Popular Posts

ELNEWS - Hellenic Pride

Ενοπλες Δυναμεις - Ελλαδα - Ελληνισμος - Κυπρος - Βαλκανια - Ειδησεις - Επικαιροτητα - Αποκαλυψεις

Blogger news

Blogroll

 

Blogger templates

[5] [SOS] [slider-top-big] [Slider Top]

Τίγκα στα λαμόγια το Ποτάμι. Ο Θεοδωράκης στέλνει εκπροσώπους στα κανάλια που έχουν καταδικαστεί και διασύρει την χώρα με σκάνδαλα μέσω ΜΚΟ!!

| No comment


Ο Θεοδωράκης είναι συνεργός στην εξευτελιστική για την Ελλάδα υπόθεση, που εμπλέκεται η Αποστολοπούλου; Εαν όχι γιατί συνεχίζει να την προβάλλει ως εκπρόσωπο στα κανάλια 3 μέρες πριν τις εκλογές; Εμείς ξέρουμε, στον κόσμο οφείλει να απολογηθεί! 
Αυτό είναι εξαπάτηση του Ελληνικού λαού!



Η Αποστολοπούλου, προσωπική φίλη του Σταύρου Θεοδωράκη, έστησε ΜΚΟ τις αμαρτωλές ημέρες των Παπανδρέου – Ρόντος και ροκάνισε τα κοινοτικά κονδύλια.
Το αποτέλεσμα; Να διασυρθεί η Ελλαδα για άλλη μια φορα στο Ευρωπαϊκό δικαστηριο, όπως στην περίπτωση του «καλαμποκιού» και να κληθεί η ΜΚΟ να επιστρέψει επιδοτήσεις ΑΝΩ ΤΟΥ… ΕΝΟΣ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟΥ ΕΥΡΩ!




Η ΜΚΟ «μπουμπουνισε» όπως λέμε στην πιάτσα, το 2011!
Η φρίκη; Η ενασχόληση της ΜΚΟ είχε ως «αντικείμενο» (διότι έτσι βλέπουν στο ποτάμι τους ανθρώπους, ως αντικείμενα πλουτισμού) τους συνανθρώπους μας με ειδικές ανάγκες.

Η δυσωδία; Ενώ η απόφαση του δικαστηρίου είναι τελεσίδικη, ΟΥΔΕΙΣ εκ των ΜΜ»Ε» της διαπλοκής ενημέρωσε τους πολίτες.

Αντί δηλαδη ο Θεοδωρακης να πει «Ξέρετε, την διαγράφω αμέσως», φρόντισαν να κουκουλώσουν την υπόθεση. Διότι οι δεσμοί τους είναι στενοί και παλαιότεροι του κόμματος της διαπλοκής.

Ιδού και οι αποφάσεις. 




xryshaygh.blogspot.gr

recent

[4] [ΣΚΑΝΔΑΛΑ] [ticker] [Σ Κ Α Ν Δ Α Λ Α ! ! !]