Popular Posts

ELNEWS - Hellenic Pride

Ενοπλες Δυναμεις - Ελλαδα - Ελληνισμος - Κυπρος - Βαλκανια - Ειδησεις - Επικαιροτητα - Αποκαλυψεις

Blogger news

Blogroll

 

Blogger templates

[5] [SOS] [slider-top-big] [Slider Top]

ΑΡΝΗΘΗΚΕ Ο ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΠΟ ΕΛΕΓΧΟ, ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ… ΚΟΙΝΟΣ ΘΝΗΤΟΣ!!!

| No comment


«Όλοι οι Έλληνες είναι ίσιοι ενώπιον του νόμου», λέει το Σύνταγμα της Ελλάδος, αλλά αυτό θεωρείται αδιανόητο από τους πολιτικάντηδες των κομμάτων του… συνταγματικού τόξου, που έχουν τους δικούς τους… νόμους.



Έτσι, θεωρείται απολύτως φυσιολογικό το επεισόδιο που δημιούργησε ο πρόεδρος Πάνος στο αεροδρόμιο «Ιωάννης Δασκαλογιάννης» των Χανίων, εις βάρος ενός φτωχού υπαλλήλου ασφαλείας, που τόλμησε να του ζητήσει να του κάνει έλεγχο, όπως κάνει και στους υπόλοιπους… κοινούς θνητούς.
Σύμφωνα με τον υπεύθυνο ασφαλείας του αεροδρομίου Κώστα Κομπιτσάκη, ο… πολλά βαρύς πρόεδρος Πάνος, κατά την αναχώρησή του από τα Χανιά, αρνήθηκε αρχικά να περάσει από τον καθιερωμένο έλεγχο ασφαλείας με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί επεισόδιο.
Μάλιστα, σύμφωνα με τοπικό μέσο, ο πρόεδρος Πάνος δεν περιορίστηκε στην άρνησή του να υποστεί έλεγχο, αλλά εξύβρισε τον φτωχό υπάλληλο και τον απείλησε με απόλυση!
Επίσης, στο περιστατικό υπήρξε και ένας αυτόπτης μάρτυρας, ο οποίος όταν έκανε το «λάθος» να προσπαθήσει να καταγράψει με το κινητό του το πραγματικό πρόσωπο του Καμμένου, δέχτηκε –όπως ο ίδιος υποστηρίζει-  επίθεση με ακατανόμαστες εκφράσεις.

(ΥΓ) 1: Παρόμοιο επεισόδιο είχε δημιουργήσει προ ετών ο πρόεδρος Πάνος σε αεροδρόμιο της Γερμανίας, όταν και πάλι είχε αρνηθεί να υποβληθεί σε έλεγχο, φωνάζοντας ότι είναι βουλευτής. Μάλιστα, μόλις έγινε γνωστό το επεισόδιο, ο Π.Π. βγήκε στα κανάλια και υπερηφανευόταν για την… εθνικά υπερήφανη στάση του…
(ΥΓ) 2: Θα συνεχίσει άραγε ο Π.Π. να αρνείται τους ελέγχους στα αεροδρόμια και μετά από τις επόμενες εκλογές, που δε θα είναι πλέον βουλευτής;

http://ethnikismosblog.wordpress.com

recent

[4] [ΣΚΑΝΔΑΛΑ] [ticker] [Σ Κ Α Ν Δ Α Λ Α ! ! !]