Popular Posts

ELNEWS - Hellenic Pride

Ενοπλες Δυναμεις - Ελλαδα - Ελληνισμος - Κυπρος - Βαλκανια - Ειδησεις - Επικαιροτητα - Αποκαλυψεις

Blogger news

Blogroll

 

Blogger templates

[5] [SOS] [slider-top-big] [Slider Top]

Πρόεδρος τουρκοκόμματος DEB:”Εμείς είμαστε ένα περήφανο και τιμημένο έθνος”!!

| No comment


Ο πρόεδρος του τουρκοκόμματος DEB Μουσταφά Αλή Τσαβούς έκανε την προσευχή της Παρασκευής στο χωριό Νέδα.

Στην ομιλία που έκανε μετά από την προσευχή παρέδωσε ένα έγγραφο-ευχαριστήριο προς το χωριό Νέδα που στις ευρωεκλογές παρείχε στήριξη 100%% στο DEB και ανέφερε ότι αν χρειαστεί για τις οικονομικές συνθήκες μπορεί να αρχίσουν καμπάνια συγκέντρωσης υπογραφών.
Ο πρόεδρος του DEB Μουσταφά Αλή Τσαβούς έκανε την Παρασκευή(17/12/2014) την προσευχή του στο χωριό Νέδα. Απευθυνόμενος στον κόσμο ο Τσαβούς μετά από την προσευχή, είπε πως το χωριό Νέδα έδωσε μια στήριξη 100% κάτι για το οποίο είναι ευγνώμονες. Ακολούθως ο Τσαβούς έδωσε στον ιμάμη Σερίφ που παρέλαβε στο όνομα του χωριού μια ευχαριστήρια πλακέτα.
Στην συνέχεια ο Τσαβούς αναφέρθηκε στις οικονομικές δυσκολίες των ανθρώπων της “μειονότητας” λέγοντας εν περιλήψει τα εξής : “Η μειονότητα οικονομικά έχει πτωχεύσει. Εάν δεν λύσουμε το θέμα της οικονομίας, δεν θα μπορέσουμε να λύσουμε και τα μειονοτικά θέματα. Για να ακουστεί αυτή η κατάσταση και στην ελληνική αλλά και στην ευρωπαϊκή κοινή γνώμη, μπορούμε ακόμη να οργανώσουμε και καμπάνια συλλογής υπογραφών. Εμείς είμαστε ένα περήφανο και τιμημένο έθνος”.

makeleio.gr

recent

[4] [ΣΚΑΝΔΑΛΑ] [ticker] [Σ Κ Α Ν Δ Α Λ Α ! ! !]