Popular Posts

ELNEWS - Hellenic Pride

Ενοπλες Δυναμεις - Ελλαδα - Ελληνισμος - Κυπρος - Βαλκανια - Ειδησεις - Επικαιροτητα - Αποκαλυψεις

Blogger news

Blogroll

 

Blogger templates

[5] [SOS] [slider-top-big] [Slider Top]

ΞΑΝΑ ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΟΠΟΥΝ ΤΑ ΤΣΙΣΑ...ΗΛΙΑΣ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ:"ΠΑΜΕ ΓΕΡΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΦΑΜΕ ΤΟΥΣ ΚΛΕΦΤΕΣ"!!! (ΒΙΝΤΕΟ)

| No comment
Καταχειροκροτούμενος ο Συναγωνιστής Ηλίας Κασιδιάρης έφτασε στην Ευελπίδων για να παραστεί στο δικαστήριο για την εξωφρενική κατηγορία της "απρόκλητης επικίνδυνης σωματικής βλάβης" που του ασκήθηκε μετά το στημένο επεισόδιο στα στούντιο του Αντ1 για το περιβόητο χαστούκι στην Κανελλή.

Βέβαια, αυτή η κατηγορία δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα αφού η δίωξη ασκήθηκε μετά από τηλεφωνική παραγγελία του δημοσιογράφου Δελατόλλα στην εισαγγελέα πρωτοδικών Ράικου. Υπενθυμίζουμε ότι το υποτιθέμενο θύμα καμία σωματική βλάβη είχε, πόσο μάλλον επικίνδυνη αφού μετά την λήξη του επεισοδίου είχε πάρει σβάρνα όλα τα κανάλια κάνοντας δηλώσεις, ενώ το βράδυ της ίδιας μέρας είχε κάνει ακόμα και προεκλογική ομιλία. 
Κατά την είσοδό του δεκάδες συγκεντρωμένοι τον αποθέωσαν φωνάζοντας το σύνθημα «Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές». Ο συναγωνιστής Κασιδιάρης, απευθυνόμενους προς τους συγκεντρωμένους, είπε: «Πάμε γερά, στις εκλογές θα τους φάμε τους κλέφτες».
Επισημαίνουμε πως μετά το επεισόδιο, κατατέθηκε μήνυση σε βάρος των Κανέλλη και Δούρου για έργω εξύβριση, τις οποίες όμως η παράνομη βουλή τις αθώωσε αφού δεν ενέκρινε την άρση ασυλίας τους όπως είχε προτείνει η εισαγγελία.
Οι δημοσιογράφοι ρώτησαν τον εκπρόσωπο Τύπου αν θα παραστούν οι προφυλακισμένοι βουλευτές της Χρυσής Αυγής στην βουλή για την ψήφο εμπιστοσύνης που ζητάει ο Σαμαράς και εκείνος απάντησε πως: Δεν πρόκειται να μας πάνε, δεν υπάρχει καμία περίπτωση, εδώ έχουμε Χούντα.
Τελικά η δίκη αναβλήθηκε για τις 12 Δεκεμβρίου και ο Συναγωνιστής Κασιδιάρης οδηγήθηκε με επευφημίες από τους παριστάμενους στις φυλακές Κορυδαλλού όπου κρατείται παράνομα για τα δύο νόμιμα κυνηγετικά όπλα με άδεια που είχε στην κατοχή. 


xryshaygh.com

recent

[4] [ΣΚΑΝΔΑΛΑ] [ticker] [Σ Κ Α Ν Δ Α Λ Α ! ! !]