Popular Posts

ELNEWS - Hellenic Pride

Ενοπλες Δυναμεις - Ελλαδα - Ελληνισμος - Κυπρος - Βαλκανια - Ειδησεις - Επικαιροτητα - Αποκαλυψεις

Blogger news

Blogroll

 

Blogger templates

[5] [SOS] [slider-top-big] [Slider Top]

ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΠΠΑΣ: "ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗ ΦΥΛΑΚΗ ΠΟΛΕΜΑΜΕ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΜΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΗ ΧΟΥΝΤΑ ΤΗΣ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ !!!

| No comment
Ο κ. Χρήστος Παππάς επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας της Χρυσής Αυγής, μου έκαμε την τιμή να μου παραχωρήσει συνέντευξη εφ' όλης της ύλης, παρότι βρίσκεται προφυλακισμένος για τις ιδέες του, στις φυλακές Κορυδαλλού.
Οι διώξεις, οι εξορίες, οι συνωμοσίες σιωπής και οι λογής κουτοπονηριές των καθεστωτικών ελίτ, ώστε να εξοντώσουν τους πολιτικούς τους αντιπάλους, ποτέ δεν κατάφεραν να εξορίσουν τη φωνή των λαϊκών κινημάτων, από τους νόες και τις καρδιές των λαών...      

Ερώτηση 1
κ. Χρήστο Παππά, κοντεύει πια ενάμισης  χρόνος που βρίσκεστε προφυλακισμένος, στις φυλακές Κορυδαλλού [όπως και όλη σχεδόν η ηγεσία της Χρυσής Αυγής] εν όψει μιας δίκης που δεν γνωρίζει κανείς, το πότε και το αν θα γίνει..
Αυτοπροσδιορίζεστε ως πολιτικός κρατούμενος και την ίδια ακριβώς γνώμη τολμώ να πω ότι έχει και η συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων, ασχέτως αν πιστεύουν στις ιδέες της Χρυσής Αυγής ή όχι.  
Μιλήστε μου λοιπόν για τη δίωξη σας από το καθεστώς, την οποία χαρακτηρίσατε ως πολιτική δίωξη και για το τι πιστεύετε ότι θα συμβεί, αν ποτέ πραγματοποιηθεί η πολυσυζητημένη δίκη…   

Η δίωξη κατά της Χρυσής Αυγής είναι αποκλειστικά και μόνο πολιτική. Αυτό δεν αποτελεί μόνο πεποίθηση δική μου, των συναγωνιστών συγκρατουμένων μου καθώς και των ψηφοφόρων και υποστηρικτών του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή, αλλά και του σημαντικότερου μέρους του ελληνικού Λαού, ασχέτως ιδεολογικής προελεύσεως.

Δεκαπέντε και πλέον μήνες από του Σεπτεμβρίου 2013 και ειδικότερα μετά από τις συνταρακτικές αποκαλύψεις Μπαλτάκου στον από Δεκεμβρίου 2013 διάλογο, όπως αυτός αποτυπώνεται στο γνωστό επίμαχο βίντεο, η διαμορφωθείσα συναντίληψη όλων των Ελλήνων, εκτός από μία μικρή θλιβερή μειοψηφία φανατικών, είναι πως η μνημονιακή συγκυβέρνηση, χρησιμοποιώντας μια κλίκα, μια «παράγκα» ασφαλιτών, ρουφιάνων, και επίορκων δικαστικών λειτουργών-εγκληματιών, καθώς και πέντε (ναι, μόλις πέντε) ανώνυμους ευφάνταστους και συκοφάντες ψευδομάρτυρες, κινήθηκε ενάντια σε ένα πολιτικό κίνημα, ένα νόμιμο πολιτικό κόμμα, και δημιούργησε αυτή την εκτρωματική κατάσταση της προφυλακίσεως και πολιτικής μας ομηρίας.

