Popular Posts

ELNEWS - Hellenic Pride

Ενοπλες Δυναμεις - Ελλαδα - Ελληνισμος - Κυπρος - Βαλκανια - Ειδησεις - Επικαιροτητα - Αποκαλυψεις

Blogger news

Blogroll

 

Blogger templates

[5] [SOS] [slider-top-big] [Slider Top]

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΑΙΕΝΤΟΛΟΓΟΥΣ: “ΕΜΕΙΣ ΞΕΡΑΜΕ ΟΤΙ Η CIA ΕΧΕΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ”!!!

| No comment


Τώρα που αρχίζει να μην τους είναι χρήσιμος, τον βγάζουν αργά αλλά σταθερά στη “σέντρα” μέχρι να τον τελειώσουν. Η αντίστροφη μέτρηση, άρχισε για τον στραπατσαρισμένο ηγεμόνα της ΝΔ που στηρίζεται πια σε γυάλινα πόδια και το σύστημα της διαπλοκής αρχίζει να τον αδειάζει.

Μία από τις γνωστές ιστορίες στους “μυημένους” αλλά άγνωστη στο ευρύ κοινό είναι όλα όσα υποστήριζαν στη μυστική τους αλληλογραφία τα μέλη των Ελλήνων Σαιεντολόγων, αποκρυφιστική και παραθρησκευτική οργάνωση για την επίσημη θρησκεία του Ελληνικού Κράτους. Στα αρχεία που αναδύονται(για ποιο λόγο άραγε σήμερα;)υπενθυμίζεται μια παλιά ιστορία: Όσα υποστήριζαν οι αποκρυφιστές για τον βίο, την πολιτεία αλλά και το λαμπρό μέλλον ενός “επίλεκτου” της CIA στην Αθήνα: Του σημερινού πρωθυπουργού. Στο διαδίκτυο ήδη έχουν διαρρεύσει έγγραφα-ντοκουμέντα(όπως χαρακτηρίζονται)από την δικογραφία την εποχή που οι εισαγγελείς καταδίωκαν τους Σαιεντολόγους.
Πρόκειται για επίσημα κατασχεμένα έγγραφα( όπως υποστηρίζεται ότι τα αποκάλυψε το Εργαστήριο Γραφολογίας της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών της Αστυνομίας και το Πόρισμα του εισαγγελέα) για ένα γεγονός που συνέβη κατά το 1993 όταν ο Σαμαράς ήταν ακόμη στη Ν.Δ. του Μητσοτάκη. Κατά τις αποκαλύψεις, φωτίζονται τα γεγονότα σήμερα ενώ προκύπτουν μεγάλα ερωτήματα για τον αληθινό ρόλο του Τρελαντώνη, σε αυτά τα 22 χρόνια.
Η περιβόητη οργάνωση Scientology, λειτουργούσε μέχρι τα μέσα της δεκαετίας του 1990 μέσω του «φιλοσοφικού» κέντρου ΚΕΦΕ, το οποίο η Δικαιοσύνη έκλεισε οριστικά το 1997. Σε Αναφορά της Μυστικής Υπηρεσίας της (Γραφείο Ειδικών Υποθέσεων -“OSA”), η οποία κατασχέθηκε το 1995 στις εφόδους του εισαγγελέα Ιωάννη Αγγελή στα γραφεία του ΚΕΦΕ, γίνεται λόγος για πολλούς Έλληνες πολιτικούς αφού ουσιαστικά η εν λόγω οργάνωση φακέλωνε τους πάντες. Ειδικότερα στο αρχείο OSAP1.RPT στην 83η κατασχεμένη δισκέτα, λέγονται πολλά. Τα ηλεκτρονικά πειστήρια που βρέθηκαν σε σκληρούς δίσκους υπολογιστών και σε δισκέτες, σόκαραν τους αστυνομικούς και δικαστικούς σε σημείο που λόγω της «Υπόθεσης Scientology-ΚΕΦΕ» η Αστυνομία δημιούργησε Τμήμα Ηλεκτρονικών Πειστηρίων (Computer Forensics) διότι είδε πόσο χρήσιμο και πολύτιμο αποδεικτικό υλικό μπορούν να αποτελέσουν τα ψηφιακά περιεχόμενα και ίχνη σε ηλεκτρονικούς υπολογιστές και αποθηκευτικά μέσα. Και ο Σαμαράς ήταν μέσα σε αυτά.
Στο εν λόγω έγγραφο τα στελέχη της Scientology υποστηρίζουν ότι γνωρίζουν σχετικά με τη CIA ότι έχει αποφασίσει για τον Σαμαρά να είναι ο επόμενος πρωθυπουργός της Ελλάδας (δεν τους «κάθισε» το θέμα με τον Κοσκωτά και άλλα και καθυστέρησαν μέχρι τώρα) και ότι μία υπόθεση που την βλέπουν ως σκάνδαλο, θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί κατά των Scientology και Νέας Δημοκρατίας (του Μητσοτάκη-Σαμαρά). Δηλαδή η Scientology έβλεπε τον εαυτό της στο ίδιο «στρατόπεδο» με τη Ν.Δ. των Μητσοτάκη-Σαμαρά. «Συμπτωματικά» τότε ένας από τους δικηγόρους των αποκρυφιστών ήταν ο σημερινός υπουργός Παιδείας, Ανδρέας Λοβέρδος.
Εκτός από την πρωθυπουργοποίηση Σαμαρά, στο έγγραφο αναφέρεται και κάτι άλλο που βλέπουμε να κάνει σήμερα η κυβέρνηση των ΗΠΑ: την απόπειρα διάσπασης της Ε.Ε. μέσω εσωτερικών συγκρούσεων. Το έγγραφο γράφει ότι η NSA θα μπορούσε να έχει σχεδιάσει να ξεφορτωθεί την Ευρωπαϊκή Κοινότητα ξεκινώντας έναν πόλεμο μεταξύ των μελών της. Ακριβώς αυτό που βλέπουμε σήμερα να γίνεται μεταξύ βορρά και νότου με σοβαρή πιθανότητα ακόμη και τη διάσπαση ή διάλυση της Ε.Ε. Υπάρχει βέβαια καθυστέρηση και σε αυτό όπως με την πρωθυπουργοποίηση Σαμαρά, αλλά τα απρόοπτα γεγονότα στην Ελλάδα εκείνη την εποχή καθυστέρησαν πολύ τα σχέδια.
Επίσης παρατίθενται(πάντα κατά τα δημοσιεύματα του διαδικτύου) αποσπάσματα από το Πόρισμα του εισαγγελέα Ιωάννη Αγγελή, ο οποίος έκανε τότε τρεις εφόδους (το 1995) στο σαηεντολογικό ΚΕΦΕ και έπαιξε καθοριστικό ρόλο στη δικαστική δίωξη της Scientology με αποκορύφωμα το κλείσιμο του ΚΕΦΕ το 1997.
Χαρακτηριστικό απόσπασμα της αμετάκλητης απόφασης του Εφετείου το 1997 για την ταυτότητα της Scientology (η οποία, μέσω της CIA από το 1992, γνώριζε πολλά για τον Σαμαρά και την μελλοντική εξέλιξή του): «είναι μία οργάνωση με ολοκληρωτικές δομές και τάσεις που στην ουσία περιφρονεί τον άνθρωπον, ενώ ενεργεί ελεύθερα και μόνον κατ’ επίφαση προκειμένου και αποκλειστικά να προσελκύσει μέλη τα οποία στην συνέχεια υφίστανται πλύση εγκεφάλου, με απώτερο σκοπό την δημιουργία κατευθυνόμενου τρόπου σκέψης».

