Popular Posts

ELNEWS - Hellenic Pride

Ενοπλες Δυναμεις - Ελλαδα - Ελληνισμος - Κυπρος - Βαλκανια - Ειδησεις - Επικαιροτητα - Αποκαλυψεις

Blogger news

Blogroll

 

Blogger templates

[5] [SOS] [slider-top-big] [Slider Top]

ΑΛΛΑΞΟΚ@ΛΙΕΣ ΝΔ-ΠΑΣΟΚ ΜΕ ΠΕΤΡΑ ΤΟΥ ΣΚΑΝΔΑΛΟΥ ΤΗΝ ΓΚΕΡΕΚΟΥ . . .

| No comment


Μέχρι την ώρα που γράφονται αυτές οι γραμμές, η «πέτρα του σκανδάλου» δεν έχει ακόμα μιλήσει, ωστόσο ο καπνός από τη φωτιά έχει πλημμυρίσει τον τόπο.

Μιλάμε βεβαίως για τη… μεταγραφή της Γκερέκου, από το κλεφτο-ΠΑΣΟΚ στη νουδούλα. Σύμφωνα με τις… κακές γλώσσες, η Γκερέκου πείστηκε από τον Δένδια, που δεσμεύτηκε να της παραχωρήσει τον εκλογικό του μηχανισμό στην Κέρκυρα -μιας και αυτός πάει στην Β΄ Αθήνας, φοβούμενος το… μαύρισμα- για να τον στηρίξει την «επόμενη μέρα», στις αρχηγικές του φιλοδοξίες. 



Στη μεταγραφή αντιδρούν εντόνως τα στελέχη του κλεφτο-ΠΑΣΟΚ (προφανώς φοβούμενα άνοιγμα του Ασκού του Αιόλου…) και απειλούν τον Σαμαρά να μην τη μαζέψει στη νουδούλα, γιατί θα έχει… συνέπειες.

Για την ιστορία (και για να σιχαθείτε ακόμα περισσότερο τους πολιτικάντηδες…) παραθέτουμε τη δήλωση υποστήριξης του κλεφτο-ΠΑΣΟΚ που έκανε η Γκερέκου προ… τριημέρου, βεβαιώνοντας πως θα πολιτευθεί με το κλεφτο-ΠΑΣΟΚ κι όχι με το νέο κόμμα του Jeffrey:

«Η  διαδρομή μου στην πολιτική με δίδαξε ότι οι πολίτες αξιώνουν καθαρή θέση, συνεπή στάση, υπεύθυνη συμπεριφορά.  Γι’ αυτό και δε θα μπορούσα παρά να συνεχίσω όπως ακριβώς ξεκίνησα αυτή τη διαδρομή, ως υποψήφια του ΠΑΣΟΚ στην Κέρκυρα. Έχω το χρέος να τιμήσω την παράταξη που με ανέδειξε και, κυρίως, τις Κερκ
υραίες και τους Κερκυραίους που με εμπιστεύθηκαν σε τέσσερις εκλογικές αναμετρήσεις…».

Επαναστατική πρόταση ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ.ΝΕΤ: Αφού δεν έχουν που δεν έχουν καμιά πολιτική διαφορά τα δύο πτώματα της μεταπολίτευσης, μήπως με αφορμή τηνυπόθεση της  Γκερέκου πρέπει να το σκεφτούν σοβαρά να ενωθούν εις σάρκαν μίαν και να κατέλθουν με κοινά ψηφοδέλτια στις εκλογές, με το όνομα Νέα Πασοκοκρατία, ας πούμε; Πάντως, προλαβαίνουν!



ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ

recent

[4] [ΣΚΑΝΔΑΛΑ] [ticker] [Σ Κ Α Ν Δ Α Λ Α ! ! !]