Popular Posts

ELNEWS - Hellenic Pride

Ενοπλες Δυναμεις - Ελλαδα - Ελληνισμος - Κυπρος - Βαλκανια - Ειδησεις - Επικαιροτητα - Αποκαλυψεις

Blogger news

Blogroll

 

Blogger templates

[5] [SOS] [slider-top-big] [Slider Top]

ΙΔΟΥ ΟΙ ΑΝΤΙ-ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ: ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑΤΙΚΕΣ ΜΕΘΟΔΕΥΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΚΛΟΓΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ!!!

| No comment
Γράφει ο Νίκος Σορώτος
Με ιδιαίτερη προσοχή παρακολουθώ τις τελευταίες ώρες, όσα ακούγονται σχετικά με την διαδικασία εκλογής προέδρου, ειδικά αφότου ο μεγαλύτερος μάγειρας της πολιτικής σκηνής Μπενίτο Βενιζέλος, ανακάλυψε “παραθυράκι” για να οδηγήσει σε εκλογή προέδρου με λιγότερους από 180 Βουλευτές.


Το σκεπτικό έχει να κάνει με τις ψήφους των βουλευτών του Εθνικιστικού Κινήματος που εντελώς παράνομα είναι στην Φυλακή και εντελώς παράνομα τους απαγορεύεται η συμμετοχή στα κοινά, αφού ουδεμία στέρηση πολιτικών δικαιωμάτων τους έχει επιβληθεί.

Ο πονηρός Μπενίτο λοιπόν στηρίζεται στο άρθρο 32 του Συντάγματος στο οποίο ορίζεται ότι στην τρίτη προσπάθεια εκλογής του Προέδρου απαιτούνται να ψηφίσουν την πλειοψηφία των τριών πέμπτων του ΌΛΟΥ ΑΡΙΘΜΟΥ ΤΩΝ ΒΟΛΕΥΤΩΝ Αν λάβουμε ως όλον τους 300 η πλειοψηφία είναι οι ψήφοι από τους 180.

Και τι λέει αυτό το πολιτικό κουφάρι λίγο πριν η οσμή της πολιτικής σαπίλας του μας απαλλάξει με την παρουσία του;

Ότι σε αυτό το όλο δεν ανήκουν οι οκτώ (8) βουλευτές της Χρυσής Αυγής, άρα αυτόματα το 300 γίνεται 292 και για την εκλογή προέδρου χρειάζονται 175 ψήφοι.

Δεν περίμενα τίποτε λιγότερο από αυτόν τον πολιτικό που θεσμικά προσβάλει και την έννοια του Συνταγματολόγου με όλα τα νομοθετικά εκτρώματα που έχει εισηγηθεί.


Είναι ο μόνος υπουργός παγκοσμίως που δημιούργησε νόμο για να εξαιρεί εαυτόν και προέδρους τραπεζών από ποινικά αδικήματα.
Είναι αυτός που πάλι πρωτοτυπεί παγκοσμίως με τον Νόμο περί Μη ευθύνης Υπουργών.
Είναι Αυτός που συνέταξε το Αντιρατσιστικό Έκτρωμα.
Είναι Αυτός που θυσιάζει την Εθνική Κυριαρχία και Εθνική Συνείδηση για να είναι αρεστός στα αφεντικά του. Αυτός που οδήγησε στην μετάλλαξη της Δημοκρατιας σε ένα σκοτεινό ολοκληρωτικό πολίτευμα.
Αυτός που για την διατήρηση της πολιτικής του ύπαρξης ακόμη λίγους Μήνες θα πουλούσε και την ψυχή του ακόμη.
Αυτό το άθλιο πολιτικό υποκείμενο αντίθετα σε κάθε νομιμότητα και στο Σύνταγμα σκέφτεται ακόμη μια φορά να χρησιμοποιήσει τους Νόμους του κράτους  a la carte.

Δυστυχώς γι’ αυτόν τον Μέγα Πολιτικό Απατεώνα έχουν γνώση οι φύλακες και κάποια στιγμή θα συσταθεί Ειδικό Δικαστήριο για τα διαρκή Εγκλήματα Κατά της Δημοκρατίας και του Έθνους, που φέρουν φαρδιά πλατιά την υπογραφή του.

Υ.Γ. Για την προσπάθεια ακύρωσης της Λαϊκής Βούλησης, (αυτό σημαίνει στην ουσία, η απαγόρευση σε νόμιμα εκλεγμένους Βουλευτές να συμμετέχουν στις διαδικασίες της Βουλής), δεν θα του περάσει γιατί ο Λαός είναι κυρίαρχος και η Οργή του θα ξεσπάσει κάποια στιγμή.

Ως Εδώ! Φτάνει ποια Ψευτοδημοκράτη !
ethnikismosblog.wordpress.com

recent

[4] [ΣΚΑΝΔΑΛΑ] [ticker] [Σ Κ Α Ν Δ Α Λ Α ! ! !]