απάθεια και τον ωχ αδερφισμό του να αναδύεται από την λογική της εύκολης και αθέμιτης κριτικής,
Ρωτήστε τον, ποιος είναι ο Φασίστας και δείτε τον να τα χάνει.
Εμείς, που είδαμε χυμένο το αίμα των παιδιών μας από την αριστερή τρομοκρατία που υπερασπίζεται ο Σύριζα;
Εμείς που είδαμε τον Αρχηγό μας να σέρνεται στις φυλακές τους, χωρίς κατηγορίες και ανεχόμαστε – γιατί και ο ίδιος το ανέχεται – να βρίσκεται εδώ και 17 μήνες παράνομα και αντισυνταγματικά προφυλακισμένος χωρίς την περιβόητη δίκη;
Εμείς που κάναμε προεκλογικό αγώνα στην σιωπή, γιατί βρισκόμαστε αποκλεισμένοι από όλα τα κανάλια των εργολάβων της διαπλοκής, του μίσους και του ψεύδους, που τρέμουν την Ελεύθερη φωνή μας;


Ή ΟΛΟΙ εκείνοι που λένε εμάς φασίστες και μας φιμώνουν την φωνή;

Καιρός να ξανασυστηθούμε και να επαναπροσδιορίσουμε τις λέξεις.

Υ.Γ. Τα λέμε την Κυριακή με το ψηφοδέλτιο της Χρυσής Αυγής στα χέρια και την αποφασιστικότητα του ΈΛΛΗΝΑ στα μάτια!

Χρυσή Αυγή – Η μόνη Εθνική Επιλογή!

recent

[4] [ΣΚΑΝΔΑΛΑ] [ticker] [Σ Κ Α Ν Δ Α Λ Α ! ! !]