Popular Posts

ELNEWS - Hellenic Pride

Ενοπλες Δυναμεις - Ελλαδα - Ελληνισμος - Κυπρος - Βαλκανια - Ειδησεις - Επικαιροτητα - Αποκαλυψεις

Blogger news

Blogroll

 

Blogger templates

[5] [SOS] [slider-top-big] [Slider Top]

Δ. Κουκούτσης: Το νομοσχέδιο για τις θρησκευτικές κοινότητες θα σημάνει το τέλος της κοινωνικής ειρήνης!!! (ΒΙΝΤΕΟ)

| No comment
Ο συναγωνιστής και βουλευτής Μεσσηνίας Δημήτρης Κουκούτσης κατά την ομιλία του στην βουλή για τον νομοσχέδιο των θρησκευτικών κοινοτήτων επανέλαβε ότι είπε και στην επιτροπή, ότι το νομοσχέδιο αυτό αποτελεί εκτός από νομικό έκτρωμα, την αρχή του τέλους της όποιας κοινωνικής ειρήνης στα θρησκευτικά ζητήματα, έχει μέχρι σήμερα διατηρηθεί στη χώρα μας.
Το νομοσχέδιο αυτό, που έρχεται ως γνωστόν όπως όλα τα κρίσιμα νομοσχέδια σε τμήμα διακοπών, θα αποτελέσει την αρχή του τέλους της «θρησκευτικής αθωότητας».
Με το κατάπτυστο αυτό νομοσχέδιο, βάζουν δυναμίτη στα θεμέλια της ίδιας της κοινωνίας. Αναμοχλεύουν τα πάθη, αναζωπυρώνουν τις θρησκευτικές έριδες και δημιουργούν εστίες έντασης και εχθρότητας. Χρησιμοποιώντας ως πρόσχημα τα άρθρα 12 και 13 του Συντάγματος, ξεχνάνε όμως ότι το δικαίωμα του «συνεταιρίζεσθαι» και του «συνέρχεσθαι» δεν απονέμεται σε παράνομους αλλοδαπούς, αλλά μόνο σε Έλληνες πολίτες!
Έτσι, ο συντάκτης του νομοσχεδίου, σύμφωνα με τις εντολές που έχει λάβει, φτιάχνει ένα «νομικό πουλόβερ» που μπορούμε πανεύκολα να ξηλώσουμε όταν αποφασίσουμε, δικαστικά ή πολιτικά. Αρκεί μέχρι τότε να μην είναι πολύ αργά. Αρκεί μέχρι τότε να μην έχει καταστραφεί κάθε έννοιας κοινωνικής ειρήνης. Το σχέδιό είναι λοιπόν να βάλουν στο παιχνίδι όλες τις «κοινότητες» σε βάρος βέβαια της πλειοψηφίας των Ελλήνων ορθοδόξων που αποτελούν το 98% του πληθυσμού. Αντί να πάρουν μαθήματα από τα τεκταινόμενα στις άλλες ευρωπαϊκές χώρες με τις ισλαμιστικές θρησκευτικές ομάδες και από τις εντάσεις και τα εγκλήματα που λαμβάνουν χώρα ανάμεσά τους, αφήνουν το πεδίο ελεύθερο σε όλους.
Το περίφημο τζαμί του Καμίνη, της Ρεπούση αλλά και του Βορίδη, είναι σουνιτικό. Αυτό αποτελεί ή όχι διάκριση σε βάρος των σιιτών, των σαλαφιστών και των λοιπών σεκτών του Ισλάμ. Πώς θα δικαιολογηθεί αυτή η διάκριση; Γιατί αυτούς τους αγαπάτε περισσότερο από τους άλλους λαθρομετανάστες; Μήπως επειδή είναι περισσότεροι; Η δικαιολογητική βάση είναι σαθρή και έρμαια σαν το νομικό σας πλαίσιο.


