Popular Posts

ELNEWS - Hellenic Pride

Ενοπλες Δυναμεις - Ελλαδα - Ελληνισμος - Κυπρος - Βαλκανια - Ειδησεις - Επικαιροτητα - Αποκαλυψεις

Blogger news

Blogroll

 

Blogger templates

[5] [SOS] [slider-top-big] [Slider Top]

ΚΑΠΟΙΑ ΧΡΗΣΙΜΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΚΗ ΤΟΥ Η. ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ

| No comment
Γράφει ο Αντίοχος
Με την ευκαιρία της χθεσινής δίκης του Η. Κασιδιάρη (η οποία τελικώς αναβλήθηκε…), να πούμε κάποια πραγματάκια προς ενημέρωση του κόσμου:
1ον) Ως γνωστόν, ο Η. Κασιδιάρης ήταν κατηγορούμενος για το χαστούκι στην Κανέλλα. Ο νομοθέτης έχει προβλέψει να θεωρούνται τα χαστούκια (όπως και το… φτύσιμο) «έργω εξύβριση» κι όχι πρόκληση σωματικών βλαβών και για να πάει κατηγορούμενος ο εκάστοτε… χαστουκιστής πρέπει απαραιτήτως να υποβληθεί μήνυση εις βάρος του, από το «θύμα» του.


2ον) Η… Πασιονάρια της Εκάλης Κανέλλα παρίστανε την… υπεράνω και δεν υπέβαλλε μήνυση κατά του Η. Κασιδιάρη. Ωστόσο, «ευαισθητοποιήθηκε» αμέσως η κατ’ ευφημισμόν λεγόμενη «ανεξάρτητη δικαιοσύνη», η οποία μετέτρεψε το πταίσμα σε… κακούργημα και άσκησε αυτεπαγγέλτως (!!!) δίωξη κατά του Η. Κασιδιάρη, για απρόκλητη έμπρακτη εξύβριση και επικίνδυνη σωματική βλάβη. Πάλι καλά που δεν τον έστειλαν και για… απόπειρα ανθρωποκτονίας από πρόθεση!

3ον) Η οψίμως κοκκινίζουσα κυρία της Εκάλης –που κατά τα άλλα δεν ήθελε να υποβάλλει μήνυση- παρέστη κανονικότατα στο δικαστήριο, δηλώνοντας πως έχει «ηθικό χρέος» να καταθέσει!

4ον) Η ανωτέρω, ενεφανίσθη στα δικαστήρια μαζί με τον παρουσιαστή της εκπομπής (τον μεγαλοδημοσιογράφο Παπαδάκη, που φοράει μουστάκι…), αποδεικνύοντας και στον πιο δύσπιστο ότι το δήθεν «κόμμα του λαού» είναι στο ίδιο μπλοκ με τους ολιγάρχες των ΜΜΕ και τα τσιράκια τους.
ethnikismosblog.wordpress.com

recent

[4] [ΣΚΑΝΔΑΛΑ] [ticker] [Σ Κ Α Ν Δ Α Λ Α ! ! !]