Popular Posts

ELNEWS - Hellenic Pride

Ενοπλες Δυναμεις - Ελλαδα - Ελληνισμος - Κυπρος - Βαλκανια - Ειδησεις - Επικαιροτητα - Αποκαλυψεις

Blogger news

Blogroll

 

Blogger templates

[5] [SOS] [slider-top-big] [Slider Top]

ΕΝΩ ΟΙ ΣΑΜΑΡΟΒΕΝΙΖΕΛΟΙ ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΖΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΑΜΦΙΠΟΛΗ, ΟΙ ΒΡΕΤΑΝΙΚΟΙ TIMES ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΗ ΝΑ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΕΙ Η ΑΚΡΟΠΟΛΗ!!!

| No comment
Την ίδια ώρα που η ξεφωνημένη χουντάρα των Σαμαροβενιζέλων και τα ξεφτιλισμένα φερέφωνά της επιχειρούν να αποπροσανατολίσουν τον ελληνικό λαό με τις ανασκαφές στην Αμφίπολη (τις οποίες έχουν κάνει… σήριαλ), είναι έτοιμο να καταρρεύσει το μεγαλύτερο μνημείο της χώρας και ολόκληρης της ανθρωπότητας!
Έτσι, άρθρο με τον τρομακτικό τίτλο «Η Ακρόπολη καταρρέει, προειδοποιούν Έλληνες μηχανικοί» δημοσιεύθηκε την Πέμπτη στην ηλεκτρονική έκδοση των βρετανικών Times, με αφορμή τη μελέτη που εγκρίθηκε από το Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο ώστε να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα της πτώσης βράχων.

Ιδού τα πιο βασικά σημεία του τρομακτικού αυτού άρθρου:

«Η Ακρόπολη καταρρέει και θα χρειαστεί δουλειά για να επισκευαστεί, προειδοποίησαν αρχαιολόγοι στην Ελλάδα. Οι μηχανικοί ανακάλυψαν ότι μέρος του τεράστιου βράχου, πάνω στον οποίο δεσπόζει ο Παρθενώνας στο κέντρο της Αθήνας, αρχίζει να υποχωρεί. Κλιμάκια του Κεντρικού Αρχαιολογικού Συμβουλίου διαπίστωσαν “αστάθεια σε μία αρκετά ευρεία περιοχή”, εξετάζοντας την πτώση βράχων τον Ιανουάριο, όταν ένας ογκόλιθος υποχώρησε από το χώρο με τη μεγαλύτερη επισκεψιμότητα στην ελληνική πρωτεύουσα».


Και βέβαια, δε μπορεί έτσι στα καλά καθούμενα ένα από τα μεγαλύτερα ΜΜΕ να γράφει αερολογίες.  Όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά. Αλίμονό σας λοιπόν Σαμαροβενιζέλοι και φερέφωνα, έτσι και συμβεί τίποτα στην Ακρόπολη! Βρείτε τρύπα για να κρυφτείτε! Αλλά όπου και να κρυφτείτε, η αιώνια κατάρα του Έθνους θα σας ακολουθεί!
ethnikismosblog.wordpress.com

recent

[4] [ΣΚΑΝΔΑΛΑ] [ticker] [Σ Κ Α Ν Δ Α Λ Α ! ! !]