Η ανομία αυτή γέννησε το έκτρωμα που λέγεται «Δικογραφία Χρυσής Αυγής». Όποιος την μελετήσει, όχι ειδήμων ή ακόμη και πρωτοετής φοιτητής της Νομικής, αλλά και οποιοσδήποτε άσχετος με τα Νομικά, θα καταλάβει αμέσως το δικονομικό έγκλημα και την σκευωρία. Αυτή η ίδια η Δικογραφία γκρεμίζει τον μύθο της «εγκληματικής οργάνωσης».

Η Αλήθεια λοιπόν είναι πως η μνημονιακή Χούντα Σαμαρά, με αφορμή ένα τυχαίο περιστατικό –ατυχές και καταδικαστέο- καταπάτησε το Σύνταγμα, διέταξε τη δίωξή μας (θυμηθείτε- Σαμαράς: «Θα τους λειώσω»), εφάρμοσε τις Σταλινικές και ολοκληρωτικές μεθόδους της «συλλογικής ευθύνης» και ταλαιπώρησε και ταλαιπωρεί εμάς και τις οικογένειές μας για να υφαρπάξει τις ψήφους των υποστηρικτών μας και να φιμώσει την ενοχλητική για το ένοχο κλεπτοκρατικό σύστημα, φωνή μας.

Και πάνω και πριν απ’ όλα, η Χούντα Σαμαρά, το σύστημα Σαμαρά, με τους υποτακτικούς του σε Σώματα Ασφαλείας, ΕΥΠ, ΣΔΟΕ, Άρειο Πάγο και Δικαιοσύνη, μαζί με τους συνοδοιπόρους του στα ΜΜΕ, είναι το σύστημα που έδωσε «το πράσινο φως», κατ’ ουσίαν την εντολή για την δολοφονία δύο νέων, δύο συναγωνιστών μας στο Νέο Ηράκλειο, των Ηρώων του Εθνικιστικού Κινήματος, Μανώλη Καπελώνη και Γιώργου Φουντούλη.

Για την δίκη, πράγματι, σε ό,τι αφορά την Κοινοβουλευτική Ομάδα και όχι κάποια ποινικά αδικήματα όπως η περίεργη και σκοτεινή υπόθεση της δολοφονίας Φύσσα, κανείς δεν γνωρίζει σήμερα, 11/1, αν αυτή γίνει ή όχι.

Το σίγουρο είναι πως οι ενορχηστρωτές αυτής της σκευωρίας, αυτής της παράνομης και άδικης διώξεώς μας, οι υβριστές του Λαού και οι καταπατητές κάθε έννοιας Δικαίου, θα βρεθούν εν τέλει προ ενός απολύτου αδιεξόδου. Θα εξευτελισθούν πολιτικά, ό,τι και αν γίνει. Και το γνωρίζουν πολύ καλά, όπως γνωρίζουν ξεκάθαρα πως είμαστε ΑΘΩΟΙ!
Η γνώση αυτή, η γνώση της αθωότητός μας, τους καθιστά διπλά ενόχους όχι μόνο έναντι ημών, έναντι του Λαού και της νομιμότητος, αλλά και έναντι του Ιστορικού του μέλλοντος. Είναι ένοχοι και είμαστε αθώοι. Η παράταση της άδικης φυλακίσεώς μας, συντελεί στην ολοκληρωτική τους κατάρρευση και την πολιτική τους εξαφάνιση.


 

-->
Ο Σαμαράς έπαιξε με τους θεσμούς, δεν σεβάστηκε τον Λαό και το αξίωμά του. Έπαιξε κι έχασε. Είμαστε υπερήφανοι που με 16 εθνικιστικά ΟΧΙ συντελέσαμε στην συντριβή του χειρότερου Πρωθυπουργού της νεοελληνικής Ιστορίας. Είμαστε υπερήφανοι που ακόμη και μέσα από την φυλακή πολεμάμε και αντιστεκόμαστε στην Μνημονιακή Χούντα της Συγκυβέρνησης.

