Popular Posts

ELNEWS - Hellenic Pride

Ενοπλες Δυναμεις - Ελλαδα - Ελληνισμος - Κυπρος - Βαλκανια - Ειδησεις - Επικαιροτητα - Αποκαλυψεις

Blogger news

Blogroll

 

Blogger templates

[5] [SOS] [slider-top-big] [Slider Top]

Έργο Σαμαρά: 1.060.000 επίσημα άνεργοι το Νοέμβριο, ανεπίσημα πάνω από 2 εκατομμύρια!

| No comment


Την ώρα που ΝΔ, Σύριζα και το παρακράτος των εργολάβων του δημοσίου που διαμορφώνουν κατά το δοκούν την κοινή γνώμη αναπαράγοντας ασύστολα ψεύδη, συναγωνίζονται για το ποιος θα υπηρετήσει κατά τον αποτελεσματικότερο τρόπο τα συμφέροντα των ξένων, τα στοιχεία του ΟΑΕΔ είναι απολύτως ενδεικτικά της κοινωνικής πραγματικότητας που περιγράφεται με λίγες μόνο λέξεις: Ανεργία, Φτώχεια, Εξαθλίωση!



Ένας διόλου ευκαταφρόνητος αριθμός 40.000 επιπλέον ανέργων προστέθηκε κατά το μήνα Νοέμβριο στους ήδη υπάρχοντες του Οκτωβρίου, αυξάνοντας τον αριθμό των επίσημα ανέργων σε 1.060.000 άτομα. Τούτος βεβαίως ο αριθμός αφορά εκείνους τους άνεργους που έχουν εγγραφεί στον ΟΑΕΔ, όπερ σημαίνει πως ο πραγματικός αριθμός τους είναι πολύ μεγαλύτερος!
Χαρακτηριστικό της δραματικής κατάστασης στην οποία έχει φέρει την χώρα ο Αντώνης Σαμαράς και η ψοφοδεξιά ΝΔ είναι το γεγονός πως από τους επισήμως ανέργους μόλις 120.000 λαμβάνουν επίδομα ανεργίας!
Αυτή είναι η πραγματική οικονομική και κοινωνική κατάσταση της Ελλάδος, δηλαδή δυσθεώρητα επίπεδα ανεργίας, τα οποία φυσικά εντείνουν την φτώχεια και την εξαθλίωση των Ελλήνων και όχι η κίβδηλη και ψευδεπίγραφη «οικονομική ανάπτυξη» την οποία επικαλείται ως δήθεν επίτευγμα η ΝΔ και ο πρόεδρός της, επιχειρώντας να ρίξουν στάχτη στα μάτια των ψηφοφόρων.
Οι υπεύθυνοι της δυστυχίας του Λαού μας είναι τουλάχιστον προκλητικό να παρουσιάζονται σήμερα ως επίδοξοι σωτήρες. Οι εγχώριοι υπηρέτες των διεθνών τοκογλύφων, είτε ανήκουν στην ψοφοδεξιά είτε στην αριστερά, εργάζονται για τα συμφέροντα των αφεντικών τους.
Η Χρυσή Αυγή αντίθετα, αγωνίζεται μονάχα για τα δίκαια του Λαού και της Πατρίδος!

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

recent

[4] [ΣΚΑΝΔΑΛΑ] [ticker] [Σ Κ Α Ν Δ Α Λ Α ! ! !]