Popular Posts

ELNEWS - Hellenic Pride

Ενοπλες Δυναμεις - Ελλαδα - Ελληνισμος - Κυπρος - Βαλκανια - Ειδησεις - Επικαιροτητα - Αποκαλυψεις

Blogger news

Blogroll

 

Blogger templates

[5] [SOS] [slider-top-big] [Slider Top]

ANTINEWS: Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΘΑ ΒΓΕΙ ΤΡΙΤΗ ΚΑΙ ΘΑ… ΞΕΥΤΙΛΙΣΤΟΥΜΕ – Ο ΞΕΥΤΙΛΙΣΜΕΝΟΣ ΤΗΝ ΞΕΦΤΙΛΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΦΟΒΑΤΑΙ !!!

| No comment
Γράφει ο Αθανάσιος Βασιλόπουλος
Όσο πλησιάζει η ώρα της αλήθειας, όλο και περισσότεροι ομολογούν ότι οι δήθεν «δημοσκοπήσεις» είναι για τα πανηγύρια κι ότι η Χρυσή Αυγή θα είναι σίγουρα τρίτο κόμμα.
Τώρα, το ομολογούν και οι διαδικτυακοί παπαγάλοι του φον Αντωνάκη, επισείοντας ασύστολα τον κίνδυνο… εξευτελισμού της «δημοκρατίας» τους. Ξεχνώντας προφανώς, ότι ο ξευτιλισμένος την ξευτίλα δεν την φοβάται (κατά το «ο βρεγμένος τη βροχή δεν τη φοβάται»). Παράλληλα, κάνουν –εμμέσως πλην σαφώς έκκληση στους ψηφοφόρους, να ψηφίσουν τους μέχρι πρότινος συγκυβερνώντες με την ψοφοδεξιά κλεφτο-πασόκους ή τους ποταμίσιους του Μπόμπολα, για να σωθεί η… τιμή (που τιμή δεν έχει…) της «δημοκρατίας» τους. Διαβάστε το άρθρο και βγάλτε τα συμπεράσματά σας:    

«Πλήρης ευτελισμός της Δημοκρατίας αν πάρει η Χρυσή Αυγή την τρίτη εντολή!

Το σενάριο είναι υποθετικό αλλά πολύ πιθανό να προκύψει στις 26 Ιανουαρίου. Ο κόσμος ψηφίζει δύο κόμματα ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ (ή ανάποδα) βρίσκονται στις δύο πρώτες θέσεις και μετά το χάος για την τρίτη θέση που έχει ως «δώρο» την τρίτη εντολή σχηματισμού κυβέρνησης σε περίπτωση που οι δύο πρώτες δεν καρποφορήσουν.

Ένα πιθανό σενάριο, λοιπόν, είναι να βγει τρίτο κόμμα η Χρυσή Αυγή. Και ρωτάμε εμείς: Τι θα κάνει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας; Εκ του Συντάγματος είναι υποχρεωμένος να καταθέσει την τρίτη εντολή σχηματισμού κυβέρνησης στον Νίκο Μιχαλολιάκο.

Για σκεφτείτε το λοιπόν. Ο αρχηγός της εγκληματικής οργάνωσης και προφυλακισμένος στον Κορυδαλλό να έρχεται στο Προεδρικό Μέγαρο με το τζιπ της Ασφάλειας, να παίρνει την εντολή και να ξαναπηγαίνει στον Κορυδαλλό να συνεχίσει τη… θητεία του πίσω από τα κάγκελα. Κι όλα αυτά ενώ σε περίπου ένα μήνα μετά τις εκλογές πρέπει να αποφυλακιστεί καθώς παρέρχεται το 18μηνο της προφυλάκισης και η δίκη δεν έχει καν ξεκινήσει αν και είχε προγραμματιστεί για τον Φεβρουάριο.


 

Σκεφτείτε το εφιαλτικό αυτό σενάριο με τον Μιχαλολιάκο που μόλις πριν μερικές ημέρες στην τρίτη ψηφοφορία για Πρόεδρο έβριζε και προπηλάκιζε μέσα στη Βουλή να πρέπει να πάρει εντολή σχηματισμού κυβέρνησης. Θα πρόκειται για τον πλήρη ευτελισμό της Δημοκρατίας, μια μεγάλη ήττα για το πολιτικό σύστημα το οποίο ευθύνεται για τη γιγάντωση του νεοναζισμού στην Ελλάδα. «Ας πρόσεχαν που έκαναν μάγκες του άθλιους ακροδεξιούς», θα έλεγε κανείς. Η ουσία, όμως, είναι ότι υπάρχει ένα πραγματικό πρόβλημα που με κάποιο τρόπο θα πρέπει να αντιμετωπιστεί, εφόσον βέβαια προκύψει.

Αν και ο ελληνικός λαός, και ο κάθε λαός, είναι ελεύθερος να ψηφίσει και να επιλέξει τα κόμματα που θέλει, εδώ υπάρχει ένας σοβαρός κίνδυνος εκτροχιασμού της δημοκρατικής διαδικασίας και ευτελισμού του Συντάγματος. Άνθρωποι που θέλουν να το καταλύσουν θα το χρησιμοποιήσουν για να κάνουν σόου. Η ντροπή θα είναι μεγάλη...».

(ΥΓ): Χρυσή Αυγή, για να ξεβρωμίσει ο τόπος!
ethnikismos.net

recent

[4] [ΣΚΑΝΔΑΛΑ] [ticker] [Σ Κ Α Ν Δ Α Λ Α ! ! !]