Το πιο σημαντικό το άφησε για το τέλος. Για να είναι πιο αυθεντικό, το επανέλαβε από την ίδια την Αιτιολογική Έκθεση του νομοσχεδίου, στο άρθρο 28: «.Οι Σοφολογιώτατοι Μουφτήδες Θράκης σε αλλεπάλληλες συναντήσεις και επιστολές τους έχουν θέσει το ζήτημα της αναβάθμισης των Μουσουλμανικών Ιεροσπουδαστηρίων και, γενικότερα, της υποστήριξης της θρησκευτικής εκπαίδευσης και ταυτότητας των Μουσουλμάνων της Θράκης στο πλαίσιο που καθορίζει το Σύνταγμα. Ο Υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων, ανταποκρινόμενος στο αίτημα των Σοφολογιωτάτων Μουφτήδων συνέστησε με την Υπουργική Απόφαση 27147/Α3/27-2-2013 την «Επιτροπή για την αναβάθμιση του θρησκευτικού εκπαιδευτικού συστήματος της μουσουλμανικής μειονότητας της Θράκης αποτελούμενη από 7 διακεκριμένους Θεολόγους και εκπαιδευτικούς (εκ των οποίων οι 6 μουσουλμάνοι) με στόχο να υποβληθεί σχετική επιστημονική εισήγηση.»
Διαβάστε και τι εισηγήθηκε η «Επιτροπή» των μουσουλμάνων, το οποίο ασφαλώς έγινε δεκτό και συμπεριελήφθη στο νομοσχέδιο:
«Η Ελλάδα δεν διαθέτει ένα πλήρες και ολοκληρωμένο σύστημα για τη μουσουλμανική θρησκευτική εκπαίδευση αντίστοιχο με το σύστημα που προβλέπεται για την ορθόδοξη θρησκευτική εκπαίδευση.Το αποτέλεσμα της ανυπαρξίας πλήρους και ολοκληρωμένου συστήματος. υποχρεώνει τους Έλληνες πολίτες που είναι μέλη της μουσουλμανικής μειονότητας της Θράκης να αναζητούν σε άλλες χώρες τη γνώση για τη θρησκεία τους. Το γεγονός αυτός συνιστά έλλειψη εις βάρος της μουσουλμανικής μειονότητας ενώ παραδίδει την ευθύνη για την εκπαίδευση των θρησκευτικών λειτουργών της μουσουλμανικής μειονότητας σε ιδρύματα/θεσμούς άλλων χωρών. Ως εκ τούτου είναι δίκαιο και απολύτως σύμφωνο με το Σύνταγμα, η Ελληνική Πολιτεία να προχωρήσει στη θεσμοθέτηση ενός πλήρους και ολοκληρωμένου συστήματος για τη μουσουλμανική θρησκευτική εκπαίδευση... Ο στόχος είναι η ισότιμη ένταξη στη Γενική Εκπαίδευση, ώστε τα μουσουλμανικά Ιεροσπουδαστήρια να έχουν όλα τα σχετικά οφέλη με την ταυτόχρονη διατήρηση του ιδιαίτερου και πολύτιμου θρησκευτικού τους χαρακτήρα προς όφελος τόσο της μουσουλμανικής μειονότητας της Θράκης όσο και της ελληνικής κοινωνίας ευρύτερα.»
Ανακεφαλαιώνουμε: Αυτοί που λένε από μόνοι τους ότι αισθάνονται τούρκοι αν και είναι Έλληνες πολίτες, κατά παράβαση της Συνθήκης της Λωζάνης, αυτοί που υποδέχονται με τιμές αρχηγού κράτους κάθε υπαλληλάκο του Νταβούτογλου που περιοδεύει στη Θράκη, αυτοί που ιδρύουν την Τουρκική Ένωση Ξάνθης, σύμφωνα με το νομοσχέδιο αναγκάζονται (!) να αναζητούν τη  θρησκευτική γνώση σε άλλες χώρες (Τουρκία) και το γεγονός αυτό συνιστά έλλειψη σε βάρος της μειονότητας και για το σκοπό αυτό, οφείλει, η Ελλάδα, να φτιάξει ιεροσπουδαστήρια, ώστε όσοι επιθυμούν να μετατραπούν από απλούς πιστούς σε τζιχαντιστές (όπως ακριβώς συμβαίνει στις άλλες δυτικές χώρες), να μπορούν πλέον να το κάνουν, χωρίς να χρειάζεται να μετακινηθούν από τη χώρα τους!
Ακόμα και αν δεν γίνει αυτό όμως, η ύπαρξη δεκάδων «θρησκευτικών κοινοτήτων» διαφόρων σεκτών εκτός των σουνιτών της Θράκης (σιίτες, ουαχαμπίτες, αλεβίτες κλπ) καθώς και τα παρακλάδια τους, θα μας εξασφαλίσουν πολλές και σίγουρες εστίες αιματηρών συγκρούσεων, όπως ακριβώς συμβαίνει σε όλες τις δυτικές χώρες, συγκρούσεις που είχαμε αποφύγει ως δια μαγείας, μέχρι σήμερα. Αν σε αυτούς προσθέσετε και όλους τους υπόλοιπους (σιχ, ινδουιστές και.. λοιπές δημοκρατικές δυνάμεις) που αντιμάχονται μέχρι θανάτου μεταξύ τους, θα έχετε το εκρηκτικό μείγμα που αναζητούσατε για τα επόμενα χρόνια της κρίσης.
Καλούμε ακόμα και τώρα, πριν να είναι πολύ αργά, να αποσύρετε αυτό το νομικό έκτρωμα και εφόσον θέλετε να δημιουργήσετε νομοθεσία, να ξαναρχίσετε τη διαβούλευση και να το φέρετε πάλι στην κανονική Ολομέλεια. Αν από την άλλη θεωρείτε ότι δεν θα προλάβετε να το πράξετε, να ξέρετε ότι είναι το μόνο στο οποίο συμφωνούμε. Ευτυχώς που η τρισχιλιετής πορεία του Ελληνισμού και η δυσχιλιετής πορεία της Ορθοδοξίας είναι τόσο τρανές που θα αντέξουν ένα ακόμα προδοτικό νομοσχέδιό σας.
xryshaygh.com

recent

[4] [ΣΚΑΝΔΑΛΑ] [ticker] [Σ Κ Α Ν Δ Α Λ Α ! ! !]