Popular Posts

ELNEWS - Hellenic Pride

Ενοπλες Δυναμεις - Ελλαδα - Ελληνισμος - Κυπρος - Βαλκανια - Ειδησεις - Επικαιροτητα - Αποκαλυψεις

Blogger news

Blogroll

 

Blogger templates

[5] [SOS] [slider-top-big] [Slider Top]

Με εντολή Σαμαρά ο αποκλεισμός των 18άρηδων από τις εκλογές. Αφού σε αυτές τις ηλικίες πατώνει... !!

| No comment
Από τον περασμένο Σεπτέμβριο ο τότε υπουργός Εσωτερικών, Αργύρης Ντινόπουλος, είχε ενημερωθεί για τον επικείμενο αποκλεισμό από τις εκλογές 100.000 νέων που συμπλήρωσαν τα 18 χρόνια.


Μέσω σχετικού υπηρεσιακού εγγράφου της αρμόδιας υπηρεσίας του υπουργείου Εσωτερικών προς τον υπουργό, ήδη από τον Σεπτέμβριο 2014 η ηγεσία του συγκεκριμένου υπουργείου, δηλαδή ο ίδιος ο υπουργός Αργύρης Ντινόπουλος, γνώριζε πως θα προκύψει το συγκεκριμένο ζήτημα.

Αντί όμως να επιληφθεί του ζητήματος, το αγνόησε, (με εντολή Σαμαρά, βεβαίως - βεβαίως), παρά το γεγονός ότι τουλάχιστον με το προαναφερθέν υπηρεσιακό έγγραφο του είχαν προταθεί αρμοδίως οι συγκεκριμένες απαραίτητες νομοθετικές πρωτοβουλίες και επιλεγμένες μηχανογραφικές παρεμβάσεις στο νέο σύστημα του Εθνικού Δημοτολογίου, το οποίο βρίσκεται σε πλήρη παραγωγική επιχειρησιακή λειτουργία από τα τέλη του 2013 και περιμένει την περαιτέρω αξιοποίησή του.

Αυτή η ενημέρωση είχε παρασχεθεί αρμοδίως και στον προκάτοχο του Αργύρη Ντινόπουλου, Γιάννη Μιχελάκη.
Έτσι 100.000 περίπου νέοι άνθρωποι θα προστεθούν στους ετεροδημότες που δεν πρόλαβαν να καταθέσουν τα χαρτιά τους, αλλά και σε εκείνους που δεν θα μπορέσουν να μετακινηθούν άλλοι λόγω καιρού και άλλοι λόγω χρημάτων, άλλοι λόγω και των δυο (εκτός και αν καταβληθούν οι μισθοί και οι συντάξεις εγκαίρως και πριν τις 25).
Όλα στην υπηρεσία του Σαμαρά, μήπως και καταφέρει και κόψει από την Χρυσή Αυγή δύναμη και παραμείνει στην εξουσία... 
Όμως, ο καιρός, έχει γυρίσματα...

Υ.Γ. Όπως ο κόσμος συσπειρώθηκε γύρω μας, παρά την τρομοκρατία, τις φυλακίσεις και τον πόλεμο εντυπώσεων, εδώ και δύο χρόνια, το ίδιο θα κάνει και τώρα. Και όπως στις Εθνικές εκλογές τον Ιούνιο του 2012 και στις ευρωεκλογές τον Μαϊο του 2014 αυξήσαμε την δύναμή μας σε απόλυτους αριθμούς κατά χιλιάδες νέους ψηφοφόρους, το ίδιο θα συμβεί και τώρα... 
Οι μεθοδεύσεις του Σαμαρά και οι προβοκάτσιες του δεν θα περάσουν! 

Η Ελλάδα θα νικήσει!

http://xryshaygh.blogspot.gr

recent

[4] [ΣΚΑΝΔΑΛΑ] [ticker] [Σ Κ Α Ν Δ Α Λ Α ! ! !]