“Το γεγονός ότι από το 2012 περίπου είδαμε γεγονότα που επιβεβαιώνουν τις πληροφορίες της ακραίας ρατσιστικής οργάνωσης, πριν από 20 χρόνια περίπου (!!!), δεν είναι ισχυρή απόδειξη ότι η σημερινή κατάσταση (και ό,τι οδήγησε σε αυτήν) είναι απολύτως σχεδιασμένη και ελεγχόμενη; Είναι αδύνατο να είναι τυχαία η ταυτόχρονη συνύπαρξη Σαμαρά, Λοβέρδου, Βενιζέλου και άλλων άμεσα σχετιζόμενων με τη Scientology στους κόλπους της προδοτικής συγκυβέρνησης, οι οποίοι μάλιστα έπαιξαν απίστευτα υποστηρικτικό ρόλο προς την ακραία ρατσιστική οργάνωση (ταυτόχρονα με την υποστήριξη από την CIA που έλαβε όπως θα δείτε);” αναρωτιώνται όσοι προβάλλουν τα συγκεκριμένα αποσπάσματα στις έρευνες που από προχθές έχουν κατακλύσει το ιντερνέτ και τους ενημερωτικούς ιστότοπους.

recent

[4] [ΣΚΑΝΔΑΛΑ] [ticker] [Σ Κ Α Ν Δ Α Λ Α ! ! !]