Popular Posts

ELNEWS - Hellenic Pride

Ενοπλες Δυναμεις - Ελλαδα - Ελληνισμος - Κυπρος - Βαλκανια - Ειδησεις - Επικαιροτητα - Αποκαλυψεις

Blogger news

Blogroll

 

Blogger templates

[5] [SOS] [slider-top-big] [Slider Top]

Αυτή είναι πραγματική ανθελληνική ψοφοδεξιά του Βορίδη!!!

| No comment
Είναι γνωστό ότι ανέκαθεν η ΝΔ καπηλευόταν τα Ιερά και τα Όσια της πατρίδας μας για τα στενά συντηρητικά της συμφέροντα και την άσκηση ψηφοθηρίας. Ανά τακτά χρονικά διαστήματα οι διάφοροι εκπρόσωποί της φροντίζουν να κάνουν «σπέκουλα» με τα υγιή συναισθήματα των συμπατριωτών μας, πιστεύοντας ότι θα τους ξεγελάσουν με τα λεγόμενά τους.
Προσφάτως, ο υπουργός Υγείας Μάκης Βορίδης, σε συνέντευξή του σε εβδομαδιαία εφημερίδα, είπε τα εξής: «Η Νέα Δημοκρατία εκφράζει με αυθεντικό τρόπο το βασικό αξιακό παραταξιακό κώδικα. Υπερασπίζεται τις ιδέες του Έθνους και της Ελευθερίας, δηλαδή, της εθνικής ταυτότητας, την Δημοκρατία και τον Κοινοβουλευτισμό, τα ανθρώπινα δικαιώματα, την ελεύθερη οικονομία, τις παραδοσιακές και χριστιανικές αξίες».
Εννοείται, ότι δεν υπήρξε κανένας αντίλογος από την εφημερίδα στα λεγόμενα του Βορίδη. Παίρνουμε, επομένως, την πρωτοβουλία και εκφράζουμε την «αφελή απορία» πού ακριβώς είδε όλα αυτά τα πράγματα ο Βορίδης στη ΝΔ. Δεν χρειάζεται να πάμε πολύ πίσω στον χρόνο και στην διακυβέρνηση της Χώρας από Καραμανλή (θείο και ανιψιό), Ράλλη και Μητσοτάκη. Θα πάμε στην τελευταία διετία, όπου ο Βορίδης ανήκει στη ΝΔ και προφανώς «ανακάλυψε» όλες αυτές τις θετικές ιδιότητες της ΝΔ.

Επαναλαμβάνουμε, λοιπόν, πού είδε όλες αυτές τις ιδιότητες που αναφέρει ο Βορίδης στην πολιτική τακτική της ΝΔ; Μήπως με την υπογραφή των μνημονίων, μετά τις προηγηθείσες «αντιμνημονιακές» ρητορικές των Ζαππείων; Με την εκχώρηση της Εθνικής Κυριαρχίας; Με την συστηματική κοινωνική εξαθλίωση και την ροπή προς την φτώχεια και την ανεργία; Με την εκχώρηση του ονόματος «Μακεδονία» στα Σκόπια; Με την υπερψήφιση του «αντιρατσιστικού νόμου», που ποινικοποιεί την ελεύθερη άποψη; Με την επιβολή του ΕΝΦΙΑ, που φορολογεί ανήθικα και αντισυνταγματικά την ήδη φορολογηθείσα ιδιοκτησία; Με το να εξοντώνει τα Λαϊκά στρώματα, ωθώντας τα στην «κινεζοποίηση», ενώ την ίδια στιγμή χαρίζει τα χρέη των κομμάτων και χαριεντίζεται με τους ολιγάρχες του πλούτου που χειρίζονται τα ΜΜΕ, ικανοποιώντας τους όλα τα αιτήματα; Με την ποινικοποίηση της Έντιμης και Νόμιμης Πολιτικής Δράσης του Τρίτου Κόμματος της Χώρας, όπως καταγράφηκε επίσημα στις πρόσφατες ευρωεκλογές, μόνο και μόνο επειδή έκοβε ψήφους από τη ΝΔ;
Είναι φανερό ότι σε μια κανονικού τύπου συνέντευξη, η οποία δεν θα ήταν «στημένη» και με «ιδεατό» ερωτηματολόγιο, τέτοιου είδους ερωτήσεις σαν τις παραπάνω θα έφερναν σε πολύ δύσκολη θέση τον κάποτε αυτοαποκαλούμενο ως «εθνικιστή» Βορίδη.
Γιώργος Μάστορας
xryshaygh.com

recent

[4] [ΣΚΑΝΔΑΛΑ] [ticker] [Σ Κ Α Ν Δ Α Λ Α ! ! !]