Ερώτηση 2
Ποιες είναι οι συνθήκες κράτησης σας; Έχετε δυνατότητες επικοινωνίας, μέσω του διαδικτύου; Δώστε μου, αν θέλετε την εικόνα μιας τυπικής ημέρας ενός πολιτικού κρατούμενου…
Πως επηρεάζει ψυχολογικά η μακρά προφυλάκιση σας, εσάς,  την οικογένεια σας και τα αγαπημένα σας πρόσωπα;  

Τίποτα περισσότερο και τίποτα λιγότερο από συνθήκες κρατουμένου. Χωρίς ιδιαίτερα προνόμια όπως τα προνόμια κάποιων λεγομένων VIP ή καλοπληρωτών ποινικών.

Η δυνατότητα επικοινωνίας προσφέρεται μόνο από το καρτοτηλέφωνο του ΟΤΕ που βρίσκεται στον διάδρομο των κελιών κατά τις ώρες που αυτά είναι ανοικτά. Υπολογιστής και internet απαγορεύονται.

Η ημέρα περνά με μελέτη, με διάβασμα, με ενημέρωση πάνω στην επικαιρότητα μέσω εφημερίδων, ραδιοφώνου και τηλεοράσεως. Επίσης γίνονται πολιτικές συζητήσεις, εκτιμήσεις και πολιτικός σχεδιασμός.

Σε ηθικό-πολιτικό και ψυχολογικό επίπεδο σας διαβεβαιώ πως πράγματι ΚΡΑΤΑΜΕ ΓΕΡΑ. Το ίδιο θέλουμε να «κρατάνε γερά» και οι έγκλειστοι Έλληνες εκτός φυλακών, οι οποίοι βιώνουν την κοινοβουλευτική δικτατορία της Μνημονιακής Χούντας Σαμαρά-Βενιζέλου.

Από την πρώτη μέρα της άδικης και παράνομης προφυλακίσεώς μου –με εντολή Σαμαρά- πέρα από την προσωπική πικρία, διακατέχομαι από μια σταθερή πίστη και επιμονή. Μια πίστη στην τελική μας δικαίωση.  Για τις οικογένειες φυσικά είναι δύσκολο. Αυτό είναι όμως το τίμημα ενός πολιτικού, εφόσον έχει Ιδέες και θέλει να τις τιμήσει. Θυμηθείτε την σύγχρονη Ιστορία με τις φυλακίσεις και τις εξορίες των αριστερών ή με την εκδικητική φυλάκιση έως θανάτου των Αξιωματικών.

Εμείς οι Χρυσαυγίτες Βουλευτές επιμένουμε χωρίς να προσκυνάμε κανέναν. Χωρίς να γινόμαστε δηλωσίες. Χωρίς να ψηφίζουμε κανέναν Δήμα, έναντι οποιουδήποτε προταθέντος ανταλλάγματος. Δεν προδίδουμε τις Ιδέες μας και την Τιμή μας. Να γνωρίζετε πως ο Επιμένων Νικά, ο Λαός Νικά, η Αλήθεια Νικά. 

Ερώτηση 3
Αν δεν κάμω λάθος, η Χρυσή Αυγή έχει καταγγείλει την πολιτική της δίωξη σε Ευρωπαϊκά δικαστήρια… Ενημερώστε μας για την πορεία αυτών των ενεργειών και για τις αντιδράσεις της διεθνούς κοινότητας, απέναντι σε πολιτικές διώξεις, που θα έπρεπε κανονικά, να έχουν εξαφανιστεί  από την Ευρώπη του 21ου αιώνα…      

