Popular Posts

ELNEWS - Hellenic Pride

Ενοπλες Δυναμεις - Ελλαδα - Ελληνισμος - Κυπρος - Βαλκανια - Ειδησεις - Επικαιροτητα - Αποκαλυψεις

Blogger news

Blogroll

 

Blogger templates

[5] [SOS] [slider-top-big] [Slider Top]

Μήνυμα φωτιά ανάρτησε ο Νίκος Μίχος, υποψήφιος Βουλευτής Ευβοίας - Ο Νίκος Μίχος είναι Πολιτικά διωκόμενος για τις Ιδέες του από την Χούντα της συγκυβέρνησης Βενιζέλου - Σαμαρά!

| No comment



Ένα μήνυμα μέσα από την Ελληνική καρδιά του ανάρτησε πριν λίγο ο Νίκος Μίχος, μέσω σελίδας κοινωνικής δικτύωσης! Θυμίζουμε πως και ο Νίκος Μίχος διώκεται για τις Ιδέες του, κατηγορούμενος άδικα με γελοίες κατηγορίες περί εκπαίδευσης Χρυσαυγιτών στην σφαγή, στα κοπάδια αρνιών της Εύβοιας! Να κλαις και να γελάς είναι όλο το κατηγορητήριο εναντίον της Χρυσής Αυγής! Ο πραγματικός λόγος που διώκονται όλοι; Επειδή, απλά, είναι Βουλευτές της Χρυσής Αυγής και ο Αρχηγός, γιατί είναι Αρχηγός της!
ΈΛΕΟΣ!
Τέτοια δημοκρατία, από την εποχή του Τσαουσέσκου...



"Εκατοντάδες Χιλιάδες Έλληνες βρίσκονται στο πλευρό μας!
Περισσότεροι από ποτέ! 
Στέκονται δίπλα στον παράνομα και αντισυνταγματικά έγκλειστο στα κελιά της τιμής Αρχηγό μας και παλεύουν για μια Ελλάδα ανεξάρτητη, Ισχυρή και ΕΛΕΥΘΕΡΗ!

Δίνουν στους δρόμους και στις πλατείες, σπίτι το σπίτι, γωνιά την γωνιά, έναν αγώνα καλό και υπερήφανο, όπως τον ζήτησε ο Αρχηγός μας, ο Νίκος ο Μιχαλολιάκος. Λίγες μέρες έμειναν για την δικαίωση αδέρφια! Λίγες ημέρες μέχρι την 25η του Ιανουαρίου που η Ιστορία θα γράψει με κεφαλαία γράμματα το πάθος του λαού μας για Ελλάδα δίνοντας στους Έλληνες Εθνικιστές ένα μεγάλο ποσοστό που θα είναι φτυσιά στα μούτρα όλων των ανθελλήνων.
Μακάρι να ήμουν σε κάθε γωνιά της Ελλάδας, με τα άλλα θηρία, τον Παναγιώταρο, τον Λαγό, τον Γερμενή, τον Κασιδιάρη, τον Ηλιόπουλο, τον Παππά, τον Κούζηλο, τον Ζησιμόπουλο, τον Ματθαιόπουλο, τον Αρβανίτη, τον Μπαρμπαρούση, τον Γρέγο, αλλά μια γελοία απόφαση των επίορκων δικαστών που υπηρετούν την Χούντα Σαμαρά, με κρατάει καθηλωμένο όπως και την συναγωνίστρια Ζαρούλια, και τον συναγωνιστή Κουκούτση, φυλακισμένο μέσα στο ίδιο μου το σπίτι!

Όλοι εμείς όμως, σήμερα, είμαστε ΠΙΟ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΑΠΟ ΠΟΤΕ!
Τα μηνύματά σας, εδώ στο facebook, όσο θα μας κρατήσουν ανοιχτή την μοναδική πηγή επικοινωνίας μας - δεν έχουμε αυταπάτες για την δημοκρατία του fb - μας δίνουν δύναμη και σπάνε τα δεσμά.

Όλα αυτά σύντομα θα τελειώσουν! Και μια νέα Αυγή, Χρυσή αυτή τη φορά θα ξημερώσει.

Και όσοι προσπάθησαν να λυγίσουν την αλύγιστη Χρυσή Αυγή, θα παρακαλάνε για σωτηρία, καθισμένοι στα έδρανα των δικαστηρίων, περιμένοντας να δικαστούν για όλες τις παράνομες και άδικες αποφάσεις τους, εναντίον ΑΘΩΩΝ Ελλήνων!
Εναντίον των Ελλήνων Εθνικιστών που εδώ και 16 μήνες προσπαθούν να διαβάλουν, να συκοφαντήσουν, να κατηγορήσουν, να τιμωρήσουν.

Συναγωνιστές, ψηλά το κεφάλι, άνισος είναι και άνισος θα είναι ΠΑΝΤΑ ο αγώνας για τους Έλληνες Εθνικιστές! Καλή δύναμη σε όλους σας...

Η Νίκη θα είναι δική μας!
Ζήτω η Νίκη!
ΖΗΤΩ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ!"

xryshaygh.blogspot.gr/

recent

[4] [ΣΚΑΝΔΑΛΑ] [ticker] [Σ Κ Α Ν Δ Α Λ Α ! ! !]