Popular Posts

ELNEWS - Hellenic Pride

Ενοπλες Δυναμεις - Ελλαδα - Ελληνισμος - Κυπρος - Βαλκανια - Ειδησεις - Επικαιροτητα - Αποκαλυψεις

Blogger news

Blogroll

 

Blogger templates

[5] [SOS] [slider-top-big] [Slider Top]

Bank of America: ο ΣΥΡΙΖΑ θα υπογράψει νέο μνημόνιο ! !

| No comment


Γράφει ο Αντίοχος
Νέα έκθεση για τις χώρες της Νοτιοανατολικής Ευρώπης και της Μέσης Ανατολής, συνέταξε η Bank of America/Merrill Lynch (στην προηγούμενη έκθεσή της, η Bank of America παρομοίαζε τον mister Tsipra με τον πρώην πρόεδρο της Βραζιλίας Λούλα, που ενώ ανήλθε στην εξουσία ως αριστερός, έγινε τσιράκι του αμερικανοσιωνιστικού καπιταλισμού, εκφράζοντας την ελπίδα ο mister Tsipras να… εκπλήξει ευχάριστα τους διεθνείς τοκογλύφους…). 



Στην νέα έκθεση υπάρχουν «εκτιμήσεις» (έτσι λένε τις αποφάσεις των διεθνών κέντρων εξουσίας) και για την επόμενη μέρα των εκλογών στην Ελλάδα.
Σύμφωνα, λοιπόν, με την τράπεζα που αποτελεί την «καρδιά» του αμερικανικού συστήματος εξουσίας, ο ΣΥΡΙΖΑ θα υπογράψει νέα συμφωνία (δηλαδή, νέο Μνημόνιο) με τους διεθνείς τοκογλύφους και η Ελλάδα θα πετύχει το… success storyπου δεν πέτυχε με τον φον Αντωνάκη. Ιδού:«Οι διαπραγματεύσεις της Ελλάδας με την τρόικα θα είναι μεν δύσκολες, αλλά θα επέλθει συμφωνία για ένα νέο πρόγραμμα και η Ελλάδα θα παραμείνει εντός της ευρωζώνης. Η ποσοτική χαλάρωση και η συμφωνία της Ελλάδας με την τρόικα για ένα νέο πρόγραμμα θα καταστήσει την Ελλάδα μία από τις χώρες με τις κορυφαίες αποδόσεις τους επόμενους 3 ως 6 μήνες».
Για να μην το κουράζουμε το θέμα: Τι Τσίπρας, τι Σαμαράς! Χρυσή Αυγή, η μόνη εθνική επιλογή!
Εθνικισμός


ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

recent

[4] [ΣΚΑΝΔΑΛΑ] [ticker] [Σ Κ Α Ν Δ Α Λ Α ! ! !]