Ναι, πράγματι ισχύει. Προσφύγαμε στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων. Δεν έχει κάποια άμεση πρακτική σημασία, καθώς αποτελεί μια χρονοβόρα διαδικασία με συντριπτικές όμως πιθανότητες δικαίωσής μας. Αυτό δεν σημαίνει ότι θα βάλουμε τους Ευρωπαίους κριτές για τα του οίκου μας. Για μας πάνω απ’ όλα είναι ο Έλληνας, ο ελληνικός λαός. Ο προφήτης του Νέου Ελληνισμού, Περικλής Γιαννόπουλος, έγραφε πολύ σωστά πριν από εκατό και πλέον χρόνια «Δεν θα κρίνετε σεις οι Φράγκοι - τα χθεσινά αγριογούρουνα- Εμάς, αλλ’ Εμείς θα κρίνουμε Σας και τον πολιτισμό σας».
Από εποχής Διχασμού, όταν οι Ευρωπαίοι καθόριζαν τα του οίκου μας, όπως δυστυχώς γίνεται και σήμερα, ανέβαζαν και κατέβαζαν κυβερνήσεις και βασιλιάδες μέχρι την εισδοχή στην Ευρωπαϊκή Ένωση (τότε ΕΟΚ) το 1980 και την απόλυτη εξάρτησή μας από το Διευθυντήριο των Βρυξελλών, οι κυβερνήσεις της Ευρώπης στάθηκαν εμπόδιο στην πραγματική ανάπτυξη που λέγεται εθνική παραγωγή και αυτάρκεια. Μας υποδούλωσαν, και υπάρχουν πολιτικοί που θέλουν να μας κάνουν να τους πούμε και «ευχαριστώ» από πάνω.
Για μένα, η πραγματική Δικαιοσύνη, πέρα από την Ειμαρμένη, την Θεία Πρόνοια που είναι η Θεία Δικαιοσύνη, η πραγματική δικαιοσύνη για τα ανθρώπινα βρίσκεται πέρα από την Ευρώπη και τους κάθε λογής χαρτογιακάδες. 
Σε ό,τι αφορά την ανταπόκριση στις ενέργειές μας, θα την διαπιστώσετε, εφόσον γίνει δίκη, με την παρουσία σ’ αυτήν πλήθους Ευρωβουλευτών, Ευρωπαίων δικηγόρων, διεθνών παρατηρητών, ακτιβιστών και δημοσιογράφων. Θα αντέξει η «ανεξάρτητη» Δικαιοσύνη την βάσανο της δίκης; Θα αντέξει  η «παράγκα» Αθανασίου τέτοιον διεθνή εξευτελισμό;

Ερώτηση 4
Πιστεύετε ότι το καθεστώς θα φτάσει στο σημείο να εξαναγκάσει την ηγεσία ενός νόμιμου πολιτικού κινήματος, να δώσει τον προεκλογικό αγώνα από τα κελιά της τιμής;
Ποιες θα είναι οι πολιτικές κινήσεις του Λαϊκού Συνδέσμου, εφόσον τελικά του απαγορευθεί ο δημόσιος πολιτικός λόγος, είτε λόγω των προφυλακίσεων, είτε λόγω της απίστευτης ποινής του «κατ οίκον περιορισμού» και της «απαγόρευσης δημόσιων ομιλιών» που έχουν επιβληθεί[!] σε στελέχη του; 

Ήδη το κάνει. Ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής, της τρίτης πολιτικής δύναμης της χώρας, βρίσκεται στην φυλακή, όπως και εμείς, οι υπόλοιποι βουλευτές. Νομίζουν ότι με αυτόν τον τρόπο και αυτές τις μεθοδεύσεις θα μας σταματήσουν;  Το αντίθετο κάνουν. Προσπαθούν να σβήσουν την φωτιά της Εθνικής Αντίστασης ρίχνοντας βενζίνη.

Ο Λαός καταλαβαίνει τι συμβαίνει. Βλέπει τον αποκλεισμό, βλέπει την αδικία, βλέπει την συμπεριφορά των πολιτικών μας αντιπάλων και διωκτών καθώς και την συμπεριφορά των ΜΜΕ, και κρίνει. Κρίνει και ψηφίζει. Δίνει πολιτική δύναμη στην Χρυσή Αυγή όλο και περισσότερο, κάθε μέρα που περνάει οδεύοντας προς τις εκλογές.

