Popular Posts

ELNEWS - Hellenic Pride

Ενοπλες Δυναμεις - Ελλαδα - Ελληνισμος - Κυπρος - Βαλκανια - Ειδησεις - Επικαιροτητα - Αποκαλυψεις

Blogger news

Blogroll

 

Blogger templates

[5] [SOS] [slider-top-big] [Slider Top]

Έταξε και πάλι ο Αντώνης σε αυτούς που… σφάζει με το γάντι: «Η πατρίδα θα σας δώσει αυτό που σας χρωστά»… Πιο επικίνδυνος από ποτέ…!!

| No comment


Θέλει και τα λέει ή λέει ότι θέλει… Ο Πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, την ίδια ώρα που ξεσκίζει οικονομικά τους στρατιωτικούς, στους οποίους δεν δίνει ακόμα και τα όσα έχει επιδικάσει η ελληνική δικαιοσύνη, στο πλαίσιο του «Παρμενίωνα» τάζει και πάλι…

«Η πατρίδα θα κάνει ό, τι μπορεί για να ανταποκριθεί και να σας δώσει αυτό που σας χρωστά. Και να ξέρετε ότι είναι μέσα στο μυαλό μας η όσο το δυνατόν πιο γρήγορη υλοποίηση αυτού του θέματος.»
Με αυτά τα λόγια ο Πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς μιλώντας στη συγκέντρωση του προσωπικού της 31 μηχανοκίνητης ταξιαρχίας πεζικού, συμμετείχε στη μεγάλη διακλαδική άσκηση «Παρμενίων» στον Έβρο. Έκλεισε την άσκηση διαβεβαιώνοντας για το αυτονόητο, ότι η πολιτεία θα τηρήσει τις υποσχέσεις της έναντι των στρατιωτικών.
Η τελική φάση της άσκησης πραγματοποιήθηκε στο πεδίο βολής Αετός του Έβρου, παρουσία του Πρωθυπουργού, του υπουργού Εθνικής άμυνας Δημήτρη Αβραμόπουλου, της αναπληρωτού ΥΕΘΑ Φώφης Γεννηματά και του υφυπουργού Γιάννη Λαμπρόπουλου και της στρατιωτικής ηγεσίας των ενόπλων δυνάμεων και του πλήθους του κόσμου της περιοχής που είδαν το στρατό ξηράς και την πολεμική αεροπορία να ασκούνται σε δύσκολα σενάρια με πραγματικά πυρομαχικά.
Στο τέλος ο Πρωθυπουργός ικανοποιημένος αφού ευχαρίστησε το προσωπικό για τη συμμετοχή και την προσπάθειά του και μετά από συνεννόηση με τον αρχηγό ΓΕΕΘΑ στρατηγό Κωσταράκο, έδωσε 10 μέρες τιμητική άδεια σε όλους τους συμμετέχοντες.
Ακόμα ένα σόου του Πρωθυπουργού του πανηγυριού…

hellasforce.com

recent

[4] [ΣΚΑΝΔΑΛΑ] [ticker] [Σ Κ Α Ν Δ Α Λ Α ! ! !]