Popular Posts

ELNEWS - Hellenic Pride

Ενοπλες Δυναμεις - Ελλαδα - Ελληνισμος - Κυπρος - Βαλκανια - Ειδησεις - Επικαιροτητα - Αποκαλυψεις

Blogger news

Blogroll

 

Blogger templates

[5] [SOS] [slider-top-big] [Slider Top]

ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ, Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ !!!

| No comment
Γράφει ο Θοδωρής Τσέλας.
Μια απλή ανάγνωση σε όσα συνέβησαν χθες που επετεύχθη ο άθλος της Χρυσής Αυγής, για να βάλουμε και τα πράγματα σε μια τάξη!
Τα απόλυτα νούμερα και οι θέσεις στις εκλογές ΔΕΝ συμβαδίζουν! Δεν μπορείς να είσαι τρίτος με ότι νούμερο και όσους ψήφους θες!  Όσοι έχουν ασχοληθεί με εκλογές - συγγνώμη για την φράση μου - ξέρουν πως τα απόλυτα νούμερα εξαρτώνται από πολλά άλλα, αφού σε ένα κράτος οπερέτα, με εκλογικό σύστημα μπάχαλο και όσους μετρούν ψήφους δοτούς, όλα μπορούν να συμβούν!

Από την αποχή, την δύναμη που θα πάρουν τα δυο πρώτα κόμματα κλπ. Πριν το 2009, το ΚΚΕ ερχόταν τρίτο κόμμα με 5,5% γιατί τα δύο πρώτα κόμματα έπαιρναν 75 - 80+%.

Το 2012 το Πασοκ ήρθε τρίτο με 13,9% γιατί τα δύο πρώτα κόμματα πήραν κοντά στο 50% και η Χρυσή Αυγή τον Μάϊο του 2012 κατέλαβε με 7% την έκτη θέση και εξέλεξε 21 βουλευτές ενώ τον Ιούνιο, με το ίδιο περίπου ποσοστό κατέλαβε την 5η θέση αλλά εξέλεξε 18 βουλευτές.

Βλέπουμε λοιπόν, πως σε ένα εκλογικό νόμο έκτρωμα, που συμφέρει το καθεστώς των φαύλων, ΔΕΝ μπορεί ένα κόμμα να αυξάνει τα νούμερά του, ανεξάρτητα από όλες τις άλλες παραμέτρους.

Σήμερα η Χρυσή Αυγή ήρθε τρίτη δύναμη με 6,5% γιατί τα δύο πρώτα κόμματα πήραν 60+% αλλά ήταν αυξημένη και η δύναμη όλων των άλλων κομμάτων που ακολούθησαν πίσω της.


 

ΑΛΛΑ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΗΡΘΕ ΤΡΙΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΛΕΟΝ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΥΡΩΜΕΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΥΛΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ!

Κερδίσαμε, διαψεύδοντας όλους όσους έριξαν εκατομμύρια σε τηλεοπτικά σπότ επιζητώνας να γίνουν "ρυθμιστές και...πόλοι", διαψεύδοντας και απογοητεύοντας αντίπαλα κόμματα και "θεσμικούς" που επένδυσαν στην φίμωση και τον αποκλεισμό μας.

Ο λαός τίμησε και εκτίμησε τις θέσεις μας και τον αγώνα μας! Και από σήμερα, θα πρέπει, με υπερηφάνεια για τον αγώνα όλων, να δούμε όλα αυτά τα αποτελέσματα και να τα διαβάσουμε σωστά!

Ο στόχος των Ελλήνων Εθνικιστών για αυτές τις εκλογές, η τρίτη θέση, ώστε από θέση ισχύος να διεκδικήσουμε την εξουσία και την απελευθέρωση της χώρας μας, κόντρα σε όλους και όλα, με τεράστιες ελλείψεις σε υλικοτεχνική υποδομή, με τεράστιες ελλείψεις σε χρήματα, σε αυτές τις εκλογές επιτεύχθηκε. ΚΑΙ Ο ΛΑΟΣ ΜΙΛΗΣΕ ΚΑΘΑΡΑ!

Και ο λαός και η ετυμηγορία του θα πρέπει να είναι πάνω από το σκεπτικό ενός δικαστικού υπαλληλίσκου και τα θέλω οποιουδήποτε πολιτικάντη! Ακόμη και αν αυτός κάθεται στο γραφείο του υπουργού δικαιοσύνης!
Η δικαίωση του αγώνα των Ελλήνων Εθνικιστών, που είναι 3η δύναμη στην χώρα μας, διατρανώνει το αίτημα να σταματήσουν οι διώξεις εναντίον των Ελλήνων Εθνικιστών, και απαιτεί επιτακτικά την απελευθέρωση, ΑΜΕΣΑ, του Αρχηγού αλλά και ΟΛΩΝ των Εθνικιστών που κρατούνται παράνομα και αντισυνταγματικά!

Γιατί ο Αρχηγός ο Νίκος ο Μιχαλολιάκος, όπως και πολλοί άλλοι συναγωνιστές βουλευτές  που έδωσαν δίπλα του την μάχη των εκλογών, μέσα από ένα καρτοτηλέφωνο, παραμένουν ακόμη και σήμερα, μετά την θηριώδη Νίκη, έγκλειστοι!

Κι αυτή η παράνομη πολιτική ομηρία ΣΗΜΕΡΑ, θα πρέπει να τελειώσει, εαν θέλουν κάποιοι να μας πείσουν πως ζούμε σε ευνομούμενη πολιτεία όπου υπάρχει Ισονομία. Δυστυχώς όμως δεν υπάρχει τέτοια διάθεση από κανέναν τους! Μόνοι μας θα τους απελευθερώσουμε, με τον αγώνα μας και την συνεχόμενη προσπάθεια στον δρόμο για την Νίκη!

Γιατί από σήμερα θα πρέπει να δείξουμε στην κοινωνία τον δρόμο που θα πρέπει να βαδίσει μαζί μας. Και ο δρόμος των Ελλήνων Εθνικιστών, είναι ο δρόμος της Αρετής και της Ευθύνης!  Για Εμάς, ο Εθνικισμός της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, ο ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΙΣΜΟΣ, αποτελεί Στάση και Τρόπο Ζωής που μας κάνει καλύτερους Έλληνες. Γιατί ΜΟΝΟ όσοι έχουν την Ελλάδα μέσα τους, μπορούν να παλέψουν για την Λευτεριά της Ελλάδος και των Ελλήνων και να μας απαγκιστρώσουν από το μνημόνιο και όλα τα δεινά που ταλαιπωρούν την χώρα μας, την ανεργία, τους λαθρομετανάστες και όσα άλλα περιγράφονται σαφώς στο πρόγραμμά του Κινήματος που ενώνει όλους τους Έλληνες.

Ψηλά το κεφάλι, αφήνουμε την κούραση και συνεχίζουμε τον Αγώνα.
Γιατί ο αγώνας για την λευτεριά συνεχίζεται αμείωτος.
xryshaygh.blogspot.gr

recent

[4] [ΣΚΑΝΔΑΛΑ] [ticker] [Σ Κ Α Ν Δ Α Λ Α ! ! !]