Το ίδιο δεν έγινε και τον περασμένο Μάιο που η εκλογική εκστρατεία έγινε μέσα από τα κελιά της φυλακής; Στόχος είναι η Χρυσή Αυγή να κατακτήσει και στις εθνικές εκλογές την τρίτη θέση. Στόχος απόλυτα εφικτός όπως όλα δείχνουν, 14 μόλις ημέρες πριν τις εκλογές.

Η Χρυσή Αυγή όχι μόνο αντέχει, αλλά αυξάνει και διευρύνει την δύναμή της. Η Χρυσή Αυγή θα μπορέσει να σταθεί φραγμός στους εθνομηδενιστές του Σύριζα και της ΝΔ που αποτελούν τις διαφορετικές όψεις του αυτού ανθελληνικού και αντιλαϊκού νομίσματος. Του νομίσματος της προδοσίας.

Να γνωρίζετε, αγαπητέ κύριε Πανούση, τα αργύρια είναι τα ίδια και για τις Δεξιές και τις Αριστερές τσέπες.




"...Η Πίστη μας, αυτή η αγάπη μας για την Πατρίδα και το σύνθημά μας «Πρώτα οι Έλληνες» 
δεν σημαίνει μίσος. 

Το να αγαπάς, να υπερασπίζεσαι και να κάνεις τα πάντα για την Ελευθερία και Πρόοδο της Πατρίδας σου δεν σημαίνει ότι μισείς κατ’ ανάγκην τις άλλες Πατρίδες...."

Χρήστος Παππάς


Ερώτηση 5
Ποιοι είναι οι βασικοί ιδεολογικοί άξονες της Χρυσής Αυγής και σε ποια κοινωνικά στρώματα απευθύνεται;

Πολύ συνοπτικά, να δώσω κάποια σημεία πολιτικού αυτοπροσδιορισμού για το Κίνημά μας.

Ιδεολογία μας είναι ο Ελληνικός Εθνικισμός με σαφή κοινωνική κατεύθυνση, και εννοώ αυτή της κοινωνικής δικαιοσύνης. Πιστεύουμε λοιπόν σε έναν ελληνικό, κοινωνικό Εθνικισμό.

Το Κίνημά μας στέκεται πέρα από τους πολιτικούς και ταξικούς διαχωρισμούς που διχάζουν τον Λαό και υπονομεύουν το μέλλον του. Η Πατρίδα ενώνει, τα κόμματα διχάζουν.

Η Πίστη μας, αυτή η αγάπη μας για την Πατρίδα και το σύνθημά μας «Πρώτα οι Έλληνες» δεν σημαίνει μίσος. Το να αγαπάς, να υπερασπίζεσαι και να κάνεις τα πάντα για την Ελευθερία και Πρόοδο της Πατρίδας σου δεν σημαίνει ότι μισείς κατ’ ανάγκην τις άλλες Πατρίδες.

Οι Διεθνιστές, φιλελεύθεροι και αριστεροί υποτελείς του διεθνούς κεφαλαίου, της παγκοσμιοποίησης και του εθνομηδενισμού, μας υβρίζουν και εξισώνουν τον Εθνικισμό με τον σωβινισμό. Μας φοβούνται και μας λασπολογούν. Φοβούνται μη χάσουν τα κεκτημένα τους, δηλαδή τα κλεμμένα. Αυτοί όλοι οι προσκυνημένοι, οι νενέκοι της πολιτικής, ξεπουλούν τα πάντα στον βωμό του χρήματος. Προδίδουν την Πατρίδα και τον Λαό για να συνεχίσουν να γεύονται την πολυτελή εξουσία τους. Ας γκρεμίσουμε λοιπόν όλοι μαζί αυτήν την παράνομη και ανήθικη εξουσία τους.

