Popular Posts

ELNEWS - Hellenic Pride

Ενοπλες Δυναμεις - Ελλαδα - Ελληνισμος - Κυπρος - Βαλκανια - Ειδησεις - Επικαιροτητα - Αποκαλυψεις

Blogger news

Blogroll

 

Blogger templates

[5] [SOS] [slider-top-big] [Slider Top]

ΤΖΙΜΗΣ ΠΑΝΟΥΣΗΣ: ΑΚΟΥΓΑΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΤΟΝ ΣΟΒΙΕΤΙΚΟ ΕΘΝΙΚΟ ΥΜΝΟ ΚΑΙ ΜΑΣ ΣΗΚΩΝΟΤΑΝ Η ΤΡΙΧΑ !!!

| No comment



ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ:
Στο χθεσινό σας άρθρο με τίτλο «Και ο Τζίμης Πανούσης εναντίον της αριστεράς! “Ιεχωβάδες η ηγεσία του ΚΚΕ – Παπαρήγα / Κουτσούμπας / Κανέλλη” αναφερθήκατε στις αλήθειες εναντίον της «αριστεράς» που είπε, ο κατά τα άλλα αντιπαθής  αστράτευτος και με πλείστα ψυχολογικά προβλήματα Τζίμης Πανούσης.



Παραλείψατε όμως (εκ παραδρομής φυσικά), κάτι πολύ σημαντικό που είπε και που δείχνει με γλαφυρότητα τι θεωρούσαν (και θεωρούν) ως πατρίδα τους οι εν Ελλάδι κομμουνιστές. Είπε λοιπόν ο «Τζιμάρας»: «όταν στο σπίτι μου ακούγαμε τον ρώσσικο εθνικό ύμνο μας σηκωνόταν η τρίχα».
Να λοιπόν τι θεωρούσαν εθνικό τους ύμνο και ποιά ως πατρίδα τους οι κομμουνιστές: το ρώσσικο ύμνο και την ΕΣΣΔ!
Επίσης αναφέρθηκε και στο «Πολυτεχνείο», λέγοντας ότι οι ΚΚΕδες (Δαμανάκη κλπ) εκ των υστέρων καρπώθηκαν (και εξαργύρωσαν) την όποια «δόξα» από τα γεγονότα του Νοεμβρίου του 1973,ενώ την εποχή εκείνη το επίσημο ΚΚΕ τα χαρακτήριζε ως προβοκάτσια των Αμερικανών!
Οι εν Ελλάδι κομμουνιστές δεν έχουν καταλάβει ότι το (κόκκινο) άστρο τους έχει δύσει προ πολλού, κι ότι ανατέλλει παγκοσμίως ο λαμπρός ήλιος του Εθνικισμού, και στην Ελλάδα η Χρυσή Αυγή του Ελληνικού Εθνικισμού. Θα το καταλάβουν όμως σύντομα.

ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΣ
ΖΗΤΩ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ
ΖΗΤΩ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Εθνικιστής Ιατρός

http://ethnikismosblog.wordpress.com

recent

[4] [ΣΚΑΝΔΑΛΑ] [ticker] [Σ Κ Α Ν Δ Α Λ Α ! ! !]