Popular Posts

ELNEWS - Hellenic Pride

Ενοπλες Δυναμεις - Ελλαδα - Ελληνισμος - Κυπρος - Βαλκανια - Ειδησεις - Επικαιροτητα - Αποκαλυψεις

Blogger news

Blogroll

 

Blogger templates

[5] [SOS] [slider-top-big] [Slider Top]

ΤΟ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟ ΣΩΟΥ ΜΕ ΤΙΣ ΧΕΙΡΟΠΕΔΕΣ ΣΤΗΝ ΕΥΕΛΠΙΔΩΝ ΚΑΙ Ο ΗΛΙΑΣ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ!!!

| No comment
Επική εμφάνιση του Ηλία Κασιδιάρη στην Ευελπίδων. Αααχχχ Ηλία, Ηλία! Έμεινα …Προκόπης. Κλούβες, οπλοπολυβόλα, αστυνομικοί όλων των ειδών και ποικιλιών, χειροπέδες, φωτορεπόρτερς και δημοσιογράφοι να τρέχουν στο κατόπι του, να κρέμονται από τα χείλη του για μια δήλωσή του. Είχε απ’ όλα το σόου που του είχε ετοιμάσει η κυβέρνηση. Κι ύστερα λέμε ότι αυτή η συγκεκριμένη κυβέρνηση δεν χωνεύει τη Χρυσή Αυγή. Αισχρές συκοφαντίες!
Ολόκληρο σώου οργανώσανε και της ανεβάζουν τα ποσοστά, άθελά τους.  Αρκεί μια βόλτα του Κασιδιάρη μέχρι την Ευελπίδων και τσιμπά το 20% η Χρυσή Αυγή. Ααααχχχ Ηλία, Ηλία!!!

Μπράβο λεβέντες της αντισυνταγματικής συγκυβέρνησης! Ωραία τα καταφέρατε!

Μπορεί να κλείσατε στη φυλακή τη μισή κοινοβουλευτική ομάδα της Χρυσής Αυγής, αλλά φροντίζετε από μόνοι σας να της ανεβάζετε τα ποσοστά. Καλά κάνετε, να ξεκουραστούν κι αυτά τα παιδιά λίγο μες στη φυλακή και ιδιαίτερα ο Ηλίας Κασιδιάρης (Αααχχχ Ηλία, Ηλία!) που προεκλογικά έτρεξε τόσο πολύ για το κόμμα.

Γι’ αυτό φροντίζετε για την ψυχαγωγία του, τον πάτε και βολτίτσα μέχρι τα δικαστήρια και του βάζετε χειροπέδες για να μην κουράζονται τα χεράκια του να κινούνται δεξιά κι αριστερά. Προσωπικά θα μπορούσα να σκεφτώ καλύτερα θέρετρα από τον Κορυδαλλό και την Ευελπίδων για τις διακοπές τους, αλλά δεν ερωτήθην σχετικά. Θέλω όμως να επισημάνω και την αγάπη με την οποία περιέβαλλε τον Ηλία Κασιδιάρη η αστυνομία. (Αααχχχ Ηλία, Ηλία!)

Και ιδιαίτερα ορισμένα στελέχη της. Το εξής ένα: Η κοπελούδα αστυνομικός με το έντονο μακιγιάζζζζζ, το μπλαζέ υφάκι, του έδειξε όλη της την αφοσίωση. Στο έργο της εννοώ. Με πόση προσοχή τον κρατούσε …αγκαζέ, (Αααχχχ Ηλία, Ηλία!), τον πρόσεχε μην και παραπατήσει, γι’  αυτό σε κάποιες στιγμές ήταν απάνω του σαν βδέλλα, τον αγκάλιαζε ενίοτε!!!,  στα πλαίσια βεβαίως του αστυνομικού της καθήκοντος.


Αυτό είναι που λένε «η αστυνομία κοντά στον πολίτη».

Εύγε Κικίλια με τα ωραία σου! Βέβαια εκείνο που δεν φρόντισε η αστυνομία ήταν να τον προστατεύσει πραγματικά από τυχόν εγκληματική ενέργεια εναντίον του. Γιατί έτσι που τον περιέφεραν γύρω γύρω, χωρίς αλεξίσφαιρο και εκτεθειμένο στα μάτια  όλων, ήταν πολύ εύκολο σε κάποιον να επιχειρήσει να τον σκοτώσει.

Αλλά μην είμαστε… κακεντρεχείς και κακόβουλοι. Τουλάχιστον φρόντισαν για την αισθητική εμφάνιση στο σόου μπροστά στις κάμερες. Εεε πια δεν μπορούσαν να φροντίσουν και για κάτι τέτοιες …λεπτομέρειες. Όλα κι όλα, να είμαστε και λογικοί, μην είμαστε παράλογοι και πλεονέκτες..

Υ.Γ. Ααα να μην το ξεχάσω ήταν και η Κανέλλη εκεί, αυτή ντε που περιέφερε το μάγουλό της στα κανάλια σαν τρόπαιο για το αεροχαστουκάκι, ήθελε να τον δει, της έλειψε φαίνεται ο Λιάκος ο λεβέντης (Ααααχχχ Ηλία, Ηλία!!!)

Αφροδίτη
ethnikismosblog.wordpress.com

recent

[4] [ΣΚΑΝΔΑΛΑ] [ticker] [Σ Κ Α Ν Δ Α Λ Α ! ! !]