Σε ό,τι αφορά τις πολιτικές μας θέσεις αυτές καθαυτές, αυτήν την εβδομάδα θα βρίσκονται στις εφημερίδες μας ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ και ΕΜΠΡΟΣ, με την μορφή βιβλίου. Ενδεικτικά θα σας πω ότι κύριους άξονες αποτελούν η καταγγελία του μνημονίου, η τόνωση της εθνικής παραγωγής, η προστασία των αδυνάμων, ανέργων, ΑμεΑ. Ο λογιστικός έλεγχος του χρέους, για να μάθουμε πόσα και πού «χρωστάμε». Απαίτηση και εγγραφή στον προϋπολογισμό του Κατοχικού Δανείου. Η πάταξη της αισχροκέρδειας και η δημιουργία εθνικής τράπεζας για στήριξη της παραγωγής. Η διπλωματική και αμυντική θωράκιση της χώρας και η συνεργασία της Πατρίδας μας οικονομικά και αμυντικά με δυνάμεις όπως η Ρωσία και η Κίνα με κριτήριο πάντα το εθνικό συμφέρον. Η ανακήρυξη της ελληνικής ΑΟΖ και η επέκταση των χωρικών υδάτων στα 12 μίλια.

«Πολιτική είναι η τέχνη του εφικτού», λένε, και πράγματι, πολλά πράγματα είναι εφικτά όταν υπάρχει η δύναμη της θέλησης, η ανιδιοτέλεια, και όταν με σταθερά και προσεκτικά βήματα πορεύεσαι στην επίτευξη μεσοπρόθεσμων και μακροπρόθεσμων στόχων, αντλώντας δύναμη από τον Λαό και την Αλήθεια και όχι από τις πρεσβείες και την Μέρκελ.


Ερώτηση 6
Ποιος είναι ο ιστορικός ρόλος της Χρυσής Αυγής, σε έναν κόσμο όπου τα έθνη/κράτη κινδυνεύουν να εξαφανιστούν από το προσκήνιο της ιστορίας;

Κινδυνεύουν πράγματι, όπως λέτε, αλλά συγχρόνως πιστεύω ότι υπάρχει και ο μηχανισμός της φυσικής επιλογής. Οι Λαοί θα ζήσουν εφόσον είναι αποφασισμένοι να αγωνιστούν. Το μέλλον ανήκει στους αγωνιστές.

Στην σημερινή εποχή, μια εποχή παρακμής των ηθικών αξιών και ιδανικών, μια εποχή που θυμίζει την εποχή της πανούκλας του Μεσαίωνα, την εποχή του μαύρου θανάτου, σημαίνοντα ρόλο θα παίξουν οι δυνάμεις του Καλού και οι δυνάμεις του Φωτός.
Για τον Ελληνικό Λαό που υποφέρει βιολογικά με την δαμόκλειο σπάθη του δημογραφικού σε συνδυασμό με την ξένη εισβολή (λαθρομετανάστευση), υποφέρει οικονομικά, και ζει εποχές πολιτιστικής ένδειας, μόνη ελπίδα και μόνη δύναμη ανασχέσεως είναι η ελληνική νεολαία και ο Εθνικισμός. Το Εθνικιστικό Κίνημα που γιγαντώνεται στην Ευρώπη αποτελεί την ελπίδα και το μέλλον της Ευρώπης. Η Χρυσή Αυγή προσδοκά να είναι ο ταγός, ρόλος που ταιριάζει στους Έλληνες, στην προσπάθεια αυτή.

Ερώτηση 7
Με την δημοσιοποίηση των συνδυασμών της Χρυσής Αυγής σας βλέπουμε και πάλι επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας.  Έχετε να μας πείτε κάτι πάνω σ’ αυτό;

Ο Αρχηγός μας, Νικόλαος Μιχαλολιάκος, όχι μόνο με τιμά και με την θέση αυτή αλλά και μου προσθέτει επιπλέον ευθύνες ώστε να ανταποκριθώ στις προσδοκίες του, να τιμήσω και εγώ με την σειρά μου την επιλογή του. Με πίστη και μεθοδικότητα θα δώσω ό,τι καλύτερο προς τον σκοπό αυτό, συμβάλλοντας και γω μαζί με τους συναγωνιστές μου στον αγώνα για ΠΑΤΡΙΔΑ και ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ.

