Popular Posts

ELNEWS - Hellenic Pride

Ενοπλες Δυναμεις - Ελλαδα - Ελληνισμος - Κυπρος - Βαλκανια - Ειδησεις - Επικαιροτητα - Αποκαλυψεις

Blogger news

Blogroll

 

Blogger templates

[5] [SOS] [slider-top-big] [Slider Top]

ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΤΕΛΙΚΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ ΜΕ ΣΥΡΙΖΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΧΑ ΤΡΙΤΟ ΚΟΜΜΑ, ΕΝΑ ΚΟΜΜΑ ΑΠΟ ΤΗ ΦΥΛΑΚΗ ΝΙΚΗΣΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ !!!

| No comment
Οριστικά τρίτο κόμμα τον Λαϊκό Σύνδεσμο και σε αντίθεση με όλες τις προβλέψεις, πλην βέβαια των αντικειμενικών εκτιμήσεων του Λαϊκού Συνδέσμου, δίνουν ως πρόβλεψη η συνεργαζόμενη με το υπουργείο Εσωτερικών Singular Logic, με ενσωμάτωση στο 20% σχεδόν στην Επικράτεια. Παράλληλα εδραιώνεται η μεγάλη διαφορά του ΣΥΡΙΖΑ από τη ΝΔ.
Συγκεκριμένα ως πρόβλεψη αποτελέσματος δίνει ΣΥΡΙΖΑ 36.5% και 150 έδρες, 27,7  και 76 έδρες στη ΝΔ, Λαϊκός Σύνδεσμος-Χρυσή Αυγή, 6,3 και 17 έδρες, 5,9% και 16 έδρες, γα το Ποτάμι, 5,6% με 15 έδρες ΚΚΕ, ΠΑΣΟΚ 4,8% με 13 έδρες και οι ΑΝΕΛ με 4,7% με 13 έδρες.

Το ΚΙΔΗΣΟ δεν εισέρχεται στην Βουλή καθώς φτάνει οριακά μέχρι το 2,52%.

Εντυπωσιακό είναι το ποσοστό του κόμματος ΤΕΛΕΙΑ του Απόστολου Γκλέτσου ο οποίος βρίσκεται στο 1,70% με την Ένωση Κεντρώων να συγκεντρώνει το 1,86%.

Το ΛΑΟΣ που κάποτε συγκέντρωνε ποσοστά της τάξης του 4 και 5% εξαιρετικά αποδυναμωμένο βρίσκεται στο μόλις 1,10% ενώ από εκεί και πέρα τα υπόλοιπα κόμματα κινούνται κάτω της μονάδας.

Τέλος αξίζει να σημειωθεί η οριστική εξάφανιση της ΔΗΜΑΡ η οποία βρίσκεται στο 0,48% ουσιαστικά δηλαδλή εξαφανιζεται απο την πολιτική ζωή της χώρας.

Ας μην ξεχάσουμε ότι η ΔΗΜΑΡ είχε πρωτοστατήσει στην  ανηλεή και ανήθικη επίθεση εναντίον της αθλήτριας του στίβου Βουλας Παπαχρήστου και του ποδοσφαιριστή Γιώργου Κατίδη των οποίων  και ουσιαστικά σταμάτησε την καριέρα τους, ενώ είχε στηρίξει την πρώη κυβέρνηση του Μνημονίου που πήρε τα ανηλεή μέτρα του Δεκεμβρίου του 2012.


 

Πρόκειται για έναν τεράστιο θρίαμβο από την μία πλευρά της "σκληρής" Αριστεράς και από την άλλη πλευρά της σκληρής Δεξιάς: Η πρώη έγινε κυβέρνηση από το 3,8% των εκλογών του 2009 και ο Λαϊκός Σύνδεσμος αν και εμποδίστηκε από μία προέλαση τουλάχιστον στην δεύτερη θέση αποδεικνύουν ότι είναι "πολύ σκληροί για να πεθάνουν".

Οι Ελληνες πολίτες παρά το κλίμα τρόμου και ζόφου κατά των εθνικιστών, παρά τις φυλακίσεις ολόκληρης της ηγετικής ομάδας του κόμματος τους έφεραν στην τρίτη θέση, με περισσότερες έδρες από αυτές που έχουν τώρα (16) έστω ελαφρά κάτω από το ποσοστό του 2012.
defencenet.gr

recent

[4] [ΣΚΑΝΔΑΛΑ] [ticker] [Σ Κ Α Ν Δ Α Λ Α ! ! !]