Στην νέα κοινοβουλευτική περίοδο, έχοντας πλέον τις εμπειρίες των επιτυχιών και των σφαλμάτων της προηγούμενης, θα σταθώ ακόμη καλύτερος, ακόμη πιο μαχητικός και πιο αποδοτικός για το Κίνημά μας, από την θέση του βουλευτού Επικρατείας.

Για μας τους Χρυσαυγίτες ως σύνολο αλλά και για τον καθένα ξεχωριστά, οδηγό αποτελεί το αιώνιο Ομηρικό «Αιέν αριστεύειν και υπείροχον έμμεναι άλλων».
  


Βιογραφικές σημειώσεις


Ο κ. Χρήστος Η. Παππάς γεννήθηκε στην Αθήνα. Ο πατέρας του Ηλίας Παππάς ήταν αξιωματικός του πυροβολικού.

Στα πρώτα χρόνια της μεταπολίτευσης, όταν εξαπολύθηκε το γνωστό "κυνήγι μαγισσών", ο Ηλίας Παππάς κατηγορήθηκε  ότι συνεργάστηκε με τον Γεώργιο Παπαδόπουλο, με συνέπεια να αποστρατευθεί το 1975. Ωστόσο το 2005 η κυβέρνηση Κ. Καραμανλή τον αποκατέστησε προάγοντας τον σε αντιστράτηγο.   

Ο ίδιος ο κ. Χρήστος Παππάς, παραθέτει μια σύντομη αυτοβιογραφία του στον ιστότοπο του, για τον οποίο σας δίδω εδώ και σύνδεσμο...

"...Ο Χρήστος Παππάς γεννήθηκε στην Αθήνα το 1962. Κατάγεται από τη Λάκκα Σουλίου. Προέρχεται από οικογένειες που έδωσαν στην Ελλάδα ιερείς και στρατιωτικούς. Πατέρας του είναι ο μαχητής αντιστράτηγος Π/Β Ηλίας Χ. Παππάς, στενός συνεργάτης του Γεωργίου Παπαδοπούλου. Υπηρέτησε τη θητεία του, 26 μήνες, στο Πολεμικό Ναυτικό.

Εργάστηκε επί σειρά ετών ως στέλεχος πωλήσεων σε μεγάλες εταιρείες.
Από τα πρώιμα νεανικά του χρόνια ασχολείται με την πολιτική, ταγμένος στην υπεράσπιση της εθνικιστικής ιδέας.
Στον αγώνα της Χρυσής Αυγής συμμετέχει από της ιδρύσεώς της στο πλευρό του Αρχηγού της Νίκου Μιχαλολιάκου. Αρθρογράφος τόσο της εφημερίδος όσο και του περιοδικού με κείμενα ιστορικού και ιδεολογικού περιεχομένου.

Ιδρυσε τις εκδόσεις Ηλιοφόρος με έδρα στην οδό Κεφαλληνίας όπου και η έδρα των γραφείων της Χρυσής Αυγής τη δεκαετία του ΄90. Εξέδωσε βιβλία εθνικιστικού ιδεολογικού περιεχομένου.
Το 1997 εγκαταστάθηκε στα Ιωάννινα όπου δραστηριοποιείται επαγγελματικά με κατάστημα ειδών οικιακού εξοπλισμού.
Είναι παντρεμένος και πατέρας τριών παιδιών.

Στις εκλογές της 6ης Μαϊου και 17 Ιουνίου 2012 εξελέγη Βουλευτής Επικρατείας του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή...."

Από τις 29/09/2013 όμως, βρίσκεται προφυλακισμένος στις φυλακές Κορυδαλλού, για τις ιδέες του.

Στις επερχόμενες εθνικές εκλογές της 25/1/2015 θα είναι πάλι επικεφαλής του ψηφοδελτίου επικρατείας της Χρυσής Αυγής. 



panusis.blogspot.gr

recent

[4] [ΣΚΑΝΔΑΛΑ] [ticker] [Σ Κ Α Ν Δ Α Λ Α ! ! !]